Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

QUOTE(*nova* @ 2018 06 25, 20:21)
O ar saldzio uogos?

Siaip laiskai tos braskes jau nebetokios saldzios biggrin.gif O zemuoges tikrai saldzios buvo,bent jau kurias as turejau mirksiukas.gif Ir baltos buvo saldesnes,nei raudonos mirksiukas.gif
Atsakyti

Man zemuoges isnyko, kokius 3 metus augo, dar ir nauju priaugo is seklu, o va siemet nei vienos, lyg kas pavoges butu  :D reiks nauju uzsiveist.

Dazau vaiku kambari, eina sau kaip nedengia, tokia parazitine melyna apacioj, o dazau tai labai svelnia zalsva  :wacko:​ 

Atsakyti
Vat reiks tada ir man uzsiveist zemuogiu mirksiukas.gif musu agrukai darze 2 agurkius jau uzmege augina, ir pomidorai jau prazydo mirksiukas.gif ir kur cia derliu reiks det biggrin.gif

Reiktu ir mums vienam kambari pakeist sienas. Kolkas dar nenoriu SB uzsimint biggrin.gif sotus jis dar apacios remontu biggrin.gif
Atsakyti

Labas,

Nova, jus gal siltnami turit, ar paprastai ant lauko auga? Butu pas mus vietos, tureciau siltnami butinai ir pora lysviu.

Jauciasi kad saltibarsciu sezonas, musu Lidle, nei burokeliu, nei graikisko joģurto ner, tik tuscios vietos  :D 

Atsakyti
Nea, siltnamio neturim. Nors MB labai noretu pasistatyt baseino vietoj biggrin.gif ant lauko viskas auga. Auga salotos, morkos, krapai, pomidorai, agurkai, svogunai ir cesnakas mirksiukas.gif ir juodas serbentas mirksiukas.gif imesiu fotke kai grysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
LAbukas

QUOTE(Heida @ 2018 06 26, 16:09)
<p>Labas,</p><p>Nova, jus gal siltnami turit, ar paprastai ant lauko auga? Butu pas mus vietos, tureciau siltnami butinai ir pora lysviu.</p><p>Jauciasi kad saltibarsciu sezonas, musu Lidle, nei burokeliu, nei graikisko joģurto ner, tik tuscios vietos  biggrin.gif </p><p></p>

Uosviai pensionate gyvena,ten yra uz namo toks takelis ir 1m plocio zoles per visa namo ilgi..Tai uosviene baigia ta zole i darza paverst biggrin.gif Turi ir siltnamiuka nedideli mirksiukas.gif MAn atrodo ir pas tave nedidukas siltnamiukas tilptu mirksiukas.gif

Agurkai tai tikrai gerai lauke auga,o va pomidorai pas mane sunkiai noko..KAzkada primezge taip nemazai,bet taip ir nesulaukiau kol normaliai paraus..Nors dabar tokie karsciai,tai gal ir pomidorams siltnamio nereikia biggrin.gif

MB nusipirko kercheri,reikia eit masina nusiplaut biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ar buvot kuri nors Isle Of wight?KAip ten?Grazu,patiko?
Ziurineju kur savaitgali nulekt g.gif noriu kazkur toliau,su nakvyne...Apie 3h vaziavimo...Ten radau viesbuti ant juros kranto uz 60£ ir keltas apie 95 return..Kaip ir puse velnio g.gif
O gal dar kokiu graziu vietu?Durdle doore buvus(Bournemounte kainos viesbuciu nuo 180£ biski brangu..)
Atsakyti
Mes nebuvom, bet mano bendradarbe ten gan daznai vaziuoja. Sake fainai ten mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei nesunku uzklausk bendradarbes-ar kelto bilietus is anksto perka,ar galima vietoj nusipirkt?
Atsakyti

Mes labai norim, bet brangus keltas. 

Giega, graziu vietu bet kur UK ieskai?

Atsakyti
Nu 95£ 2 zmonem,tai skaitau dar puse velnio...Ten valandom dar ir pigiau gali rast..

Jo,ziuriu kazkur max 3h vaziavimo...Bet butinai prie juros biggrin.gif Kol kas apsistojus ties tuo Isle of Whigt ir Portsmountu mirksiukas.gif
Jei nieko neissirinksim,tai Braitonas bus,kaip visada biggrin.gif Nu gal HAstingsas su nakvyne pas draugus...
Atsakyti

Chesil beach esate buve? I Portlanda uzvaziave? 

Cia netoli Weymouth.

Atsakyti