Na raportuoju, nieko ta priemone nepadare geriau, nei kitos mano bandytos daug pigesnes, taip, plaukai tikrai blizga, bet man truksta glotnumo ir svelnumo. Va sita priemone pigi, bet rezultatas labai geras, man ji patinka
Giega, ka romforde gero papirkot ispardavimai dar vyksta Ryt MB meetinsis pirty, o as i shopingus
Maciau maciau orus. Karstis ateina. Nu bet kaip lietaus reikia. Viskas perdziuve.
Musu kiema medziai uzdengia, geliu siemet daug nesodinau, tai atrodo, viskas normaliai. Su slanga arba laistytuvu palaistau ir uztenka. Nenoriu lietaus. Tebunie karsciai, geriau.
Bus bus karsciai kita savaite, pas mane tai viskas perdziuve, vazonus tai dar palieju, bet braskes tai guli, dalis jau net nebeprinoko , o tiesiog zalios sudziuvo. Bandziau siandien zemes pasikast i vazona, tai kirviu kapot galima. Ai bet nesiskundziu, man siluma patinka. Sedim lauke kaip ponai, senas odines sofkes susistatem, dar telika reik prie sienos prisegt ir galima gyvent
Limcamca, vis pamirstu paklausk, kaip gi tau italu kalbos mokslai einasi tikiuosi nenumest kur i kampa
Laba,
Na, kaip savaitgalis? Pailsėjot?
Giega, kaip gimtadienis praėjo?
Nova, taip italų kalbą vis dar mokausi, neapleidau.
Reikės išbandyti Heidos priemonę, kaip tik po plaukų dažymo. Paskutiniu metu pastebėjau, labai jau greitai spalva nusiplauna.
Prisiminiau, apie Giegos sodo šiukšles. Pas mus praėjusiais metais irgi buvo sugalvoję padaryti mokamą jų išvežimą. Matyti nepasiteisino, šiemet vėl veža nemokamai, kas antrą ar kas trečią pirmadienį.
Laba,
Nova, usus braskes leist pradeda vasaros pabaigoje kazkur. Reiks ir man nusipirkt nauju daigeliu, nes maniskes prisidaugine is vienos rusies krumeliu, o jos nera labai skanios, paprastos eilines braskes, dargi net nelabai saldzios.
Limcamca, man tai patiko tas balzamas, pirma as tokius dazus plaukams nusipirkau, o prie ju buvo prideta si priemone ir labai patiko, beje kaip ir patys dazai, po to pamaciau kad galima atskirai jos nusipirkt.
Durnai biski cia pas mus su tuo konkreciu laiku.. taip isokau i langa,kad va sedziu gera pusvalandi.. O dar turiu i ta pati nama nuo 13-14 ir paskui nuo 14-15
Balius gana ramiai praejo,net keista Visi kazkaip anksti sudirinko,saslus,zuvis issikepem ir apie 23 skisrtytis pradejo ir gerai,anksti miegot nuejo,anksti atsikelem ir isvarem prie juros Bet Braitone toks vejas saltokas...Tik 1x issimaudziau.. Na bet vis ne namuose
Na ka,vaziuoju toluau
Karsta siandien. Nesupratau kaip karsta kol neisejau is darbo. Darbe kondocionieriai sujungti, tai nesijaucia. Nu degina graziai dabar tik kur prie balos sedet kojas vandeny sukisus
Heida, kad ir mano braskes nekazka. Pirkau is B&Q 6 krumelius. Su ziedais buvo. Tai is tu visu krumeliu gal kokias 10 uogu ir suvalgem nu bet gal kad vazonuose sukistos. Bus matyt kitais metais kai zemej augs
Oi...Nuo Asdos iki namu riedejau 40min JAu MB diena vaziavo,jau tada kamstis buvo,bet taip lygioj vietoj...Tai va,atrodo ir baigi anksciau darba,tai namo neparvaziuoji...
KArsta...Gerai,kad masinoj kondikas,iskepciau kitaip...