Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Limcamca, aciu kad paklausei, uzsisakiau ta kur rodziau pabandymui, ne didele bonka, bet pabandymui 20ml. Paziuresiu kas ten darysis, jei ka, pabandysiu sekanti karta Keune. Jauciu ir as neuzsiimsiu su tuo dazymu jei ilgai ten reiks tuos plaukus balint ir dazyt, gal apsieisiu su kokiu pakarpymu ir atgaivinimu.

Nova, rase kad nebuvo susidomejimo tuo koncertu, nepardave bilietu, tai atsauke isviso. Kaip tavo riesas, praejo?

Atsakyti
PAziurinejau ta Asos,nu taip niekas nekabina biggrin.gif biggrin.gif Net manekenes baisios biggrin.gif biggrin.gif Ryskiai tikrai nieko nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Heida, nu jau lengviau su tuo riesu. Atleido. Bet va laikas nuo laiko vis kartojasi unsure.gif
Tai ar jau pabaige mokslus tavo panos? Ka didzioji kitais metais studijuos?

Palik nupjauta zole ant zoles mirksiukas.gif tegul tresiasi mirksiukas.gif

Giega, nematei tu turbut zaros manekeniu biggrin.gif
Atsakyti
Zaros as is vis nemegstu,nei i parde einu, ei intiku ka perku..
O zole musu zoliapjove iskart surenka bepjaunant.. Tai neisi barstyt is naujo biggrin.gif

Kaimynai baliavoja biggrin.gif Muzika dainos sokiai biggrin.gif Dainos tokios restoranines arba kaip viesbuciuose buna vaiku diskotekos biggrin.gif Bet jokiu priekaistu biggrin.gif Jie isjungs viska 23h,jau ne pirmi metai taip. O mes savaitgali tai nebaigsim 23h baliavot biggrin.gif
Atsakyti
O pas mus vakar is kazkur girdejosi muslimu malda. Apie 10 val kaimynas neistveres isejo i lauka ziuret is kur cia tas garsas eina. Pirma karta tokie dalykai pas mus. Nors jau pilna pilna ju gyvena ir musu rajone.

Atsakyti

Laba ryta.

Nee, dar mokosi abi, tik liepos 20 baigs, nors tokie ten ir mokslai dabar, mazoji baigineja 6 klase, egzai islaikyti, tai pramogauja visaip, visa sia savaite boulingas, laipiojimai, pica, va siandien isvaziavo i vandens pramogas, plauks plaustais, kanojomis, dar ten kazkas. 

Vyresne irgi eina tik po keleta valandu dazniausiai, na jai liepa dar praktika bus. O nuo rugsejo prades 13-ą klasę savo mokykloj, reikia jau universitetus pasirinkt, prasymus parasyt, nieko dar nezino, bet bus daug konsultaciju ir bendru, ir asmeniniu del pasirinkimu, gal kazkaip ismastys kur stot. Pries menesi pareiske kad gal patiktu Sheffield universitetas, tai man net bloga pasidare, taip toli  :unsure:​ 

Atsakyti

Laba,

Mano vaikis irgi švenčia, po SAT nieko nebesimoko. Ruošia miuziklą tėvams, vaikšto į sailing pamokas ir pan. Nieko rimto. 

Pas dičkį irgi vyksta atsiskaitymai, nieko rimto. 

Viską ką pirkau iš Asos grąžinsiu, nes visos kelnės mano vyrams per mažos. Batai man tiko, tuos pasiliksiu. Dar reikia rankinuko vakarui prie suknelės. 

Iš ryto užbėgau į Next outletą, pas mus kur yra, pripirkau kelnių vyrams. Tai iš 4 kelnių, vienas vyriausiam tiko. Dičkis po mokyklos matuosis. Jau tas rūbų rinkimas  :D 

Heida, mano dukterėčia baigė Sheffieldą. Nu tolokai, bet važiuoja traukiniai, autobusai. Lietuvių bendruomenė ten gan stipri yra. Kažkada dukterėčia jos vadovė buvo. Sakė vieningi labai lietuviai, bendrauja labai. Butų, kambarių nuomos pigesnės. 

Atsakyti
Labukas

Sitam darbe biski bjaurus reikalas yra-turi siuntiniu konkreciam laikui.. tai va toj pat gatvej buvo nuo 11-12 ir nuo 12-13.. Dabar be 10 min.. nei kur kitur vaziuot,turi cia laukt biggrin.gif Nes kitas biski tolokai gaunas,kam sukt mylias biggrin.gif

Limcamca,as turiu balini rankinuka. Visas juodas,tik priekus visas is baltu akuciu. galiu paskolint jei reikua.
Atsakyti

Sveikos, kur prasape visos? Joninems ruosiates? Mes tai saslo pasidarem, tai taip iseina kad irgi svesim. Atkeliavo jau ta stebuklinga priemone plaukams, parasysiu ar bus ten kazkoks rezultatas.

Kazko man sm nelabai veikia, neuzkrauna, sypseneles dinge visai ir sita zinute jau trecia rasau, dingsta vos paspaudus atsakyt.

Atsakyti
Labukas

As pamiegojau pora h ilgiau,nei i darba biggrin.gif Plaukus nusidaziau,blynu prikepiau,tuoj iki Romfordo paleksim,vis dar ko nors baliui truksta biggrin.gif
Sakiau SB,jei labai neprisigersim,tai ryt prie juros leksim biggrin.gif Blogiausiu atveju,tai draugai Aveliuose baseina toki nebloga stacionaru pasistate,tai pas juos leksim gaivintis biggrin.gif
O matet orus kitai savaitei bigsmile.gif bigsmile.gif Siaip labai megstu siluma,bet 30 jau per daug...DArbui per daug-atostogoms pats tas butu biggrin.gif

Na lauksiu atsiliepimu apie ta priemone,reiks ir man gal uzsisakyt..

Atsakyti

Laba,

Man šis savaitgalis pirmas per šiuos metus, kada nėra jokio futbolo. Kadangi vistik keičiam klubą, tai va, gavosi tarpas. Kitą savaitgalį iki atostogų jau su nauju klubu startuosim. Tai, atsikėliau tik po 11, geriu antrą kavos puodelį. Eisiu apsitvarkyti namų, į parką pavažiuosim. Vyras ilgai dirba, tai apie Jonines net nepagalvojom. Vakar ilgokai lauke pavakarojom. Parsinešėm alaus, dešros, kumpio iš LT parduotuvės. Ir, svarbiausia šviežiai raugtų agurkų. Tai va visa vakarienė ir buvo. Man tie agurkai, tai kažkoks dievų maistas  :D 

Giega, ačiū tau. Mano suknelė šviesi, su žolėm - nelabai tinka juoda spalva. 

Atsakyti
O man tie svieziai ragti agurkai kazkoks nesusipratimas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Sugadinti biggrin.gif biggrin.gif Agurkas turi buti arba sveizias,arba normaliai iruges biggrin.gif

As emiau ta rankinuka prie zalios suknios,visai gerai atrode..Jo tik nugarine dalis juoda,o visas-blizganciom akutem mirksiukas.gif
https://scontent-lhr...amp;oe=5BA2A313
Atsakyti