Bandau dar idet
Giega, nezinau kaip ten tas kompostas gaminasi, kaime tai dedavo kazkaip ten, na perpudavo viskas ir po to i darza sumesdavo, bet per kiek laiko jis ten pavirsdavo vartojamu tai nezinau. Siaip tai parsiduoda talpos tam kompostui gamint, gal ir patogu, bet pas tave ar butu ta komposta kur padet, rozes uzdengtos, ar turi atviros zemes? as tai zoles i maisa ir i paprasta juoda bina metu, bet pas mane ir pieva daug mazesne, nedauk ten buna.
Laba,
Man foto irgi labai gražiai plaukai atrodo. Net, mintis kilo ir man taip pasidaryti, kaip tik eisiu tvarkytis plaukų. Bet, dabar galvoju, o realybėje ar taip pat gražiai atrodo? Pvz aš, ne visada vaikštau palaidais, tai surišus, gausis plaukai pusė tokios, pusė tokios spalvos Ar neatrodysiu juokingai?
Vakar žiūrėjau kalendorių irgi nustebau, kad Joninės šį savaitgalį. Tyliai kažkaip šiemet. Ar mes senstam?
Aisku kad realybej taip gerai neatrodys, as tai net neisivaizduoju kaip man garbanas reiktu pasidaryt ir islaikyt, mano plaukai kaip stagarai, nepaslankus visai. O susirisus ir as dazniausiai vaikstau, bet jau labai noriu kazka savo kudlom pasidaryt, atsibodo galutinai.
Limcamca, kad jaunyn neinam tai faktas 😂
Limcamca, o tavo kirpeja lyg giminaite? Gal gali uzklaust jos nuomines apie Olaplex 3 priemone plaukams, salonai siulo sia procedura, bet raso kad saugu atlikti ir namie, reik pabandyt, o gal tikrai daro stebuklus
Va tokia priemone
Tai pirkt ar ne pirkt Asos batus
Bet kaip smagu kai saule isslindus pasildo grazu ora kolkas pranasauja
Giega, ar jau apsipratai prie nauju darbo salygu?
Nova, Asos prekiauja skirtingu firmu batais, reikia konkreciai firma ziureti, kieno gamybos.
Heida, uzklausei, as kaip tik kirpykloje buvau. As nebevaikstau pas pussesere, vaikstau pas drauge, Dagenhame, salonas Hair studio 451. Tai ji sake, kad jai nelabai ta priemone patiko. Geriau rekomenduotu, pirmenybe teiktu kazkokiam is Keune firmos produktui tokiam pat. Ir, del taip nudazytu plauku uzklausiau, nes kt savaite man galva maliavos. Tai kai pradejo sakyti, kiek ten reikia balinimo deti, vel dazyti, vel balinimo, oi ne ne ne sakau, ne mano nervams. Ir, tai dazymas sruogom + nagam, man uzims visa diena. Ne mano nervams
Tik va i Costco nuvarem.. 170£... Nieko valgono,tik geriamo
I asos gali laisvai grazint Labai daug Asos siuntiniu.. Praktiskai puse ant puses
As dabar irgi viska is Asos pirkau. Siaip dabar visur ispardavimai, labai neblogom kainom galima apsiprekinti.
Ai, tiesa, Giega, del komposto tai i ta deze meti visokias maisto liekanas, zole ir paskui ismetai sode.
Yra zoles biski Pastatyciau salia sandeliuko.MAciau,kad yra tokios gatavos tos komposto dezes,pastatyciau ir ramu butu..PAs mus labai mazi konteineraii...As jau rusiuoju-plastikus,kardonus atskirai ir tai per savaite perpildytas tas konteineris buna...Tai jei dar zole mesciau,is vis neuzsidarytu
As niekaip nedaeinu iki to Asos paziurinet