Ir kaip pusryciai Romforde?As blynu pusryciams prikepiau,megstam mes kazkaip Bet i Romforda po biski ruosiames,reikia maistelio uzsipirkt..Tevo deina siandien,atvaziuos vaikai,dar draugai,trecia diena is eiles kepsim BBQ Tik va oras tai...Siandien tik 21,o darbo diena iki +27...Karsta dirbt...
Nu zinok skaniai pas Frenky pusrycius pavalgem dar po Romforda pasliauziojom. Norejau batus nusipirkt, bet atnese pora skirtingu spalvu vienas kreminis, o kitas baltas batai reiks intike paziuret gal gausiu tokius.
Nu vesu vesu lauke. Eisim ir mes neuzilgo ugni kurt saslams.
Laba,
Mes vakar važiavome į Brightoną. Vyras žinojo gerų viečikių, labai fainai palei jūrą pasivaikščiojom. Paskui leidom laiką pačiame Brightone. Labai patiko miestas, senamiestis šiek tiek panašus į Bruge, ir mažus prancūziškus miestelius. Mažos gatvės, parduotuvės, jaukūs restoranai. Vyras norėjo picos, tai pavalgėm toje pačioje picerijoje kaip ir Londone esu buvusi. Skaniausios picos Anglijoje.
Namo važiavom 3 valandas, nes tiek auto buvo keliuose. Be to, prieš nosį įvyko avarija, tai uždarė kelią. Spėjom nusukti, bet kai tokia masę mašinų suvarė į vieną kelią, gavosi, kad į tunelį įvažinėjom valandą laiką jau taip atsibodo, užpakalius paskaudo, kad baisu. Išklausėm visas radijas, kokias tik atsiminėm: ir anglų ir prancūzų ir m1 ir lalūna, ir geras fm, ir russkoje radijo ir net lietų buvom įsijungę. Bet, dieną užskaitau labai smagu buvo. Ir, oras geras pasitaikė, nors ir nekaršta.
Asos nuolaidos, reikia papirkti vestuvėms batelių, rūbų. Jie lyg nemokamą gražinimą siūlo, bus paprasta, jeigu kas netiks.
Laba.
Limcamca, smagu sekmadieni apturejot, na isskyrus kamscius.
Futbola ziurit?
Limcamca,o jus pirma karta Braitone buvot?Grazu ten labai Bet pliazintis mes i Hove vaziuojam Ten visai salia,net ta tilta matai,o pliaze zmoniu gerokai maziau ir galima kept BBQ
Aga,eina tas futbolas Su viena anglioke perejom kartu i sita depa..Anam praktiskai net nepasisveikindavom,o dabar drauge TAi va,jos pirmas vyras-tunisietis,dukra pusiau angle,pusiau tunisiete Aisku ji pati uz angliokus balejima,bet dukra plesosi tarp abieju konamdu
I ligu tema - atsikeliu siandien ir negaliu desines rankos per riesa pajudint. Toks skausmas astrus, iki pat alkunes. Sukas vos islaikiau. Itariu kad nuo peles darbe. Jau aksciau man taip buvo, tai isitaisiau riesui atrama. Dabar ir atrama nepadeda.
Limcamca, kaip nugara? Geriau jau?
Tiesa, o kam tau apie akinius info reikejo
Laba,
Taip, aš pirmą kartą buvau Brigtone, o vyras tai klausimas kur jis nebuvęs. Bet, darbo reikalais tai ne tas pats. Važiavom miestą apžiūrėti, pietauti, pasivaikščioti.
Nova, pameni man labai skaudėjo galvą. Tai liepė akinius naudoti. Aš receptą pamečiau. Paskui galvos neskaudėjo, viskas gerai buvo. Dabar paskutiniu metu, labai akis skauda. Kartais po pietų nebegaliu dirbti. Tos ašaros kažkiek padeda, bet galvoju, nu gal gana mandravot jauną pacankę, gal reikia akinius kabint ant nosies Tikras ligų maišas. Nugara labai įdomi. Būna diena geriau, nieko nejaučiu. Būna, nuo pačio ryto pajudėti negaliu. Geriausia išeitis būtų nueiti pas gydytoją, bet kaip visada nėra kada. Šiuo metu perku, matuoju visų rūbus vestuvėms Vaikai jau tik pamato mane su maišiuku, ir rėėėkia: nesimatuosiu bus gerai
Aga,labai daug vezu Asos siuntiniu Reiktu ir man ko nors pasidairinet..BAt kaip nieko ir nereikia,visko pilna..DAr Guess dzinsus nusipirkau ir tokia bliuska isimeciau del nemokamo atvezimo..Bet jei patiks,pasiliksiu ir ta bliuska
I Braitona mes vaziuodavom net kai masinu neturejom,traukiniais DAbar irgi,kai norim prie juros,dazniausiai Braitona renkames Kilometrazu visur vienodai-Braitonas,Hastingsas ar Camber sand(Rya)..Bet Camberio nemegstu,nes jura toli nueina,kaip Southende ir negali maudytis..I hastingsa visada trafikas buna,nes siauros gatves,negalima lenkt...
Labas rytas.
Negali taip buti, kad visai nieko nereikia, man taip nebuna
Siandien pagalvojau, kad si savaitgali juk Jonines, o taip tylu ramu, jokio skelbimo apie svente, nejaugi siemet jokio koncerto nebus
20180620_063849.jpg 341,04KB 0 Parsiųsta kartų
Noriu tokiu plauku, reiks paklaust kai busiu LT ar imanoma is mano taip padaryt, bet jauciu cia tik iskart po kirpejos toks vaizdas imanomas
Juk Gotte kazka panasiai nusidaze plaukus PAs ja visa laika juodai dazyti budavo,o dabar irgi su tokiu raudonu perejimu Man grazu
O del pirkiniu,tai gal labai isranki pasidariau,o gal,kad mada tokia skarmaline ir nieko nebeissirenku Nu rimtai,perziurejau House of fraseri,nu niekas net neuzkabino Net Ted Bakerio,kuri labai myliu ir tai niekas nebelimpa Arba turiu kazka panasaus arba i pievas nugrybauta...
Turejo but kazkoks simtmecio koncertas,bet kiek girdejau atsauke ji...Ir FB maciau Londono mamytese kazkas uzklause apie Jonines buvo,tai irgi kazkoks parkas nurodytas buvo...Bet neatkreipiau demesio,nes svesim MB gimke namie
Yra darzininkiu Vnz,kaip veikia ta komposto deze?As mesiu ten zole ir?Kas is jos gausis?Pas mus padare mokama zoliu isvezima,o isveza tik 1x i men,o nori ar 40sv uz metus MB nusipirko toki dyyyydeli maisa,atseit mes ten ir isves i tuos recyklingus...Nu meta,bet dar nei karto neisveze Matau,kad ten susmenga tos zoles,tai mastau,jei pastatyciau ta specialia deze,ten ir kompostuociau zoles..Tik ka paskui daryt su tom liekanom
Giega, tos zoles - labai gera trasa. Tiesiog sukask po gelemis. MB kai nupjauta zole, nesugriabia jos, palieka pievoje.
Panos, kaip Asos batu kokybe? Ar verta pirkti? Patogus
Priesais traukiny sedinti chinyze, issitrauke kazkoki buteliuka ir davai veida teplioti kazkokiu skysciu. Nu bet kvapas to skyscio tai nu nachiort. Neimanoma kvepuot, nors ir langai atidskysciu
Heida, man neatsidaro paveiksliukas