Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

QUOTE(*nova* @ 2018 06 14, 21:04)
Giega, o kodel is viso depus pakeitet?

Heida, atostogaut i LT vaziuosit  bigsmile.gif  as jau vel noriu atostogu. Atrodo jau taip ilgai dirbu, o tik ana menesi is LT gryzau  biggrin.gif

Nupirko mus.. Senai jau,pries gera pusmeti,gal net metus..tada pav pakeite is Interlink i dpd local,dave dpd rubus,o dabar jau galutinai turejom pereit i kita depa.. ano nebera..
Atsakyti

Labai gerai. Ačiū, Heida. Jeigu nesunku, pasidalink kaip užtepėlę darai? 

O tą sluoksniuotą tešlą pati gamini ar perki?

Ai zinok visaip, bet dazniausiai pirktine tesla dedu, jokio skirtumo, tik stenkis nesuglaust ju, nes megsta sukibt, tada tokie apdraskyti lieka.

Uztepele pati paprasciausia, tarkuotas suris, tarkuotas kiausinis arba keli, krapai, petrazoles, svoguno laiskai, tunas, pipirai, majonezas. Susimaklini ir tepi ant trapucio ar ant kazko kito, as dar avokado riekele uzsidedu ant virsaus.

Atsakyti

Giega, o kodel is viso depus pakeitet?

Heida, atostogaut i LT vaziuosit bigsmile.gifas jau vel noriu atostogu. Atrodo jau taip ilgai dirbu, o tik ana menesi is LT gryzau biggrin.gif

Jo, i LT leksim, tik dar kiek laiko daug laukt  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Labukas

Senau jau taip iseigiu laukiau biggrin.gif Pavargau ne tiek fiziskai,kaip nervina.... Na penktad,gal lengviau ten bus biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Tai va kad, pripranti dirbt pagal vieno seiminko taisykles. Pasikeicia valdzia- ir vel viskas is naujo. Naujos taisykles, nauji isipareigojimai. Nekenciu tokiu pertvarku. Reikia laiko priprast. Giega 4u.gif

Heida, su masina i LT leksit bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien siuntiniu daugiau nei vakar.. Tiek kad jau nebesibiesinu,nes matau,kad nieko nepakeisiu.. Musiskiai visi nepatenkinti.. Man per daug,kitam per mazai...
Atsakyti

Laba,

Aš kažkoks ligų maišas pasidariau. Visai nepajudinu nugaros. Atsikėliau ir negaliu eiti. Skauda per patį vidurį, atrodo ir kvėpuoti sunku ir ranką tempia. Nu, siaubas kažkoks. Ir kuom čia gydytis? 

Mes šiemet irgi į LT kelis kartus. Jeigu ne savi, ne šventės, tai aš visai nelaukiu. Man įdomiau kur nors kitur pavažiuoti, nuskristi. 

Atsakyti

LAbukas

Vakar vel velai darba baigiau,griztu,o ten sveciu uz duru stovi biggrin.gif Atvare MB su gimtadieniu pasveikint,nes negales kita sav..Viska atsiveze-ir saslyku ir gerimu biggrin.gif Tai as greit i vonia,jie per ta laika lauza uzkure,stala padenge ir MB i ta tarpa grizo mirksiukas.gif PAvakarojom,bet visa diena normaliai nevalgius,ant nakties saslyku privalgiau,kaip man blooooga buvo...Ryte pabudau 8,bet galvos pakelt negalejau..Dar pamiegojau iki 12,bet galva vistiek skauda...O siandien mes i svecius eisim...Nieko nebenoriu biggrin.gif

Limcamca 4u.gif 4u.gif Perpute gal g.gif Ai,labai faina paukstuko foto FB pas tave biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

Pasidariau pertraukėlę. Padariau tiramisu rytojui, dabar laukia kepsniukai kepti. Rytoj tėčio diena, norisi kažką šventiškiau pasidaryti. 

Mano vaikis šiandien sužaidė paskutines rungtynes šiemet, pralošėm, bet vaikis įmušė įspūdingą golą. Tai tik tiek golų ir buvo šiandien. Bet, jau laaabai įspūdingas. Teisėjai ir kt komandos treneriai priėję pasveikino, kad pasaulio čempionato vertas golas.  :D  :D 

Nugarai šiandien lengviau, bet va į vakarą atrodo jau labiau jaučiu. Matyt poilsio reikia. O, šiandien kažkaip visokių reikalų daug. 

Giega, tokie svečiai labai fainūs. Kur viską atsineša, daugmaž viską pasidaro. Neapkrauna šeimininkų problemomis. Ypač, jei atkeliauja neperspėję.  :D 

Atsakyti

Ai, paukštuką fotografavo mano vaikis. Didysis. Jam vis pasitaiko kažką gražiai nufotografuoti. O, gal talentą turi?  :hmm: Man irgi ta foto labai patinka. Jau viskas, paskutiniai paukščiai iškeliavo. Atgavom vėl ir medžius ir sandėliukus.  :D​ 

Atsakyti

Laba, man ir labai patiko Limcamcos vaiko  nuotrauka, toks jau pykts paukstukas  :D 

Gal nugarai padetu koks sildantis tepalas, tikrai gal koks skersvejis ar konďiske bus pertraukus, bet buna su tom nugarom ciudu, kad ima skaudet nei is niekur atrodo.

As rytdienai padariau surio tortuka nedididuka, bus prie kavos tecio dienos proga. 

Keliausiu i darba, trecia nakti is eiles  :wacko:​ 

Atsakyti
O mes ryt i Romforda pusryciaut vaziuojam. Pietums - kalakuto saslykai rolleyes.gif
Uzsibookinom porai naktu viesbutuka Hunstantone, bandysim nors trumpam nuo rutinos atitrukt mirksiukas.gif

Atsakyti