I toli - akinius nesioju apie kokius 15 metu. Pernai jau prasiau akiniu darbui. Skaitau, namie tvarkausi - be akiniu. TV ziuriu tik su akiniais.
Patranka, nu nesitiki kad tu neturetum kur pokalbyje isiterpti gal nuotaikos nekokios
Nu as irgi baznyciose nesilankau,bet kazkaip LT baznycioj net misios greiciau praeina..Nu gal,kad puses nesupranti
Ai,dar atejo ten tokie 2 kunigai,klebonai ar kas,atsisedo ant kedziu prie altoriaus,o trecias ten viska snekejo..Tai va,vienas is tu sedinsiu ir uzsnaude Grynai matos uzsimerkes ir knapsi su galva JAu net jam atsibodo PAskui ten stot reikejo,tai salia sedintis pajudino Bet jau ir zmones pirstais rode i ji
Nurkypau nuo temos TAip,maniskaii nei sliubo paeme,nei is vis susirase...Mes galvojom,kad krikstynas darys Lenkijoj,bet va butent Lenkijoj labai viska ziuri ir nebutu leide krikstyt..O cia UK biski paprasciau..Nereikejo nei kursu jokiu,nei sliubu...
O is kitos puses..Jei vienisa motina,tai ka,ji nebegali krikstyt vaiko?
Grazios vietos Einu pasidairinesiu,gal savaitgali ir nuleksim
Labas rytas...
Nova,normaliose tos nuotaikos,tik va kad darbai per gerklę lenda...per darbus nei (.)(.) pasitikrinti,nei kaklelio,nei stomatologo,nei atostogų,nieko...jau bl**t dar ir svoris krenta kaip išprotėjęs....
Laba,
Vėjas koks nemielas šiandien. Visus plaukus šiaušia Ką jūsų prognozės sekmadieniui, rodo?
Giega, o pas tave dabar naujas maršrutas ar tas pats? Vakar kalbėjau su vienu iš tavo firmos, buvo atėjes du kartus. Sakau, gi buvai anksčiau. Ai, sako durna sistema, turiu laukti kol praeis laikas, kad galėčiau antrą siuntinį atnešti
Mrs Patranka, reikia atostogų tau.
Labas.
Eina sau Mrs Patranka, uzspaude tave su darbais, jau as kartais paverkiu, kad dirbu ir dirbu, bet pas mane mizeris su tavim palyginus, kas ten is taves beliko jei svoris krenta, ir taip nekazkiek ten taves buvo, o atostogu irgi neisleidzia? As tai eisiu nuo liepos 27, dviem su puse savaites.
Giega, as ir galvoju ko man reiktu is tu 10 dovanu koki losjona is ju imi kur skaniai kvepia?
Panos, ką galiu pagaminti iš daug sūrio? Turiu daug tokio, kuris lydosi.
Lydosi tai fermentinis suris, toki turi? Ka jau labai is jo padarysi pusryciams karstus sumustinius su suriu, pietums lazanija su daug surio, vakarienei uztepele su tarkuotu suriu, kiausiniu ir pvz tunu. Jau geras gabalas bus sunaudotas
Va tokias lazdeles seniau daznai kepdavau, tik paprika nebarstydavau, o kmynais, sezamu arba niekuo
Labai gerai. Ačiū, Heida. Jeigu nesunku, pasidalink kaip užtepėlę darai?
O tą sluoksniuotą tešlą pati gamini ar perki?
Tikrai durna sistema.. va ir as dabar sedziu laukiu.. Is tikro turiu pries sita dar siuntiniu,bet cia vienpusis eismas,o sudeta taip,kad pirma turiu atiduot kas gale,paskui arciau ir dar arciau ir taip iseina kad 3ratus turiu apvaziuot Tai kam bwnza degint,pasedesiu ir pagal save padarysiu..
Nauju vaziuoju.. Esu kazkada senai vaziavus cia,tai buski pamenu.. va ir ta vienpusi zinau.. Bet is esmes,tai nebepatinja man.. Jei taip ateiciau i DPD,sakyciau lievas darbas.. O man taip oatiko tam senamdepe.. Nu vis dar tikiuosi kad susitvarkys. Nes dabar 3h prasedi vien depe kol susirenki savo siuntinius.. o paskui leki akis isdegus,nes laikas..
nepirkau.. nebuvo siuntimo nemokamo,nedaskaiciau iki galo perku kazkaip So elixir vadinas,apie 11£ dabar jis kainuoja
Heida, atostogaut i LT vaziuosit as jau vel noriu atostogu. Atrodo jau taip ilgai dirbu, o tik ana menesi is LT gryzau