Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Laba,

Bus rugpjūtį vaikų atostogos, vėl lietus lis. 

Vakar per sezono uždarymo popietę laimėjom viskio bonkę. Ot, pasisekė  :D​ 

Atsakyti

Giega, kaip jusu šventės ir krikštynos? 

Klausykit panos, ar jūs su akiniais skaitot, rašot, TV, kompiuterį žiūrit?

Atsakyti

Labukas

QUOTE(Limcamca @ 2018 06 11, 13:07)
<p>Giega, kaip jusu šventės ir krikštynos? 
</p><p></p><p>Klausykit panos, ar jūs su akiniais skaitot, rašot, TV, kompiuterį žiūrit?</p>

Na stai ir praejo krikstynos biggrin.gif Pacioj baznycioj nepatiko...Lenkiska baznytele labai mazyte,o zmoniu labai daug buvo..Vienu metu krikstino ar 7 vaikus,po to dar kokie 8 vaikai prieme pirma komunija..O dar misios ilgiausios...Nu kazkaip lietuviskoj ar angliskoj,kad ir krikstina kelis vaikus is kart,bet jokiu misiu nebuna..Juk tie leliukai uzmiega,pazadina juos,verkia visi...O dar karsta baisiausiai buvo...
Paskui nuvarem i toki parkiuka,pasifotkinom mirksiukas.gif Nuotraukos uz kokio men bus..PAskui i restoraneli ir viskas biggrin.gif Tortas labai skanus buvo mirksiukas.gif

MAn akinius reikia pastoviai nesiot-as trumparege mirksiukas.gif Nesioju linzes,skaitau,rasau,ziuriu TV..Vakare kai einu miegot,issiimu,tada jei dar ka ziuret noriu,akinius uzsidedu,nes kitaip nematau neiko biggrin.gif

TAaaip..Nedirbau siandien..Keiciam gi depa..Atvarom i ta nauja depa,visi laksto,niekas nieko nezino,mus susodino-laukit biggrin.gif Beveik visiems isdalino marsrutus,beveik visi nepatenkinti biggrin.gif Kam per daug,kam per mazai...Likom dviese su tokia angle,mes abi su kablukais vaziuosim..TAi va,nuveda mano prie mano masinos,o ten veidrodelio nera..Nu negaliu su tokia vaziuot biggrin.gif biggrin.gif Tai taip ir liko...Turejau kaip 13h vaziuot pasiiimt sutvarkytos masinos,bet gavau sms,kad iki rytdienos nebus sutvarkyta biggrin.gif Tai jauciu ir ryt nelabai kas bus biggrin.gif
Ejau link Asdos,ten mb turejo atvaziuot manes pasiimt..Ziuriu vienas vairuotojas is musu seno depo stovi biggrin.gif Tas klausia-ko as nedirbu,as klausiu-ko jis iki siol cia aplink trinas,o pasirodo irgi masina sugedo biggrin.gif biggrin.gif Vnz,nekokia pradzia naujoj darbo vietoj..

Grizau,pakritau pasnaust...Va ta SMS ir pazadino...Einu valgyt ka nors daryt..

Atsakyti

Lenkai gi labai religingi, tai ir ceremonija pas juos ilga, bet galvojau kad tik Lietuvoj konvejeris baznycioj, o pasirodo ir cia  :rolleyes: 

Giega, tai dabar masina bus valdiska? Taip gal labiau apsimoka, nei tau draudima moket, nei taisyt, ar nelabai?

Atsakyti
Aga,labai religingi..Zino kada stot,kada klaupt,ne tai kai LT baznycioj parodo ar pasako biggrin.gif Giesmes visi giedojo,beveik visi komunijos ejo..

Net nezinau,geriau cia bus su ta valdiska masina ar blogiau...As visai noreciau su savo vaziuot ax.gif Bet pagal sito depo taisykles,masina negali but senesne 5m,mano 6 metu..Gavau 2017m,ant spidometro virs 9000m,bet va veidrodelio ir nera..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Giega, bet tai tikriausiai nuskaiciuos is algos uz masinos nuoma? Tai cia kaip ir pas MB darbe. Negali jie dirbt su savo masina, jei ji senesne kaip 5 metu. Nuomokis ar pirk nauja.
Nauju masinu pardavimai krenta, tai va valdzia ir sugalvojo tokias schemas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 12 birželio 2018 - 08:45

Labas rytas.

Giegos kokia faina nuotrauka is krikstynu, taip graziai uz ranku susikibe  :wub: 

Kazko saltoka siandien.

Mrs Patranka, tu  dar gyva? Retai beuzeini  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas...Heida,gyva,gyva,tik užsikasus...paskaitau,neturiu kur įsiterpti ,tai tyliai stebiu :rolleyes: 

Atsakyti
LAbukas

JAu namie biggrin.gif PAs mus senas depas-saraskino kontora,kas su kava vaiksto,kas su kancaru biggrin.gif Bet esmej viskas budavo padaryta,pora menedzeriu ir viskas biggrin.gif Suprantu,kad cia zmoniu 10x daugiau,bet pas viena parasa pasimk,pas kita..Susirask savo siuntinius,o jie per kelias vietas ismetyti..Grizus irgi vienam gale issikrauk,ka neatidavei,kitam gale-ka surinkai...Nu ziuresim,su laiku gal greiciau viskas eisis,nes siandien tai 3h po depa vaikstinejau biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti

Labas, 

Įdomiai paskaičiau apie krikštynas. Aš, kai su bažnyčia nedraugauju, ir man būtų buvus kančia 1,5 val ten praleisti. Ką jau kalbėti apie vaikus  :unsure: Klausyk, o taviškiai gi nesusituokę, leido jiems vaiką krikštyti? Gi, jie skaitosi nuodemėje gyvena. 

Ačiū, apie akinius, kad atsakei. Heida, kaip tu? Nova? Man įdomu apie tas, kur regėjimas geras buvo. 

Patranka, kuom užsikasusi? 

Mąstom kur nors pavažiuoti sekmadienį. Kur ten kažkada nesenai žiūrėjot Heida? Gali priminti? 

Atsakyti

Labas, 

Apie sita tikriausiai, nebuvom cia, bet man atrodo turi buti idomu

https://www.painshil...crystal-grotto/

As akiniu nenesioju, taip ir neipratau, ziaurus diskomfortas, eit isvis negaliu, saligatvis keliasi, atgal meta, neturetu taip but, juk gaminti pagal mano akiu parametrus. Akys labai jautrios, labai greit pavargsta, knygu jau beveik nebeskaitau, nuo kompo irgi greit uzsikasyt jas norisi

Turiu visada lasu akims namie, man geriausiai tinka ne grynos asaros, bet kur dar i sudeti ieina boras, iskart palengveja.

Tas krikstyt gali/negali, man rodos grynai nuo kunigo priklauso, pvz pas mus buvo tokia situacija. Musu mazosios kriksto tevai yra MB brolis su zmona, jie neturi sliubo paeme, o tuo metu  kai krikstyjo net MB brolis neturejo kriksto, gavo kriksto sakramenta per ta pacia ceremonija. Zodziu tuo kartu pakrikstijo 3 zmones, as su MB tapom brolio mergytes kriksto tevais, brolis su zmona tapo musu mazosios krikstotevais,  brolio kriksto mama tapo jo paties zmonas , o kriksto tevu kunigas kuris atliko visa ceremonija. Tarp kitko netgi mano uosviai neturejo baznytines santuokos, tai ju vaikai irgi gime nuodemej, auge be kriksto, bet nebuvo jokiu kliuciu del kriksto.

Atsakyti

Laba diena...

Limcamca,greičiausiai poilsiu užsikasus :D 

Atsakyti