Laba,
Bus rugpjūtį vaikų atostogos, vėl lietus lis.
Vakar per sezono uždarymo popietę laimėjom viskio bonkę. Ot, pasisekė
Labas,
Įdomiai paskaičiau apie krikštynas. Aš, kai su bažnyčia nedraugauju, ir man būtų buvus kančia 1,5 val ten praleisti. Ką jau kalbėti apie vaikus Klausyk, o taviškiai gi nesusituokę, leido jiems vaiką krikštyti? Gi, jie skaitosi nuodemėje gyvena.
Ačiū, apie akinius, kad atsakei. Heida, kaip tu? Nova? Man įdomu apie tas, kur regėjimas geras buvo.
Patranka, kuom užsikasusi?
Mąstom kur nors pavažiuoti sekmadienį. Kur ten kažkada nesenai žiūrėjot Heida? Gali priminti?
Labas,
Apie sita tikriausiai, nebuvom cia, bet man atrodo turi buti idomu
https://www.painshil...crystal-grotto/
As akiniu nenesioju, taip ir neipratau, ziaurus diskomfortas, eit isvis negaliu, saligatvis keliasi, atgal meta, neturetu taip but, juk gaminti pagal mano akiu parametrus. Akys labai jautrios, labai greit pavargsta, knygu jau beveik nebeskaitau, nuo kompo irgi greit uzsikasyt jas norisi
Turiu visada lasu akims namie, man geriausiai tinka ne grynos asaros, bet kur dar i sudeti ieina boras, iskart palengveja.
Tas krikstyt gali/negali, man rodos grynai nuo kunigo priklauso, pvz pas mus buvo tokia situacija. Musu mazosios kriksto tevai yra MB brolis su zmona, jie neturi sliubo paeme, o tuo metu kai krikstyjo net MB brolis neturejo kriksto, gavo kriksto sakramenta per ta pacia ceremonija. Zodziu tuo kartu pakrikstijo 3 zmones, as su MB tapom brolio mergytes kriksto tevais, brolis su zmona tapo musu mazosios krikstotevais, brolio kriksto mama tapo jo paties zmonas , o kriksto tevu kunigas kuris atliko visa ceremonija. Tarp kitko netgi mano uosviai neturejo baznytines santuokos, tai ju vaikai irgi gime nuodemej, auge be kriksto, bet nebuvo jokiu kliuciu del kriksto.