Heida, tai taip ir likai be vyno
Taip, is principo niekur neskambinsiu ir neprasinesiu kad parduotu, galiu nueit i parde ir nusipirkt paprastai. Tuo labiau kad Lidle visai nebloga primitivo radau, gaila tik kad dirbu savaitgali, nebus kada to vyno isipilt
Pasiulem draugam vaziuot per rugpjucio bank holideju i Cornwala,dar kai as uzsakinejau,dar pilna kambariu viesbuty buvo,o vakar jau nebebuvo...Tai jie kazkur salia uzsisake,4min atstumu
Vakar dar TKMaxxa Lakesido perejau,sukneliu kokiu ziurejau..Labai neieskau,nes pilna turiu,bet vdrug kazkas wow bus Tai jau toooookie skarmaliukai...Ar cia TKmaxxas suprastejo ar cia mada tokia skudurine
Oi tos maisto kainos tai siaubas, mums 4 reik, tai tikrai jauciasi. Paimk kokios jautienos, tai dviems dar nieko, o visiems, jau suma gaunasi,o jei lasisos uzsinori... plius visi dedasi pietus, vaikams reikia pirkt kumpeliu/mesyciu sumustiniams, sulciu pakelius, snaksus, jogurtus ir panasiai, vaisiu daug suvalgom, nes vel visi ju isidedam, zodziu valgyt niekaip neapsimoka siaip mes ir perkam patys, neuzsakinejam, bet va kaip si savaitgali dirbu, MB irgi uzsiemes, tai nebus laiko iki parduotuves vaziuot, iprate penktadieni savaitei apsipirkt
Giega, matei, sekmadieniui lietaus neberodo, bus jums geras oras sventei.
O mada tai jooo, savaitgali po Westfelda pavaiksciojom, tai tikrai tie rubai nutyse, sudraskyti,arba tokio stiliaus kur pries 20 metu nesiojau, na man negrazu, tai sugebejau tik triusu Victoria secrete nusipirkt, na ir dar dzinsus dvejus, bet ir tie sudraskyti
Limcamca, gal tu zinai kas uzsiima masinu parvezimu ant traliuko i Lietuva?
Su rubais tai jau taip. Nieko nerasi gero. Kai pradeda siut koki modeli pagriebe, tai visi ir varo toki pati. O paskui verkia kad house of frazer, m&s, debegham turi uzsidarinet. Lakeside tuscia turbut?
Tai gi sakiau kad nelis sekmadieni ir va, Giega turesit grazia svente
u tik triusu Victoria secrete nusipirkt, na ir dar dzinsus dvejus, bet ir tie sudraskyti </p>
Aga,maciau Tikiuosi ir nebesikeis Torto vidu persakiau..Buvau jogurtini su vaisaiis uzsakius,bet paskui pagalvojau,kad issiskes jis man per karscius...Juk dar 1h vaziuot iki sunaus...Tai dabar kietesni uzsakiau-Vaidos torta- maskarpones kremas su juoduju serbentu dzemu, karamele, lazdyno riesutais. Kodel taip vadinas,net pati kepeja nezino
MAn alergija VS Nu ten jei kas grazesnio,tai 50£ Nu uz papinyka tiek nesiruosiu moket...O kas pigu,tas man negrazu
As dabar is cia perku-gera kokybe,dydziai atitinka
https://www.pourmoi.co.uk
Ypac geros kainos ispardavimu buna VA dabar nesenai gavau siuntini-3 liemenukai,3 trusikeliai,3 naktinukai-57£
Tai manau beveik visi vezejai,kas siuntinius veza i LT Pvz Transpaule
http://transpaule.lt
Jie tikrai turi trala
Tai gi sakiau kad nelis sekmadieni ir va, Giega turesit grazia svente
Mes jau vakare buvom,bet paciam shpinge dar visai nemazai zmoniu buvo..O i TKMaxxa jau pries pat uzdaryma,tai irgi dar vaiksciojo...Ir cia tik ketv...Savaitgali tai nepraeit
http://www.sauletavi...kes-apkepas-ii/
Oj as VS tokiu brangiu neperku, pirkau 5 triusai uz 25£, paprasti medvilniniai, tik spalvu graziu, vasariski ir mieli.
Paziurejau, graziu dalyku tam puslapiuke yra, reiks panagrinet.
Uz Transpaule aciu.