Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Turnyras irgi. 

Atsakyti
LAbukas

Salta blink.gif Sekmad krikstynos anukes,o rodo lietu...Na gal pasikeis dar prognozes...

Pasidariau vakar fotoknyga is Portugalijos mirksiukas.gif PAtinka man jos mirksiukas.gif Va gal rodys mirksiukas.gif
https://www.photobox...on_id=119640825
Atsakyti
Sveikos

Nerodo sekmadieni lietaus pas mane mirksiukas.gif nu gal issilaikys nelije. Kokioj baznycioj krikstys mergaile bigsmile.gif

Man nerodo unsure.gif
Atsakyti

Labas rytas.

Pas mane irgi rodo lietu sekmadieniui, bet dar tikrai gali pasikeist. Kas krikstotevai anukytes bus? 

Knygos man nerodo, tik titulini puslapi.

Atsakyti
o tai pavartyt neina tos knygos.. nu gal tik man su prisijungimu galima..

Marcios sesuo su vyru bys kriksto tevais.
Atsakyti

Laba,

Geriau sekmadieni nelytu. Mums turnyras bus. Sauleje visa diena sedeti smagiau, nei lietuje. 

O, vakare balius, sezono uzdarymas. Tada jau gali lyti.  :D​ 

Atsakyti
Na vakare ir pas mus balius restorane,tai irgi gali lyt biggrin.gif Svarbu fotosesijai geras oras pabutu mirksiukas.gif

Uzsidirbau siandien...DArbo daugiau nei antradieni-darbingiausia diena...
Atsakyti

Šiandien turbūt dar daugiau darbo, kad taip tylu  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 06 07, 13:19)
<p>Šiandien turbūt dar daugiau darbo, kad taip tylu  biggrin.gif </p>

Pas mane ne,jau beveik i pabaiga biggrin.gif Bet kitos tikrai uzsidirbe biggrin.gif
Atsakyti

As tai nedirbu, miegojau  :laugh:  suerzino Ocado, nepardave vyno , susikroviau viska, ir pries mokant, pyst, susisiekit su klientu aptarnavimo skyrium kad patvirtinti jog esate pilnamete, nu tikrai as tokia uzsislaptinus nepilnamete, perku buteli vyno, o kad sumetyt ****** dar prisidedu maisto uz 100£  :umn: zodziu. Siaip idomu kaip jie sprestu as pilnamete ar ne, is balso tiesiog  :hmm:​ 

Atsakyti

Oj geras, pridejo zvaigzduciu net ten kur nebuvo jokio keiksmazodzio 😂

Atsakyti

Va, prašau. Heida taip supyko, kad vyno negavo, kad net žvaigždutėm pradėjo kalbėt  :laugh:  :laugh:  :laugh:​ 

Atsakyti