Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labas rytas

Heida, pritariu Giegai. Gal tikrai reiktu darba keist. Jaunas vyras - nekiek neabejoju kad susiras kita darba. Negerai kai taip fizisikai persitempia... unsure.gif atostogu reiktu, galva pravalyt nuo tokiu minciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Giega, aha viskas nuo gelezies trukumo sitaip. Ir pavargdavau greit, ir galva svaigdavo ir dar visokie dar dalykai darydavosi.... dabar jau lyg gereja po biski savijauta. Gelezies kiekis kraujyje turi buti nuo 9 iki 36, pas mane 2,6 biggrin.gif
Kaip koja tavo?
Atsakyti
LAbukas

Na ka,sunus vel laimejo biggrin.gif 5 is 5 mirksiukas.gif Arba vel lengvas priesininkas pateko,arba Sunus tikrai toks stiprus ir anie nespeja net isibeget biggrin.gif Nors cia mates,kad kai kurios poros is lempos sustatytos...Viena kova-sunaus komandos draugas-paciam pirmam raunde nukautavo..Baisu,kai taip iskreta...Gal ziuret ir grazu biggrin.gif Mes us ta komandos drauga ejom,bet man gaila ir to priesisninko...
Dar vienas 47m vyras su tokiu gana jaunu,gerai atrodanciu boksavos..Tai galiu pasakyt,kad jei tik 3 raundai but buve,tai tas senuks ir laimejes butu..Paprasciausiai jau nebeuzteko jegu..Anas jaunas,daugiau energijos,bet gavo tikrai nemazai pats..

QUOTE(*nova* @ 2018 06 02, 08:06)

Kaip koja tavo?

Na geriau nei pries operacija,bet kad kazkas butu stebuklinga,tai nepasakyciau...Man dabar tos kojos pirstai daznai nutirpsta..O ir siaip randai like...Maziukai jie,graziau nei guzai buvo,bet vis tiek nebelygios kojos...

VAROM PRIE JUROS bigsmile.gif I Hove,kas norit,junkites mirksiukas.gif Hove netoli Braitono,bet ten zmoniu gerokai maziau ir galima pliaze BBQ kept mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas

NA ir kaip praleidot savaitgali? biggrin.gif
MB buvo su tokiom tapkem,kaip croksai,su skylutem,tai kai nusieme-visos kojos rutuliukais idegusios biggrin.gif biggrin.gif Ir dar su akiniais idege biggrin.gif biggrin.gif O juk jau buvom neblogai idege,bet va vistiek matos..
Vienintelis trukumas vakar,kad neissimaudem juroj...Vaikai turskes tose putose,bet man net ziuret bjauru...

Uzsisakem viesbuti rugpjucio bank holidejuj Cornwale,Newquy mirksiukas.gif Labai ten grazu wub.gif Is pradziu ziurinejau karavanus,bet kai mums dviem,tai brangiai iseina..Aisku gali rinktis kompanija,bet skambinek,klausinek-nores,gales...Ai biggrin.gif Uzsisakem toki nedideli viesbutuka,nakvynes namai,nezinau net kaip ten juos pavadint biggrin.gif uz 2 naktis sumokejom 190£,bet buvo galima ir pigiau rast..MB norejo butent toj vietoj..
https://www.booking....amp;#map_closed
Atsakyti

Labas, 

Mano visas savaitgalis futbole. Šeštadienį turnyre laimėjom taurę. Sekmadienį dar vienas turnyras, visiškas krachas buvo. Vietoj 9 žaidėjų mūsiškių buvo tik 7, paskui vienas susižalojo, liko tik 6. Tai krovė malkas kaip reikalas mūsų vaikams, pabaigos jau nebelaukėm, pasitraukėm sutikdami užimti paskutinę vietą. Šeštadienį vaikas žaidė su nauju klubu, jie jį kviečia pas jį žaisti. Dabartinio klubo vaikai, tėvai ir treneris daug fainesni, bet baisiai šlykštus menedžeris, kuris labai stabdo vaikų tobulėjimą. Naujame klube nelabai malonūs tėvai pasirodė. Vaikai gal susidraugaus. Treneris fainas, bet keičia vietas aikštėje, tai maniškiui reikės persilaužti. Paprastai jis straikeris, o jį stato į defence. Tai tas turi gale stovėti. Jam neišeina taip, neiškenčia nubėga į priekį ir įmuša golą  :D Žodžiu, labai rimtas apsiprendimas laukia, uch  :huh2: 

Giega, jau įpratai žiūrėti kaip tavo vaikis mušasi? Eina sau, boksas man toks rimtas sportas, su rimtais sužalojimais. Nėra taviškis rimtai nukentėjęs? 

Jūsų viešbutis labai fainas. Aišku kam jums dviem imti karavanus, valgyt ruoštis ir pan. Vistiek gi eisit kur out pavalgyti. O, ten taaaip gražu, taaaaip gražu, kad aš jau praktiškai jums pavydžiu  :D Manęs tai tik Lietuva šią vasarą laukia  :D 

Eisim su drauge į filmą. Mergos pareklamavo, toks moteriškas. Iš Grėjaus pažvengimas bus:  :Dhttps://www.youtube....h?v=LDxgPIsv6sY

Atsakyti
Kaip cia taip? vienoj vietoj taure,kitoj-paskutine vueta?

Meiprantu ziuret.. Is vis planavau i sitas neit,marcia leist.. Bet ir mazoji sirgo ir tases is Lenkijos lauke.. tai nei man pas juos i centra vaziuot-baiges 24h.. nei jai neisejo.. bei butume zinoje kad sunaus kova bus vos ne paskutine(antra nuo galo) tai drasiai ji butu spejus sulaukt ir tases ir pas mus atvaziuot..

Mes i lt neplanuojam.. Bus va balius 23d,bet nusprendem nevaziuot.. ismest savaitgaliui 500£... tai va man puse Cornwalio...Mb sake mokinsis serfinti biggrin.gif Tada,kai su Heida buvom tuo pat etu,tiek mb patiko biggrin.gif Bet tada svoris didelis buvo,lenta sunkiai islaikydavo. Dabar ir svorio numetes ir vis tiek pasportsves,jegos kitos biggrin.gif
Atsakyti
O mes i Portugalija dar planuojames siais metais. Jei tik viskas gerai spalio ar lapkricio men mausim.ziuresiu ar islaikysiu atostogas, dar kiek like, iki to laiko. Reiks rimciau ziuretis i pabaiga sito, pradzioj kito men mirksiukas.gif
O i LT rugseji suskraidysim.

Nudegiau vakar nosi prie juros, tai siandien vaizdelis geras biggrin.gif
Atsakyti
LAbukas

QUOTE(*nova* @ 2018 06 04, 17:44)
O mes i Portugalija dar planuojames siais metais. Jei tik viskas gerai spalio ar lapkricio men mausim.

Sugundziau su Portugalija biggrin.gif biggrin.gif Spalio pabaigoj jau gali but vesoka...Jei tokiu laiku kur planuoji,tai geriau jau rinkis Kanaru salas mirksiukas.gif Mes i Tenerife Lapkricio vidury(lygtai,nepamenu biggrin.gif ) vaziuojam mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

Nova, laikau kumscius, kad planu nepakeistumete ir isvyktumete atostogu. 

Giega, rasiau, abi dienas su skirtingomis komandomis zaide. Kai pralosem, vietoj 9 zaideju aiksteje turejom tik 6. Tai zaideju trukumas is karto gi labai jauciasi. 

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2018 06 05, 06:42)
LAbukas
Sugundziau su Portugalija biggrin.gif  biggrin.gif Spalio pabaigoj jau gali but vesoka...Jei tokiu laiku kur planuoji,tai geriau jau rinkis Kanaru salas mirksiukas.gif Mes i Tenerife Lapkricio vidury(lygtai,nepamenu biggrin.gif ) vaziuojam mirksiukas.gif

Tai vat kad sugundei biggrin.gif bet jo, ziuresim kur silciau spalio -lapkricio men mirksiukas.gif jau turit tenerife uzsibookine bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 06 05, 07:54)
<p>Labas rytas, </p><p></p><p>Nova, laikau kumscius, kad planu nepakeistumete ir isvyktumete atostogu. </p><p></p><p>Giega, rasiau, abi dienas su skirtingomis komandomis zaide. Kai pralosem, vietoj 9 zaideju aiksteje turejom tik 6. Tai zaideju trukumas is karto gi labai jauciasi. </p>

O tai taure po kiekvienu varzybu duoda?

QUOTE(*nova* @ 2018 06 05, 07:56)
Tai vat kad sugundei  biggrin.gif  bet jo, ziuresim kur silciau spalio -lapkricio men  mirksiukas.gif  jau turit tenerife uzsibookine  bigsmile.gif

Taip,jau turim bilietus mirksiukas.gif 4x vaziuosim biggrin.gif Nors ir myliu Tenerife,bet jau kur nors kitur noreciau... Bet vis tas CLC sugundo su savo nemokamu viesbuciu..
Atsakyti

Giega, gerai skaito  :D taigi rasiau, turnyras. Turnyre pirma vieta laimejo. 

O kada jus skrendat i Tenerife?

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 06 05, 08:19)
<p>Giega, gerai skaito  biggrin.gif taigi rasiau, turnyras. Turnyre pirma vieta laimejo. </p><p></p><p>O kada jus skrendat i Tenerife?</p>

Nesusiderina man biggrin.gif Vienam turnyre laimi taure,o tada kas tas buvo,kur pralose? nesvarbu kad maziau zaideju buvo..

Lapkricio vidury,lygtai 15.. na sestad biggrin.gif
Atsakyti