Mazoji susirgo,jai biski arelgija-sienlige...sunkiai kvepuoja,o inhaliatorius tik sestad atvaziuos..Tai jau sunasarinau per draugus..
Laba,
Aš irgi nežinau kuom skiriasi bijūnas nuo pinavijos. Man atrodo čia tas pats.
Jeigu ką, tai lyg ir aš inhaliatorių turiu.
O jūs iš iherb neperkate nieko? Daug kas giria priemones iš ten.
Sveikos,
Giega, kaip gaila tokio mazo zvirbliuko, baisu kai sunku jiems kvepuot.
Limcamca, as esu pirkusi is Aldi tas kalijas spalvotas vazonuose, zydejo iki rudens pradzios, tada nunyko visiskai, palikau ramybej iki pavasario, niekaip jos neatauginejo kita pavasari, iskapsciau, gumbaì buvo gyvi, persodinau, isdygo, paaugo per sprindi ir vel nunyko, jokiu ziedu. Si pavasari vel tuos vazonus issitraukiau, vienas gumbas buvo sunykes, kitas gyvas, persodinau, ir jau vel isdyges, bet nezinau kaip jis siemet elgsis, augs ar vel sunyks, na nezinau kaip juos augint, siaip labai grazu kol zydi.
Iherb vis paziuriu, bet bijau uzsikabint, bus kaip su Yves Roche
Tai va, kad aš nemoku tų gėlių metai iš metų auginti, pas mane jos visos praktiškai vienam sezonui. Va, rožes pavyko išsaugoti kur pernai pirkau iš Lidl, šiemet žiūriu lyg nori žiedus krauti, bet nuo futbolo kamuolio joms dažnai kliūna Kažin ar žydės šiemet. O, lelijos man tos labai gražios, tik kai vienam sezonui brangokos atrodo.
Kaip juokėmės su vaikais. Tesco parduotuvėje, už manęs stovi toks, nu rusiškai tariant baryga, toks vyras iš tų banditukų laikų. Išvaizda tokia. Visas šustras, auksinė grandinė kabo, laksto po parduotuvę. ATsistojo už manęs į eilę, šneka telefonu, tiksliau rėkia ant visos parduotuvės: ei, Rolka kokį sakei šampaną paimti? Martini Asti? Ir rėkia per mano galvą tai pardavėjai: Martini Asti please. Bet, taip neaiškiai. O, pardavėja nesupranta pirmo žodžio, tik antro ir atsako jam: It is not Asda, it is Tesco Aiškino jie vienas kitam kokias geras 3 minutes. Tas prašo Martini Asti, o ana, nu ne Asda čia, ne Asda. Ir maišiuką dar rodo. Įsikišau aš, sakau jam šampano reikia
Limcamca,daug geliu yra vienmeciu-atzydi metus ir mest reikia Mano dauguma roziu atsigavo po to nupurskimo roundapu,bet 2 tikrai viskas,jokiu gyvybes zenklu neberodo..Vienos tai gaila,labai grazus ziedai buvo...
MAn dar labai pasiteisino tokie maziukai gvazdikiukai,gal jie kaip nors kitaip vadinas,tokie zemaugiai krumukai Vienas krumas nuo pernai isgyveno,kitus is naujo siemet pasodinau
O tai kokios tautybes pardaveja,kad tokia tupa Nu suprantu gal is pirmo karto neisgirdo to Martini,bet ka,jis tik asti asti kartojo?
Pinavijos ir bijunai kaip ir tas pats. Nors mano babute kaime sakydavo, kad pinaviju krumai zemesni, ju ziedai tamsus raudoni ir prazysta anksciau. O bijunai - krumai aukstesni, ziedai buna balti, ruzavi ar kreminiai ir zydi veliau. Tai vat toks ir skirtumas
Giega, ar prigijo mano visos saulutes
Savaitgalis savaitgalis teks dirbt rytoj ir sekmadieni, planas rytoj gelynus isravet ir pasidegint, dar MB saslus uztaise, tai kepsim rytoj arba sekmadieni. O dabar is to sielvarto proseco geriu
Klausyk, o kaip TB sveikata?
Praejusi dirbau sekmadieni, sustatyta 4 savaitgaliai is eiles dirbami, teks triuksmaut, nervina labai, kai pareiski "nepasitenkinima" tai sekanti karta gauni jau normaliai, po to vel belenkaip, nepatinka man taip, visai man nesinori kiekviena kart pyktis. Pas mus yra vieni geresni uz kitus, tai tie susistato patys kaip nori dirbt, o kitiems jau kas lieka
MB gerai dabar, net nieko neskauda. Kai pagalvoju kiek jis per metus isgeria nuo skausmo vaistu jei varysim i LT, tai eis pas daktarus.
O tai kokie skausmai TB kamuoja kad tiek vaistu geria?
Daug ten tu skausmu pas ji, periodiskai podagra uzeina, o siaip nugara, slanksteliai pasislinke, nervus spaudzia, buna rankos nepakelia, galvos nepasuka, zodziu nieko gero. Jis dar toks pesimistas, viena kart pareiske kad bus man sunku kita susirast kai viena liksiu, ne todel kad as kazkokia beviĺtiska, bet kad cia visi niekam tike like, man bus per prasti tai as ji nuraminau, kad pirma jo mirsiu, te nebesirupina. Aisku juokas juokais, bet jis apie tai galvojo.
Giega, ar prigijo mano visos saulutes
As sekmad noriu prie juros Braitone rodo +23 Sandien tai biziake..Dabar i darbini susirinkima einu,vakare -sunaus boksas...Planavau neit,marcia leist,bet ir mazoji serga,ir tases is Lenkijos laukia...
Viena katinas iskapste ir laiku neuzmaciau-sudziuvo.Kitos prigijo As dar pasejau ju,tai lygtai lenda kazkokie lapukai
Nepatiktu ir man taip...As tai niekaip nesuprantu,kam vis tuos grafikus keitalioja...DAzniausiai pastebejau-medicinoj..VA MB darbe suprantu-yra daug darbo-dirbk papildomai,maziau darbo-eik anksciau namo..O juk tokioj slaugoj ar kokios seseles juk galetu sudaryt pamainini grafika ir dirbikt visada vienodai..MB anksciau dirbo-4 dirba,4 laisvos..MB pusbrolis -4 dienines,4 laisvos,4 naktine,4 laisvos..Tai ir pas jus galetu kazka panasaus padaryt...
O tai kokie skausmai TB kamuoja kad tiek vaistu geria?
Granatus valgyt,burokelius Vien tabletem sunkiai pasikelsi..
O nuo to gelezies trukumo,tau galva ir galejo skaudet..
Tai gal jau laikas butu keist darba TB?Isvaziuojat i mazesni miesteli,kad ir mazesnis atl,bet ir darbas nebetoks fizinis(pvz DPD ,zinok tikrai neblogai uzdirbam )ir moket uz nuomas maziau