Pas mus kazkaip ramus vaikai aplink Girdis kazkur tolumoj mergaites ant batuto sokineja,bet tik kai durys kieme atidaros Nors aplink nemazai vaiku yra..
As ziuriu, sitoj temoj tik keturios likom. O gan aktyvi tema buvo. Ir cia visko buvo
Taigi panaikinom baseina lauke. Vakar issiveze zuvis. MB prie pasogos pridejo ir didziuli maisto maisa, dar ivairiu vaistu zuvims. Vsio. Duobe kieme zioji. Kazkaip liudna... keli metai jau vis sprendem ar reikia mums to baseino.
Ryt is B&Q zemes atves. Uzpilsim duobe, pasesim zolyte ir gulinesim vasara po tujom
Is vienos puses kaip ir gaila,bet is kitos...Nu tik vieta tas baseinas uzima,tos zuvys i dugna sugula ir jokio grozio..
Mes LT sode turejom baseinuka..Paprasta,be zuvu,toki akmenini,del grozio..Kas ji state(nes jis jau buvo,kai soda pirkom) tai nei kokiu celofanu apacioj netiese,nei jokio cemento..Vnz sudeti akmenys i duobe ir viskas...a.a. tevas dar apcementavo,tai laikydavo bent pora dienu tas baseinukas,mums vaikams uztekdavo Paskui su laiku tas cenemtas isbyrejo ir vel vandens nebelaikydavo..Kol leidi su slanga vandeni,dar pribega puse,bet daugiau niekaip
Tai paskui jau as sumasciau uzkast ta baseina Isrinkom akmenis ir supylem toki slaita...Kiek vietos iskart kieme atsirado tada
Ai, dėl grožio dėžučių. Kokias tu pirkdavai?
Esu bandžiusi Glossybox.
Sita Glossybox uzsakinedavau, kitu nebandziau.
MAne Heida kazkada ant to Yves roches uzkabino LAbai daznai visokiu nuolaidu padaro ir imi kas reikalinga,o ne beleka O dovanu ten irgi gana daznai gauni
As realiai tik ir uzsisakineju tik tada,kai dovanu papildomu buna
Na sita as ir vis periodiskai uzsisakau, pirma paziuriu ka dovanu duoda, jei tinka, deduosi krepsi
As gaunu ir emailus ir laiskus is to YR Emailus dazniausiai trinu net neskaicius,o laiskus vis dar perziuriu Tai irgi,jei duoda kokiu padoriu dovanu,o jei dar ir atvezimas nemokamas,nesvarbu kokia suma,tai tada ir uzsisakineju Kremai man ju visai patinka,vienas losjonas po duso-nerealus seseliai gerai laiko,tusas toks vidutiniskas,bet kai gaunu dovanu,tai sueina,pirkt nepirkciau
Labas rytas,
Savotiški tėvai tų vaikų. Arba jų visai nesigirdi, arba tėvas kriokia ant viso rajono. Vaikai tiesiog nevaldomi. Mūsų svetainės jungiasi, tai va čia ir yra didžiausias triukšmas. Kartais suprantu, kad juos tiesiog uždaro, nes jie kviečia motiną, o ta neatsiliepia. Gal įstato į kokią lovytę mažiausius, nes girdisi kaip su mediniu trankosi į sieną. Jų kieme šiukšlynas, vaikų į kiemą neleidžia, taigi nuobodu tiems vaikams, ką veikti.
Tai ir kriokia ant viso rajono.
Nova, kaip gaila dėl žuvyčių. O, kodėl atsisakėt?
Labas rytas....aš ir su kava..
Pas mane irgi yra du namai kur nevaldomi nei vaikai,nei tėvai...aš sakau kažkoks košmaras,kaip taip leidžia zviegti vaikams....kartais kai po darbo visa nekokia gryztu,tai pati uzrekiu kieme,INAF...jokio poilsio
LAbukas
NA ka,lygtai jau su visam uzsilenkineja sena versija...KAip man nepatinka ta naujoji...Kompe atradau sirdele vietoj favoriciu,bet kur ji telefe?Nezinau ar priprasiu...
MB pusbrolis gavo konsulini nama,tai is kiemo isveze 3 skypus siuksliu Paskui dar su savo masina kelis reisus siuksliu veze..Namo vidu tai suremontavo konsulai,nes kai apziurinejo,tai irgi sake baisuoklis,bet juos jau laikas spaude,nebuvo is ko rinktis..Priekini kiemeli irgi atseit turetu konsulai sutvarkyt-ten plyteles sudetos ir jos kliba visos,o tai nesaugu vaikui,gali uzkliut.bet galinis kiemas-konsulams nepriklauso..TAi gal ir Limcamcos kaimynai,jei konsuliniai kokie,tai ir patys nesitvarko ir valdzia netvarko..
Laba,
Ot, nežinau ar maniškiai konsuliniai. Bet, kiemo nesitvarko, nes kiek kalbėjom tai laukia kol landlordas tvarkys. Tipo kažkada ir nuomos nemokėjo, kad tvarkytų. Bet, mūsų landlordas nepasiduoda tokiom nesąmonėm. Mūsų kiemas irgi buvo bardakas, bet mes patys išsivalėm, susitvarkėm, nė minties nebuvo, kad nesitvarkysim, o kažkas kitas sutvarkys.
Va, kiek laiko jie gyvena, gal 4 metai, tai vis laukia kol jiems sutvarkys. Nesuprantu, kaip jiems patiems malonu.
Prasukau pro Aldi. Retai ten užsuku, nebent pakeliui važiuoju. Pirkau pinavijų, labai gražu Tokių gražių lauko lelijų yra: https://www.aldi.co....065116205419200Tų žiedų tikrai daug. Galvojau, gal pirkti, bet brangoka pasirodė. 4 svarai. Vienas vazonėlis nelabai atrodys, o kad nupirkti kelis, jau suma gaunasi
Nu neduok Dieve tokius kaimynus. Va taip nusiperki nama salia tokiu kaimynu, ir ne begt ne rekt o kad nemazai zmoniu yra apsileidusiu, netvarkingu, tai jau taip. Vaikai jiems gal tik del £
Limcamca, pinavija pirkai ar bijuna pas mane baltas bijunas jau po biski skleidziasi