Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Na ok-Londonas,lietus.. bet kad LT tokie extremalus karsciai blink.gif ir jau nebepirma vasara.. Blyn,kaip niekur ner pusiausvyros biggrin.gif Galetu ir cia but kokie +20 darbo dienom,25-savaitgaliais ir per atostogas,o palyt kelias h kiekviena nakti,kad duljes nusiplautu ir augalai pasilaistytu biggrin.gif
Atsakyti

Skaiciau kad LT visa vasara zada karsta siemet, MB brolis Norvegijoj, tai sake irgi kepa, temp per +30, kas ten visai nebudinga.

Is to neturejimo ka veikt uzsiimam makiazais su vyresniaja, reik man paakius tamsius maskuot, tai uztepe pirma kazkuo raudonu, tada dar bent kelis sluoksnius skirtingu priemoniu, is tikro net nesuprantu ko, vaizdas gal nieko, bet mane nervina toks sluoksnis. Sakau gal pabandyt mineraline pudra, na kad butu lengva ir paprasta, tai supyko mano meistre, sake jei noriu kad maskuotu, tai turiu ir naudot priemones maskavimui skirtas, o ne savo sugalvot kai nieko nesuprantu, is tikro tai ji teisi, tikrai nelabai gaudausi tose priemonese, net nesuprantu kas ten pas mano vaika kosmetinej  :D​ 

Atsakyti
O nenori tavoji pazaist,man makiaza padaryt uz simboline kaina bigsmile.gif Birzelio 10d ?
Atsakyti

Eik tu Giega, ji gi nieko nesimokiusi, tik is youTube viska ziuri, pripaisys kokiu nesamoniu, tik laika sugaisi. Man paciai tai jos daryti makiazai per ryskus, naudoja visokius oranzinius, raudonus seselius, antakius isplatina, na tos jutuberes taip dazosi, bet man tai norisi subtilumo daugiau.

Atsakyti

Geras, Heida. Mes kaip tik kitoje temoje diskutuojame apie tai kiek makiazo moterys tepasi. Jaunos mergickos dabar moka visaip pasidazyti. As is tu grozio dezuciu gaunu ivairiu priemoniu, bet daznai nesuprantu nei kam jos skirtos, nei kaip jas naudoti. Kazkada lupdaziu lupas perbraukiau, kai pradejo tvinkseti ir pustis. Pasirodo jos pripumpuoja lupas. Ot tai lupdazis, a? Kai meciau, puoliau plauti. 

Atsakyti

As jau senokai atsisakiau tu grozio dezuciu, bet vis gaunu i pasta reklama ir taip gundo vel uzsisakyt, patikdavo man jas gaut. 

Geras lupdazis, nemaniau kad tokiu buna  :D 

O dar yra sm aktyviu temu kur vyksta normalus pokalbiai? Gerokai paduses sm, jaunimas naudojasi soc tinklais muset labiau, o senesnes tai ka, isnykt baigia  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2018 05 29, 15:29)
<p>Eik tu Giega, ji gi nieko nesimokiusi, tik is youTube viska ziuri, pripaisys kokiu nesamoniu, tik laika sugaisi. Man paciai tai jos daryti makiazai per ryskus, naudoja visokius oranzinius, raudonus seselius, antakius isplatina, na tos jutuberes taip dazosi, bet man tai norisi subtilumo daugiau.</p>

Ryskus man patinka mirksiukas.gif Be to jei nepatiks,visada galiu nusipraust biggrin.gif O kai kitas isdazo,kazkaip visada graziau..
As buciau pati daziusis,bet jei ji nori pabandyt ir ant kitu zmoniu,kodel gi ne mirksiukas.gif
Is dazu as nemoku pudrom baudotis.. na tais visais maskuokliais ir panasiai.. as kream pudra paditepu ir gerai man biggrin.gif

as be sitos dar dviejose temose,pakankamai aktyviose,nors vienoj temoj mes tik dviese plepam biggrin.gif
Atsakyti

Sita tema dar aktyvi: https://www.supermam...9#entry72115253

Va, galit uzeiti, nes ten ne vien 40metes.  :D Tik reik but pasikauscius, ne visada mandagus zodziai ir daznai gali tiesiai sviesiai klausimu susilaukti  :D​ 

Atsakyti

Giega, paklausiau, tai sake bijo, o ir neturi makiazo pagrindo, ir dar to kur viska sutvirtint pabaigus kad laikytu visa diena.

Limcamca, zinau ta tema, kazkada senai uzsikabinau skatyt ja kai dar buvo kazkur kitur ji, ne bendraminciuose, na kai jauna mergaite pasakojosi kaip ten su rusu kunigu ji "draugavo". Po to dar kazkiek paskaitydavau, buvo kelios moterys tikrai man idomios, bet veliau daznai pjautynes ten pradejo darytis, nustojau skaityt, po to vel aki uzmesdàvau, bet ne mano nervams, ten dalyvauja dvi nares kuriu nuo senu laiku negaliu pakest, selija ir virga, vistiek kazka pasakyciau neislaikius, kam man to reikia, realiam gyvenime nesibaru su niekuo, tai gal nepradesiu virtualiam, na nebent ignoruot jas abi visiskai  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Aha, yra ta mergaitė dar temoje. 

Visokių dienų būna, žinok. Tokių peštynių, kad plaukai skraidytų jau senai buvo. Aprimo ir jos abi, ir kitos karingos narės. 

Ir aš jau powerio sm nebelabai daug beturiu  :laugh:  :laugh: Nu dar vienas punktas senatvei  :laugh: Tingiu rietis  :laugh: 

Ai, dėl grožio dėžučių. Kokias tu pirkdavai? 

Esu bandžiusi Glossybox. Patiko, bet jau kai pradėjo Primarko makeup dėti, tai atsisakiau. Tada turėjau Birchbox. Prieš kokį pusę metų atšaukiau, nes irgi kelios dėžutės iš eilės nieko nepanaudojau. Bet, man irgi labai patinka jas gauti. Ko nepanaudoju, sudedu į krūvą ir parduodu ebay, kas pusę metų. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 05 29, 16:10)
<p>Sita tema dar aktyvi: <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.supermama.lt/forumas/topic/1044130-damu-ir-madamu-40-pavasarine-tema-demesio-pokalbiai-ne-visada-politkorektiski/page-959#entry72115253'>https://www.supermama.lt/forumas/topic/1044130-damu-ir-madamu-40-pavasarine-tema-demesio-pokalbiai-ne-visada-politkorektiski/page-959#entry72115253</a></p><p>Va, galit uzeiti, nes ten ne vien 40metes.  biggrin.gif Tik reik but pasikauscius, ne visada mandagus zodziai ir daznai gali tiesiai sviesiai klausimu susilaukti  biggrin.gif </p>

Sita jau super aktyvi biggrin.gif Kazkada paskaitinejau ir as,bet mane tos bereikalingos pjautynes nervina..Ir cia ne senatve,cia protingumas biggrin.gif biggrin.gif Kam pyktis lygioj vietoj,niekaip nesuprantu..

QUOTE(Heida @ 2018 05 29, 16:41)
<p>Giega, paklausiau, tai sake bijo, o ir neturi makiazo pagrindo, ir dar to kur viska sutvirtint pabaigus kad laikytu visa diena.</p><p></p><p

Na bijo,tai bijo-pati pasidazysiu biggrin.gif Irgi be jokiu pagrindu ir sutvirtinimu biggrin.gif NA,gal kokia kita proga isdris biggrin.gif

MAne Heida kazkada ant to Yves roches uzkabino biggrin.gif biggrin.gif LAbai daznai visokiu nuolaidu padaro ir imi kas reikalinga,o ne beleka biggrin.gif O dovanu ten irgi gana daznai gauni mirksiukas.gif
As realiai tik ir uzsisakineju tik tada,kai dovanu papildomu buna biggrin.gif
Atsakyti

Kaimynu vaikai cypia, rekia, klykia. Bet, vistiek zodziais turbut neapibudinsiu. Suprantu, vaikai, ir dar cieli 3. Bet, tas nuolatinis klykimas is proto varo. Dabar visi girdisi, kad klykia. Atrodo, jeigu vaika kokiu verdanciu vandeniu apipiltum, tai jis taip klyktu. Ir, jau geras 10 minuciu visi trys taip klykia. Isdurnejimas. 

Atsakyti