Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

O ne paprasciau butu plaunama siurbli issinuomot mirksiukas.gif ne tampytis kur nei ka. Perejei pora kartu, langus atidarei ir vsio. Jokio vargo mirksiukas.gif
Savaitgaliui tokie planai: Sestadieni cepus darysiu, sekmadieni prie juros brauksim, pirmadieni -namie rolleyes.gif
Atsakyti

Mes vieną kartą buvom išsinuomavę dulkių siurblį, tai jo instrukcijos buvo, kad neplauna kilimų su ilgais plaukais. Maždaug tik tokius kilimus kaip kiliminė danga. O, pas mane kilimas su ilgu plauku, įdomus toks, lyg zomšinis. Ir, deja, šviesus. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 05 24, 16:33)
<p>Mes vieną kartą buvom išsinuomavę dulkių siurblį, tai jo instrukcijos buvo, kad neplauna kilimų su ilgais plaukais. Maždaug tik tokius kilimus kaip kiliminė danga. O, pas mane kilimas su ilgu plauku, įdomus toks, lyg zomšinis. Ir, deja, šviesus. </p>

A vat kaip mirksiukas.gif kirpt plaukus kilimui reikia biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Nu kaip po atostogu,tai labai daug darbo turejau...Vos nenumuse viso mano poilsio,gerai,kad pirmad-bank holiday biggrin.gif
Noreciau prie juros,bet kad lietu rodo g.gif tai ne nezinau ka veiksim...

Esu ir as plovus kilima biggrin.gif Pradzioj bandziau valyklu ieskot,bet kiek apvaziavau,tai geriausiu atveju valo patalus ir uzuolaidas,bet kilimu niekas neuzsieme valyt..
Mano tas kilimas buvo sintetinis sveisus,trumpoko plauko...Istrint su sepeciu,kaip Heida ir sake-juoku darbas biggrin.gif Tryniau namie,kad visokiu zoliu neprivelciau...Paskui toki podregni isnesiau lauk,bandziau ant dziovykles pakabint-sulauziau biggrin.gif Tada dvi kedes paguldziau ir taip uzmeciau.Tada su slanga ploviau ploviau ploviau...Atrodo neber tu milteliu(o gi sugalvojau skalbimo milteliais plaut ta kilima),bet tik ranka pabrauki ir vel putos eina...Nezinau kiek laiko ir vandens isnaudojau,kol kazkas padoraus gavos...
Palikau dziut ant tu kedziu,nes jau nebepajudinamas tas kilimas buvo...Ir ka,kai nuemiau-kedziu forma issispaudus blink.gif Tas kilimas toks nebelygus taip ir liko...Beje,uzsinesiojo labai greitai...NAujas uzsinesiojo per kokius 3m,o po isplovimo per gera pusmeti vel toks pat,kaip neplautas pasidare...Taip kad pagalvok,ar verta vargt...
Beje,jei vis del to uzsiimsi,tai gal geriau bandyk tuos specialius Vanish valiklius kilimams...O plaut...Ilgas plaukas gali susivelt ir bus dar baisiau nei buvo..
Atsakyti

Laba, mes tam kilimui nelemtam plaut pirkom spec skysta priemone, dar rupke beveik 8 svr kainavo, o isskalaut vistiek nesiseke. Limcamca, matai kaip baisu su tuo plovimu, gal neprasidek. Arba bandyk ten tas putas kokias, kur ispurski, istrini arba ne ir po kazkiek laiko issiurbi. 

Pavargau sia savaite, noriu verkt ir sokoladuko  :laugh:  na sokoladuka jau darbe suedziau, nusprendziau kad man labiau reikia nei gyventojams. Siaip tai nieko nenuskriaudziau, nes nelabai ju ir valgo, saldytuve tik kaupiasi,  kasdien nauju padeda.

Atsakyti

Kol nepaklausiau, dar nebuvo taip baisu. Dabar supratau, kad jau kapiec. Reikia ir man šokoladuko  :D Kilimas labai gražus, nu, bet kas per nesąmonė, kad sunešiojus mesti turi, išvalyti nėra galimybės. Dar FB skelbiasi tokie kilimų valytojai, bet tie jaučiu irgi nieko gero, bijodami sugadinti, neužpils kokios chemijos gerai  :hmm: Bijau, kad kieme jis neišdžius, jis tokio sunkumo, kad jo sauso aš viena nepakeliu. Tai, kas bus kai šlapias. Reikia ieškoti kas turi naminį plaunamą dulkių siurblį, gal su tuo padėtų kažkiek.  :hmm: 

Heida, valgyk valgyk šokoladukus į sveikatą.  :4u: Į storumą taip sakant  :D Neįsižeisk tik, juokas čia. Posakis pas mus toks buvo. 

Matėt FB kokią naują šeimyną turiu. Apsigyveno paukštukai obels drevėje ir nebelpa. Žiopliai ant krašto stovi, maisto laukia ir iškrenta lauk. 

Atsakyti

Giega, svorio uzsimetei per atostogas? Ar kaip tik pakudai po uolas belandziodama?

Atsakyti

Ei, salia manes kotedza nuomoja, niekas i kaimynus nenorit?

Atsakyti

Oj ne, manes jokie posakiai apie svori nezeidzia  :irnesakyk:​ 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 05 25, 10:07)
<p>Giega, svorio uzsimetei per atostogas? Ar kaip tik pakudai po uolas belandziodama?</p>

+3kg...Bet jauciu ne maistu,o vynu biggrin.gif biggrin.gif Nu vyno yra net po 99piskes,pigiau uz vandeni biggrin.gif Buvom nusipirke,bet emem ir brangesnio,tai paskui neprisiminiau kuris tas pigus biggrin.gif Bet visi skanus buvo..TAi va-diena i pliaza nesdavomes sangrijos 1,5l,jei kur eini pavalgyt,tai vel ar sangrija ar vyna pasiimi,o vakare po buteli kiekvienas namie isgerdavom...Vnz,tuoj koduotis reiks biggrin.gif

BAndyk tom putos,specialiom kilimams mirksiukas.gif Nu arba nuomuokis ta plaunama siurbli..Rankom patrinsi,bet jie gerai vandeni surenka mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas

ir ka veikiat tokia hrazia diena bigsmile.gif
Mes vakar pas anuke buvom,davem paragaut arbuzo,tai vos atimt galejom,tirk norejo jo biggrin.gif Tik bijojom daug duot..
Siandien is ryto vazinejom su tais segwejais. Tikrai patiko mirksiukas.gif Jei reik kam dovanos,drasiai galit pirkt dovanu kupona ar patys pasibandyt vaziuot mirksiukas.gif
Dabar pietum issikepsim burgeriu kotletus be bulkos ant bbq biggrin.gif Atves anuke paziuret,tik nezinau ar su nakvyne ar pasiims vakare.. Patys i svecius isvaro,bet sunus negeria,tai gali vazinet mirksiukas.gif
Beje,kita sestad vel jo boksas,dabar pusiau profesionalus..
Atsakyti
Labas rytas

Giega dziaugiates dar vis su Melisa bigsmile.gif sekmes vaikiui varzybose 4u.gif gal gali imest viesbucio Portugalijoj linka mirksiukas.gif gal sugalvosim ir mes rudeni paatostogaut mirksiukas.gif

Atsakyti