Dar viena nuostabi diena planavom i vandens parka,bet labai debesuota,tempos tik 18, pabijojom kad susalsim.. Tai isvarem dar graziu vietu apziuret.. Nuvaziavom i pasaulio krasta Taip ir vadinas-ends of the world Jau kokios vietos,kokios uolos Paplaukiojom motorke po visas tas uolas,i daugeli iplaukem,kai kur labai baisu biuvo,nes valtis jau sonais braukes..Foto... Begalybe
Paskui nuvarem iki Vincento iskisulio.. Kai buna audros dideles,tai bangos persirita per ta iskisuli ir svyturi. o uolu aukstis koks 70m
Paskui dar keliose vietose stojom,ejom ziuret graziu vaizdu.. Ejom ilgu molu i jura-kaip irodyt Palangos ir valstybes valdziai,kad butina po musu Palangos tiltu sudet akmenis atgal,kaip tarybinisis laikais buvo.. koks tada pliazas buvo.. Cia irgi tas molas sulaiko smeli ir pluazas buvo grynai tokio dydzio,kaip Palangos pries gerus 20m..
Dabar atvarem i savo pliazuka dar pasimaudyt. Bet nera bangu,neidomu Tai tik pamirkom ir gulim pries vakarine saulute
Veliau eisim kur pavalgyt.. Aplink mus 3restoranai peskom nueinami,bet visuose jau buvom.. Noreciau pavaziuot kur i miesteli,bet mb tinges jau..
tikrai dar grisim i portugalija,jau net ziurejom rugsejo menesiui
Ryt vakare jau parskrendam.. Rugseji,jei i ta pati viesbuti,tai dviem apie 500,cia jau su skrydziu ir viesbuciu be maisto. dabar mokejom tik 300£
Nu as dar turiu astsargoj 5 dienas atostogu. Jei neisnaudosiu iki spalio men, bandysim ir mes vaziuot i tas vietas rudeni. Kai grysi - imesk linka savo viesbucio gero skrydzio
Labas,
tai taip Nova, kol yra kas laukia, tol ir vaziuojam, neaisku kiek ilgai beturesim, kita vertus nezinia kiek mums patiems to gyvenimo belike, gal taip ziuredami kaip geriau pasielgt del kito, sau liksim nieko nepadare.. na cia tokia pesimistiska gaida nuo ryto gavosi. Siaip man labai patinka Lietuvoj, ten visi man brangus zmones, sociai veiklos ten turim, laukia ten musu ir lepina, beda, kad labai sunku isvaziuot is ten, as gryzus is ĹT kokiu puse metu negaliu i save pareit, grauziu save ir graudinuosi, ir ne tik as, visi gerokai dauzti jauciames.
Apziurejau spaudoj naujaja kunigaikstiene vakar Carlzo gimtadienyje , na kaip graziai atrodo, kokia elegantiska, neina akiu atitraukt.
Laba,
Giega, fainos atostogos, pasakok daugiau. Man labai įdomu. Ar jūs neturit nė half boardo? Pas jus self catering? Jūros gėrybių valgėt?
Heida, o jūs pirkot kur kelionę ar ne?
Jeigu yra sodo namas, tai žinoma labai sunku prižiūrėti vienai mamai. Aš, ant savo mamos pastebėjau, kad labai atsigavo išėjusi į miestą gyventi. Vistik kai reikia namą ar namelį prižiūrėti, ravėti ir pan. sunku. Nebe ta sveikata.
Pas mus jubiliejų, vestuvių metai ir šie ir anie, tai visi keliai veda į LT. Ir, taip neparankiai, kas dvi savaites baliai nuo liepos pradžios. Nei namo grįžti, nei LT tris mėnesius gyventi.
Žinai, dar. Kai atostogų nuvažiuoji tai viena. O, reiktų gyventi, niekas nebelepintų, gal ir ta LT visai kitokia pasirodytų
Nea, nepirkom, teisybes delei, net neradau mums priimtinu kainu per atostogas. Jauciu pradesim atostogaut kai zmones, vaikus uzaugine
Birzelio 3 d begimas 100 km uz Lietuva, gal begat kas nors?
Taip, atostogauti per vaikų atostogas, - brangu. Man kitais metais šiek tiek keičiasi atostogų grafikai, dėl žydų atostogų. Labai džiaugiuosi. Pigiau atostogausim
Labas,
kaip smagiai palijo nakti, patinka man miegot kai lyja, na aisku ne kai visa savaite pila lietus, o graziai viena nakti.
Ka ilgam savaitgaliui planuojat?
As tai cia senai noriu nuvaziuot, bet ne visas savaitgalis man laisvas, nezinau kaip isderint iseis, isvis noriu prie juros, bet mano ir didzioji nosi rauko, nemegsta ji gulinet.
Lietus naktį man irgi labai romantiškai pasirodė. Išgirdau šniokščiant per medžių lapus.
Labai graži vieta, nematyta man. Pasižymėjau, norėčiau ir aš kada nors.
Mes esam pakviesti į gimtadienį, už Londono. Tai važiuosim, bet turbūt be nakvynės, nes sekmadienį lyg rungtynės nusimato. Pirmadienį vyras dirbti pasiėmęs. Buvo porą savaičių mažiau darbo, dabar reikia atsigriebti. Kai tik gauna užsakymą, tai ima. Kaip ir neypatingas savaitgalis nusimato.
Man reikia kilimą išplauti. Kažin labai durna mintis lauke plauti? Jis toks sunkus, didelis. Bijau, kad neišdžiūs man normaliai lauke. O, tokio dalyko kaip kilimų valykla jaučiu nėra, UK?
Mes esam plove kilima kieme, abu slapi ir purvini buvom, o sunkenybe kai vandens prisigere, nei pakelt, tampem ten visaip. Istrint su chemija ir sepeciu tai ten nera sunku, bet isskalaut tai yra reikalu, rodos pylem to vandens daugybe, bet vistiek isdziuvus matesi kaip nubegta purvinais ruozais. Nors jei kilimas tamsus, tai gal nesimatys. Jei tikrai didelis kilimas, tai gal su tuo plaunamu siurbliu geriau bandyt.