Na labai gražios vestuvės. Labai Žiūrėjot?
Giega, jūs pirmą kartą Portugalijoje? Man irgi labai patinka.
Sveikos,
Giegos atostogos superines, gamta isvis nuostabi, neimanoma atsiziuret
Nova, o kiek tu atostogu turi? Standartiskai 28 dienas? Pas mùs darbe tai moterys ima atostogas, bet per jas dar ir dirba, na gauna dvigubus pinigus, bet as tai taip nenoreciau, man reik atostogu
Eina sau, tik 20 dienu, cia juk labai mazai, ar cia skaiciuojasi tik darbo dienos?
Na mes siemet planavom paatostogaut kazkur, bet viskas linksta kad skrisim i Lietuva, jau vakar MB mama pasake jog nupirko laiptus i antra auksta ir reiks "kazkam" juos sumontuot, tai kaip ir aisku kam. Sensta ji ir vis sunkiau darosi, MB jau nelabai nori ir skambint jai, nes tik dusauja, kaip niekam nieko nereikia, viskas pradeta ir nepabaigta, simtai darbu, ji viena nebegali tiek aprept, koks cia tas gyvenimas, anuku nemato, mes toli, zodziu visas gyvenimas ir pastangos gyvent graziau , nuejo suniui ant uodegos ir panasiai. Na ir ka daryt
Mieste gyvena bute, bet cia visa drama apie soda eina. Sodas is esmes labai neblogas, ant upes kranto, nuo miesto gal kokie 4 kilai, namukas yra, tai va jis vis renovuojamas. Pernai isgriove zidini, i jo vieta statys krosnele, tai va taip pribegdami sugebejo tik paklot plyteles ant grindu tai krosnelei pastatyt. MB brolis irgi Lietuvoj retas svecias, tai taip ir gaunasi kad tu darbu vis atsiranda, per trumpa laika nieko labai ir nepadaro, o dar priedo mano anytele baisi pedante, pas ja viskas turi blizget, zolytes vos ne su pincetu ravimos.