Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labas rytas.

Dar nebuvo vestuviu, ateinanti sestadieni 19 diena bus.

Mano abiem panom egzai siandien, vyresnei Rusijos istorija, mazei anglu. Limcamca, tavo mazasis irgi siandien laikys, visi vienu metu lyg laiko.

Atsakyti

Sveiki,

Taip, vestuvės kitą savaitgalį. 

Jo, Heida maniškiui SATS savaitė. Prinervavo mokykla vaiką. Pripasakojo, kad čia labai svarbu, jeigu jie nori būti gydytojais, advokatais, tai va čia yra pirmas žingsnis, pirma plytelė į jų sėkmingą gyvenimą. Nu, mano vaikas aišku paėmė viską į širdį, ir miegot vakar ėjo 7 vakaro, nes tipo liepė išsimiegot. Valgyt reikalavo, kad maistas būtų sveikuoliškas ir pan. Pasiūtus kaip velnias ant mokyklos. 

O dičkė tavo GCSC laiko, ane? Va čia jau rimta. Linkiu sėkmės. Kaip mergaitė pati jaučiasi? 

Atsakyti

Bet tai kaip taip vaikus gasdint pries ta egza, jau ir taip kiti jaudinasi, o cia dar astrint, visai nepedagogiskai atrodo. As ir supykciau jei mokykla dar papildomai keltu itampa. Maniskes mokykloj tai ramiai, nebijot, susikaupt, pasitiket savim, tu viska zinai, va taip be dideles itampos, net rasta atnese is mokyklos, kaip padet nugalet nerima, nesiblaskyt, motyvuot ir panasiai.

Vyresne pernai laikesi GCSC, dabar pabaigus 12 klasiu, vietines reiksmes, kad pereit i 13-ą klasę. O siaip tai jin perdaug nebijo, yra jaudulio kazkiek, bet niekad per daug nesibaimindavo. Va tik siandien pareiske, kad tikriausiai mes psichologija, ir rinksis istorija kaip pagrindini dalyka. Nezinau, jinai tiek metu mokesi ta psichologija, ejo praktikas, tiek kovojo kai negavo ko norejo, issikovojo, o paskutiniais metais imt ir atsisakyt, isvis maniau kad ji i psichologija stos universitete, na reiks pakalbet rimtai su ja. Mano galva psichologija geriau nei istorija, ka veikt ta istorija pasibaigus, na zodziu, tie vaikai  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Bet, pvz baigus istorija atsiveria keliai i teise. Tai nera blogai? 

Mano drauges vienas vaikas studijuoja istorija, ir po to ims teise, nes ten kazkaip taip ir reikia mokytis norint imti teise. 

Atsakyti

Nezinojau apie teise, reiks jos  paklaust, ka galvoja. Pries kelis metus idejo daug pastangu i menus, daug dirbo prie to, matesi kad labai patinka, mokytoja gyre, sake turi aki ir ranka, skatino neapleist. Mete tuos menus, turi pasilikusi fotografija ir medija, gavo apdovanojima uz fotografija, mokytoja vel sako, kad ji gali, vat sugeba padaryt, pamatyt kazka, tik matau kad maniske nededa pastangu i tai, jai tiesiog savaime iseina, bet nedomina tiek, kad stengtusi dar labiau, tiesiog daro kaip koki lengva hobi. Po menu pasirinko psichologija, tikrai mokesi, egzus gerai islaike, maciau kad patinka, deda pastangas, o ne tik pavirsutiniskai plaukia, o siandien va pareiske jog kitais metais nebeims psichologijos, istorija jai labiau patinka, na istorijos egza jinai irgi gerai issilaikiusi, bet man tas toks sokinejimas nepatinka, uzsidega kazkuo, sekasi, atrodo pasiekia jau kazko daugiau ir viskas, nebeidomu, ima kazka kita ir daro iki auksto ivertinimo, gauna ivertinima ir meta. Na gal ji taip saves iesko, labai dejuot negaliu, mokosi ji gerai.

Atsakyti

Tai vadinasi ji dar ieško savęs. Nieko, atras. Vieni atranda anksčiau, kiti vėliau. Galvoju, gal kaip tik faina, viską išbando ir paskui jau tikrai atsirinks kas jai prie dūšios. Šaunuolė mergaitė. 

Maniškis šiandien, biški žioplys. Nusinešė į mokyklą kolonėlę parodyti, tą kurią dovanų gavo. Nu ir pavogė juodukė iš kuprinės, klasiokė. Gerai, kad mokytoja geranoriška, tai ėmėsi paieškų. O, galėjo tiesiog pasakyti, pats žioplas. Praeitais metais batais pasigyrė - pavogė. Šiemet kolonėlę. Vis tas noras pasigirti  :rolleyes: 

Novos, jau kurį laiką nesimato. Tikiuosi, viskas gerai. 

Atsakyti
Labas vakaras visoms 4u.gif

Gryztu su linkejimais is LT mirksiukas.gif siandien parskridau namo po savaites laiko mirksiukas.gif atostogos buvo superines, oras papuole pasakiskas wub.gif

Limcamca, dekui viskas okay pas mane mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 14 gegužės 2018 - 20:26

labas  rytas.

Limcamca, gerai kad atgavo vaikas kolonele, eina sau, bet ot tokie mazi , o jau vagys, blyn net batus pavoge  :blink: 

Nova, kaip atostogos, ka nuveikei LT, viena buvai? 

As tai dar darbe sedziu, labai noriu kavos, bet cia tik arbatos gali gaut, tai palauksiu kol namo grysiu.

Atsakyti
LAbukas

Nova,o buvai pas gyd?KA del venu sake?

As ir nusistebejau,kaip ten tuos batus pavoge blink.gif Nuo koju numove ar taip tik atsineses buvo...O tai kolonele,kai pavoge,mokytoja ka,tases tikrino?O gali taip cia UK patikrint?
Atsakyti

Labai senai, Vilniui, mano bendradarbes vaikui kedus buvo numove ryte stotelej, o buvo tokia pliurza su sniegu, gal koks kovo menuo. Tai tas vaikas, nepasimete, susistabde pravaziuojanti policijos ekipaza, tie apveziojo visa rajona ir pamate tuos niekselius einancius, atgavo savo batus. 

Atsakyti
Sveikos

Aha, buvau viena LT. Padare kraujo pilna tyrima- viskas tvarkoj, tik gelezies nerasta. Leidziama norma nuo 9-36, tai pas mane 2,6 biggrin.gif israse vaistu, 3 men gersiu, paskui pas gp vel pakartot tyrima. O del venu, tai jo reikia opp. Sutrikusi kraujotaka.

Giega, kaip tau po opp? Ar praeina melyne?
Atsakyti
Tai panyksta,tai vel isryskeja....Skauda vistiek ta koja.Gal tik nebetirpsta,kaip anksciau...Ir maziau pavargsta..

Na ka,lagaminai sukrauti,bilietai atspauzdinti..Amziais paleikam paskutinei minutei,paskui sedim viens prieky,kits gale...Per visa lektuva ner salia 2 vietu,net kad uz nugaros butu...
Atsakyti