Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Sveiki,

Galva biski praejo. Tada padovanojom vaikui JBL kolonele, nu dabar nuo vakar praktiskai istisai skauda  :laugh:  :laugh: dabar galvoju, geriau butume masinyte dovanoje  :laugh: 

O, siaip gerai, smagiai. 

Jo, Eurovizija ziuresim. Pasiruosiau stala, baliavosiu viena. MB dirba  :wink:​ 

Atsakyti

Galvos skausma uzdavonojot, patys kalti  :laugh:  

Oj man idomu kaip cia siandien seksis lietuvei, bus adrenalino kai balsus dalins.

Atsakyti

Na ka, zemas startas, uzkandeles ant ant stalo, vynas taurej  :lietuva: 

Kur Giega? Tipo neziures su mumis  :hmm:​ 

Atsakyti
Atejau atejau jau biggrin.gif Is tikro mes ziurim per TNT pesni..Nu nerealus projektas bigsmile.gif Buvo atrankos,pririnko po 10 zmoniu i dvi komandas,kasdien eina realybes show po valanda,o sestad -koncertas.LAbai geri koncertai..Valanda ten pazurejom,dabar Eurovizija ziuret atejau,paskui ten atsisuksiu biggrin.gif
Atsakyti

Na tai gerai kad atejai  :karsta:​ 

Atsakyti

Aha, visi vietoj. 

As tai prognozuoju auksta vieta. 

Atsakyti
Ukrainieciu man daina labai patiko.Dar is atranku..Irgi verta aukstos veitos mirksiukas.gif
Atsakyti

Auksta vieta rodo ir lazybu bendroves, na bus matyt, gal i pirma penketuka pateks.

Va ispanùs daug kur gyre, o man nepasirode labai jau kazkas, grazu, svelnu, bet girdeta

Atsakyti
Nu grazi ta lietuviu daina wub.gif
Sesuo sake,kad ji labai hari krisna pasidarius,tai gal tie visi subalsuos uz ja mirksiukas.gif
Atsakyti

Man tikrai graziai. Per BBC graziai atsiliepe apie ja. 

Atsakyti

Geriau mano galva, siandien sudainavo, na tikrai labai graziai. O Rybakas sykart man nelabai.

Atsakyti

Man isvis durnai atrodo kai siuncia ta pati, kuris jau laimejes. Lyg nieko gero neturetu. 

Britai fainiai. Serbai irgi 

Atsakyti