Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Laba, 

Pas mus irgi šildymas įjungtas. Nemaloni ta drėgmė, ypač kai senas namas. Kad ir šiandien, oras gražus, bet 6ą ryto įjungiau šildymą, kad smagiau keltis būtų. 

Kas žino, jeigu baigiasi kontraktas ar galiu upgrade parduotuvėje daryti? Visada susitvarkydavau telefonu, nežinau ar galiu ir parduotuvėje?

Giega, o kaimynams nepalieka?

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 05 03, 09:37)
<Kas žino, jeigu baigiasi kontraktas ar galiu upgrade parduotuvėje daryti? Visada susitvarkydavau telefonu, nežinau ar galiu ir parduotuvėje?</p><p></p><p>

Giega, o kaimynams nepalieka?</p>

Cia telefo?GAlima,mes keitem ir pardej ir telefu,kaip patogiau budavo biggrin.gif

Pastas niekad niekam nepalieka,nebent parasai rasteli,kur palikt..O siaip ner namie ir jie issinesa atgal..Paskui eit i pasta pasiimt paciai reikia...
Atejo dzinsine bliuska,bet MB snaudzia ant sofos,nenoriu traskit celofano-matau,kad labai traskiam supakuota biggrin.gif

Na ar susiskambinai,ar susitaret?
Atsakyti

Ačiū tau, vyras kol su Rolandu kalbėjau sutarė su kitu lietuviu. Tik vėlokai, va dabar tik krauna auto. 

Bet, koks Rolandas malonus, eina sau, nustebino. Jis vairavo, tai sustojo pakelėje, susakė gal 5 kontaktus, ir suko galvą kam dar būtų galima paskambinti. Nu, maladiec žmogus labai. 

O avarija, tai pzdc nesikeikiant, pačiame tunelyje, 4 mašinos susipylė, ir MB paskutinis. Bijo, kad nepripaišytų jam visų 3. Bet, nu nelogiška. O, įvyko taip: važiavo, iš galo atlėkė policija su mirgalkėmis, greičiau visiems trauktis. Jie visi kai traukėsi į kitą juostą ir susipylė. Pas mus draudimas comprehensive. MB sako, gal ne claiminti draudimo, gal pačiam mašiną tvarkytis. NB 12 metų, gaila būtų jeigu prarastų, nors jie pas mus drausti. Nežinau ką daryti. 

Atsakyti

Labas rytas...nu jau ryto šiltumas,net nesinori į darbą važiuoti  :wub: 

Limcamca :4u: svarbu sveikas TB

Aš namo važiuoju visada per mažą tunelį...vakar matau iš toli mano juosta policija su margalkėm už kokiu 15 mašinų,o kur visiems trauktis,kur vietos į karę tik per gerą žingsnį :oh: ,tai irgi visi kas vos ne ant sienų lipo,o pasirodo ne tik policijos džipas ,bet ir greitoji iš paskos :oh: 

Nu ką,penkt...kokie planai ilgajam savaitgaliui? Aš tai tik ryt off turiu,sekm/pirm dirbu... :dry2: 

Atsakyti
LAbukas

Tokiu oru tik prie juros biggrin.gif

Limcamca 4u.gif 4u.gif Jei TB paskutinis i sikna ivaziavo,gali viska jam ir pripaisyt...Distancijos nesilaikymas...GAli sakyt,kad jis sustume tas masinas...Tikrai nezinau,kaip geriau pasielgt,ar per draudimus ar patiems taisyt..O ka kiti vairuotojai?Juk duomenimis vistiek turejo pasikeist...
Atsakyti

3ios auto vairuotojas iš karto pasakė, oi aš stovėjau, nors mano vyras sakė, nieko jis nestovėjo, jis jau buvo atsitrenkęs. Tai va, čia toks ginčytinas klausimas. O, dar kai pagalvoji, kad jeigu naudosis visokiom personal injury claimais, tai išvis plaukai šiaušiasi. Pasinaudos situacija bapkių užsidirbti. Nesinori taip sakyti, lenkas jis. Bet, gi mes puikiai žinom lenkų, lietuvių advokatai kaip tvarko tokius reikalus. Žodžiu. Nesmagios bank holiday dienos. 

Atsakyti

Labas,

eina sau Limcamca, nu beda su ta avarija, aisku gerai kad nesusizeide, bet vistiek beda nemenka, ir tikrai claimins visi suzeidimus, kas nenores ispest is to visa maximuma. Angliskos kompanijos irgi gana agresyviai dirba, visi i pinigus orentuoti, zodziu bandykit nesinervint kiek jau iseina, nieko labai ir nebepakeisit, praeis ir tai  :4u: 

Mano planai savaitgalio tai jau ne kazka, siandien laisva, rytoj ir sekmadienio naktis dirbu, tai jauciu kieme tik pasikrapstysiu, geliu gal kur nuvaziuosim nusipirkt ir viskas.

Atsakyti
Sveikos

Limcamca gaudyk 4u.gif nu tikrai nesmagus tokie dalykai unsure.gif laikykites 4u.gif

Atsakyti

Labas.

Ziuriu cia visiskai nedarbo diena siandien  :D  Buvom B&Q diena, geliu prisipirkau ir dar pasiemem tokias kedes/gultus i kiema, smagus tokie su minksta dalim, jau isbandyti. Naikinau toki bjauru kruma kieme, visas rankas susivariau, net geda, kaip kaciu sudraskyta  :D  Issikepem vista ant griliaus, ir sestadienis baigtas, na teisingiau man dar ne, nes darbe sedziu  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Laba, 

Su mamyciu diena, brangiosios ⚘

as sedziu parke. Atveziau zyzla kamuoli i vartus paspardyti, namie apsikesti negalima. MB gamina saltibarscius, vakare barbekiu kepsim. Ryte buvom turguje, zmoniu kaip Vestfielde. Ivaziuoti/isvaziuoti kamsciai didziuliai. Nusipirkom zoliapjove, kad didysis vaikas darbo turetu. 

Atsakyti
Mes tai Braitone kepam biggrin.gif oras tai nerealus wub.gif Vanduo dar truputi per saltas,bet braidziau. Ryt kazkur irgi leksim,tik darnesugalvojau i kuria pusr
Atsakyti

Mes siandien irgi saltibarscius valgem  :) pasideginau kieme, rodos tik truputi priguliau, kad nenudegt iskarto labai, o ziuriu, kad maudymuko konturai jau yra  :D 

Kalbinu MB rytoj iki juros vaziuot pasivartyt, bet jau inkscia visaip, kazka vistiek sugalvos kad tik nevaziuot  :B​ 

Atsakyti