Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labas rytas...ku papuoliau?!...jau ir api pensijas pradedam kalbėti :D 

Pagaliau penktadienis :wub: sunki savaitė buvo emociškai,šnd dar reikia periodo ataskaitą surašyti ir baigta bus iki pirmadienio...aš nesvajoju apie atostogas,neplanuoju niekur. Maniškiai irgi tik trumpam į Ispaniją skris pailsėti.

Geros dienos :4u: 

Atsakyti

Kur papuolei, ogi i pensininkiu bureli  :D  kaip pacios spaudimas? Kaip sanariai?  :D Kokios dar ligeles puola?

O as o as, atsedziu paskutine valanda ir man jau savaitgalis, visas laisvas  :yahoo:​ 

Atsakyti
Labukas

Aga,buvo laikai-apie bernus,paskui apie vaikus,dabar jau apie ligas biggrin.gif biggrin.gif
Heida,bet va papuola ir visas savaitgalis laisvas bigsmile.gif Ner jau toks blogas tas tavo darbas laiko atzvilgiu bigsmile.gif O tu pilnai dirbi ar koks parttime?

Lyja...Veu...
Atsakyti
Labas rytas

Limcamca, mama tvarkosi. Sako viskas gerai. Nu bet netikim, nemanau kad taip jau viskas ir gerai vienai likus unsure.gif

Heida, MB ranka taip ir liko. GP sako viskas gerai, nors daktaras klinikoj sake, kad reikia nesiot langete. Nu neskauda jam, lyg ir pildosi po truputi ta vieta raumeniu. Nu stebim ...
Kaip TB sveikata?

Nesitikiu kad pencija mokes kas. Ant kiekvieno kampo agituoja kad taupykites patys ant pensiju.... ir dar ilgina darbingus metus, tai kazin ar sulauksim is viso tos pensijos biggrin.gif as iseisiu i pensija 67 metu blink.gif biggrin.gif

Atsakyti

Giega, as bank pozicijoj dirbu, tai is principo kiek pati noriu, buna dirbu i savaite 44 valandas, esu dirbusi ir 55, bet dazniausiai prasau kad statytu 33 valandas, va sia savaite turejau 2 naktis, tai ir visas savaitgalis laisvas gavosi.

Nova, na maniskis dabar puse bedos, vaistu nuo skausmo gert nereikia siuo metu, tik tulzies pusle truputi apie save primena, bet su situo jis susigyvenes.

Bandysiu siandien Kursenu vyniotini iskept, tik vietoj varskes maskarpone naudosiu, kiek esu bandziusi vyniotinius kept, tai tas biskvitas man vis nelabai gaudavosi, na bet nepasiduodu  :D​ 

Atsakyti
Heida, ar labai sudetingas tas Kursenas bigsmile.gif imesk receptuka mirksiukas.gif

Sitas mums varskes pyragas tinka. Laiko daug neuzima paruosimas mirksiukas.gif
https://m.delfi.lt/1...php?id=70455480
Atsakyti

Labai paprastas tas vyniotinis, ten biskvita teisinga iskept didziausias darbas. Cia receptas, tik as idarui varskes nenaudoju ( MB zodis varske tai keiksmazodis). Jau susukau, tik jau iskart matau klaida, reikejo plonesni daryt ant didesnes skardos.

https://www.15min.lt...vyniotinis-4825

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 27 balandžio 2018 - 17:03
Ai zinau zinau sita bigsmile.gif galima ir uogienes pamaisyt i krema mirksiukas.gif MB tiktu toks. Vat reiks kada pamegint mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos

Kas norit braskiu daigu? Labai grazus su ziedais yra B&Q mirksiukas.gif £1 uz daiga, supokuoti po 6 daigus mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas.

Kai toks oras, tai dingo man meile sodininkystei.

Atsakyti

Labukas

Lyja lyja lietus...veu,koks slykstus oras..Ir dar salta,ir dar vejas...Gerai,kad pirmadieniai ir pas mane patrumpinti biggrin.gif Dazniausiai buna ax.gif

Sestad po tkmaxxa vaikstau,kaip ir noriu kokios sukneles,bet taip salta,kad net nesiziuri jos biggrin.gif Tik darbui batus nusipirkau ir plastmasiniu tauriu i kiemeli..
Viska pasodinus,is tolo matau kad graziai tos hortensijos auga mirksiukas.gif Zole pjaut reikua-slapia... Mes vel sildyma isijungem pilnai dienai blink.gif
Atsakyti

Laba, mes ir sildyma nuo vakar isijunge, salta, dregna. Iki savaitgalio vel atsils, bet jau siandien oras kaip ziema, tik 6 silumos.

Atsakyti