Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

QUOTE(Heida @ 2018 04 24, 07:57)
<p>Labas rytas.</p><p>Na kazi ar salnos dar bus, pas mane dvi savaites i prieki rodo, tai maziau +8 naktimis nezada. O kad atveso taip, tai suds, jau taip gerai buvo, o cia vel striukes reikia.</p>

As irgi jau visas striukes i palepe susiesiau,jau maikutes i spinta sukabinau,o cia vel salta..
Nors dirbt per toki ora,kaip siandien yra daug geriau biggrin.gif Neperkarsta,nepersalta,saule i akis nespigina biggrin.gif Bet savaitgaliu tai man karstu reikia biggrin.gif

QUOTE(*nova* @ 2018 04 24, 13:40)
Sveikos

Nu jo, atsalo. Geguzes pradzioj i LT skrendu, tai ten ir nieko gero nezada  unsure.gif

Giega, kaip koja? Turbut isviso nieko nesijaucia, kaip kad nieko ir nebuta  bigsmile.gif

Mes geguzes vidury i Portugalija.Nu dabar kai visur tokios ekstremalios temperaturos,bet vis teik tikiuosi,kad gausiu silumos ir pasimaudyt biggrin.gif

Zinok,skauda..Realiai man tik del grozio ta operacija,nebera tu guzu..Bet melyne kazkokia lenda,toks jausmas,kad kazkur prabega kraujas...Ir skauda kazkur kitur,nei kad anksciau skaudedavo..Ar dabar tas kraujas aplinkiniu keliu iesko,ar siaip sutapimas..

Ai,atejo siuntinys is Yves Rocher biggrin.gif Kaip sakiau uzsisakiau 2kremus(1 perki,kita nemokamai gauni) vien del dovanos biggrin.gif Tai dovana-dar vienas kremas biggrin.gif biggrin.gif Nu apsikreminau ilgam dabar biggrin.gif

Ziuriu kase biggrin.gif KAip graziai visi zaliai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 24 balandžio 2018 - 19:48
Labas rytas

Giega, kaip nesmagu del kojos. Jei ta melyne taip ir lys-eik pas gp. Tegul praskanuos. Maza kas. As LT darysiuos pilna kraujo tyrima. Gal ten ka uzmatys. Su koja negerai man, ir guzai darosi, ir siandien nakti vel kaip sutrauke unsure.gif gal kraujagysles kur kemsasi unsure.gif

Tiesa kas kase laimejo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 25 balandžio 2018 - 08:47
LAbukas

Laimejo Zalgiris bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Ta melyne gal dar nuo operacijos..Man kai is nugaros puses,nelabai matau..Bet gal ir naujai...
Man sakau,ta koja skaudejo,bet ar as jau taip ipratus i ta skausma buvau,kad tikrai nebekreipiau demesio..DAbar skauda lygiai tiek pat,kiek ir anksciau.Lygiai taip pat nekreipiu demesio.MAn daugiau del grozio operacijos reikejo,nei del skausmo.
O tu tepkis visokiais venu tepalais,gerk tabletes.Nu padeda jie..KAi labai pavargusios kojos buna,tokiu venu purskalu(tingiu lipt i virsu paziuret,kaip vadinas) papurskiu,iskart atleidzia,saldo jis mirksiukas.gif
bet aisku,pasitikrinsi,matysi,kas is tikro yra..Ilgam i LT vaziuosi?
Mes mastom gal birzelio pabaigoj i LT..bet bilietai po 100£ zmogui..KAzkaip gaila,kai tik savaitgaliui pabaliavot..Net ne joks jubiliejus,siaip draugai parskrenda is Amerikos,tai noretusi ir gyvai susitikt,ne tik per skypa biggrin.gif
Atsakyti
Savaitei i LT skrendu. Mama jau sutare su savo gydytoja del kraujo tyrimo. Dar slapima liepe ateinant atsinest. Nenoriu kolkas nieko daryt su kojom, tegul nustato pirma kas ten darosi. Visa ryta sutrauktas raumuo buvo, po pietu lyg biski atleido.

Grysiu is Lt ir mes bookinsines normalias atostogas rudeniui biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

ATskrenda sesė  :yahoo:nusimato labai smagus savaitgalis  :yahoo: 

Nova, o kaip tavo mama jaučiasi? Įprato jau viena gyventi? 

Pasitikrinau savo pensiją. Man rodo, kad yra 2 metai gap. Kas žino, kaip  man juos išlyginti? 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 04 26, 10:31)
Pasitikrinau savo pensiją. Man rodo, kad yra 2 metai gap. Kas žino, kaip  man juos išlyginti? </p>

O kur tu cia tikrinais?Reiktu ir man pasitikrint,tik kazi kiek as tos pensijos gausiu,kai beveik visada selfu dirbau..
O is kur pas tave gapas gavos?

Sveciai faina bigsmile.gif Mes pamastem apie LT,bet nevaziuosim,nebent labai papigiai bilietus rasiu biggrin.gif Indaplove reikia pirkt..O tai ta pompa pakeicia,bet ji vistiek uzlinksta..Kviest meistra-50£,ta pompa 20£,o jei kas rimciau...Nauja indaplove 200 kainuoja rolleyes.gif
Atsakyti

Nieko nezinau apie pensijas, mane tik labai nervina kad MB NIN moka apie 130 £ per metus, o as virs70£ kas menesi, kai jo atlyginimas daugiau kaip 2 kartus didesnis nei mano.

Limcamca, smagus tavo sveciai, liux.

Nova, o kaip taviskio ranka, aisku jau kas jam yra?

Atsakyti
Heida,tai TB irgi self?As man rodos tiek moku i metus...O MB dabar irgi daug mokesciu atskaiciuoja...Kartais net abidna...
Atsakyti

Jo, selfas maniskis, niekad nebuvo cia idarbintas. Tie mokesciai tai tikrai abidna, kai nuo minimalios algos dar gabala nulupa, na cia man  :(​ 

Atsakyti
Nu kaip nuo minimalios algos 70 +dar visokiu,tai tikrai abidna...
O kas kiek tu gauni atl?

As vel kase ziuriu biggrin.gif
Atsakyti

Viena karta i menesi gaunu, prailgsta labai, nes alga isleidziu greit 😀

Atsakyti

Tai va, kad aš nežinau kodėl pas mane yra gap year. ATrodo gi, visą laiką dirbau. 

O tikrinausi čia: https://www.gov.uk/g...revenue-customs

aš esu užsiregistravusi, tai prisijungus matau visus savo mokesčius ir pensiją. 

Atsakyti