Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Mano irgi jau prasidejo biggrin.gif isipyliau taure vyno,relaksuoju kieme mirksiukas.gif
MB i naktine isejo,tai nezinau kada gris,kiek miegot nores...Taip ir griauna visus jurinius planus biggrin.gif
Limcamca,o tai ir sestad ir sekmad treniruotes?
Atsakyti

Šeštadienį treniruotės, sekmadieniais rungtynės. Dabar jau žaidžia lygą, kai iškris, nebereikės sekmadieniais. Bet, tada prasides turnyrai. Va, jie vyksta nuo 10 iki 16 val.  :blink: 

Aš kieme kapstausi. MB grįš už kokios valandos, jam krepšinis, tai jis žiūrės ir rėks, o aš šalia sėdėsiu  :DAlaus lyg parnešė šiandien.  :D​ 

Atsakyti
Kada ta kase?As dar kieme sedziu,neziuriu teliko biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas grazuoles.

Kepu seimynai bandeles pusryciams, nesuprantu is kur mano tas gerumas, eiciau geriau miegot  :D

Atsakyti

Cia jau auksciausio lygio geriete 😂

Atsakyti

Priedas  cafe-post.jpg   26,65KB   0 Parsiųsta kartų

Labas rytelis

Atsakyti

Oi, kavos labai reikia. Vakar vakarojom ilgai su dukterecia ir draugu, tai siandien akys zvairos. 

Na ka. Its a boy! Dar vienas karaliukas gime  :angel_not:​ 

Atsakyti
LAbukas

Aga,per radija girdejau,kaip varpais sumuse ir pranese apie gimima biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas....

Atsakyti
Labukas

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2018 04 24, 05:29)
<p>Labas rytas....</p>

Tik tiek?

NA ka,vel atvesta...Kazi cia teisybe,kad net sniega zada biggrin.gif Siaip juk buna salnos,kai obelys zydi...Nebesulaukiu atostogu...Dar virs 20 dienu...
Atsakyti

Labas rytas.

Na kazi ar salnos dar bus, pas mane dvi savaites i prieki rodo, tai maziau +8 naktimis nezada. O kad atveso taip, tai suds, jau taip gerai buvo, o cia vel striukes reikia.

Atsakyti
Sveikos

Nu jo, atsalo. Geguzes pradzioj i LT skrendu, tai ten ir nieko gero nezada unsure.gif

Giega, kaip koja? Turbut isviso nieko nesijaucia, kaip kad nieko ir nebuta bigsmile.gif
Atsakyti