Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labukas

silta nuo pat ryto wub.gif

O as ne negavau jokiu cekiu vaikams g.gif GAl jau per dideli buvo g.gif
Atsakyti
Labas rytas

Ir mes negave jokio chekio. Tik atsimenu mokedavo lyg £16 per menesi mirksiukas.gif

Orelis wub.gif gerai kad dirbam iki puses 4 siandien rolleyes.gif
Ryt prie juros maunam mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as noriu prie juros wub.gif Bet eisim i draugu gimke,nezinau kelintai...Gal dar spetume iki kokio Soauthendo suvazinet g.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2018 04 20, 06:45)
Ir as noriu prie juros wub.gif Bet eisim i draugu gimke,nezinau kelintai...Gal dar spetume iki kokio Soauthendo suvazinet g.gif

Atlekit atlekit iki southendo mirksiukas.gif busim nuo ryto ten mirksiukas.gif
Vaziuosim su traukiniu si karta smile.gif
Atsakyti
Tikrai labai noreciau mirksiukas.gif Bet bijau,kad ir be to gimtadienio dar pilna reikalu bus...Vel masina i garaza varo biggrin.gif Cia vis ta mano sena...Vis klaida ismeta,tai kompa perprogramavo,dabar nebemeta,bet kazkas barsket pradejo,pasirodo amortizatoriai,tai siandien ves juos keist.O va kada atsiims ta masina,neaisku...
Atsakyti
Beda su tom masinom 4u.gif neturiu nasinos - neturiu bedos biggrin.gif
Kur varot? Prie romfordo, pas luetuvi?
Atsakyti

Neatsispyriau pagundai, pirkau levandų. Vakare sukišiu į žemę. 

Jokios jūros nenusimato savaitgaliais, kol futbolo sezonas nesibaigs. Deja. 

Atsakyti

Limcamca, o nebus taip, kad kai pasibaigs futbolo sezonas, bus pasibaiges ir juros sezonas. Man ir nenusimato jokiu pramogu savaitgaliui, dirbu sianakt ir rytoj  :unsure: 

Man reik viena levanda isnaikint, jau tokio dydzio isaugo, kad neimanoma, viska uzguzia, o dar nuo apacios senos sakos negraziai svieciasi, sita isnaikinsiu ir pasodinsiu nauja mazyte  :D 

Nova, Giega, jusu vaikai gi dideli, uztai ir negavot cekiu jokiu, cia sitas reikalas kelis metus tik vyko, mano vyresnioji irgi negavo, tik maze.

Atsakyti

Tai, žinoma. 

Kol vaikai į mokyklą eina, tol karšta. Prasidės atostogos, - prasidės lietūs ir vėjai. 

Šiemet LT lankysim, tai gal gausim to karščio. 

Atsakyti
Gal ir pas mus karsta vasara prognozuoja bigsmile.gif negirdejot nieko rolleyes.gif
Atsakyti

Taip taip, pacia karsciausia per simta metu, kaip ir kasmet  :laugh: 

Istikro tai negirdejau jokiu prognoziu.

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2018 04 20, 14:59)
<p>Taip taip, pacia karsciausia per simta metu, kaip ir kasmet  laugh.gif </p><p>Istikro tai negirdejau jokiu prognoziu.</p>

biggrin.gif biggrin.gif man jau savaitgalis prasidejo rolleyes.gif busiu namie uz 15 min mirksiukas.gif
Atsakyti