Laba,
Išsitraukiau ir aš vasarinius rūbus, o gėris koks Tuoj nuo saulės pigmentinės dėmės išryškės ir baigsis gėris vis pamirštu saulės kremą tepti. Prisimenu, jau kai per vėlu būna.
Sekmadienį yra futbolas, ir jeigu bus taip pat karšta, tai kol vaikai pažais, aš ir nudegsiu.
Karsta..Dirbt per karsta,kieme ar prie juros nutu pats tas Per radija sake,kad siandien karsciausia diena( balandzio 19) per 17 metu
Na bet beveik viska pasidariau Sustojau sesely,iki 15h pasedesiu ir varysiu paskutinio susirinkt.. Paskui namooo Vandens turbut 2l isgeriau jau
Karsta tikrai, as ryte zole nusipjoviau, stala ir kedes nuploviau, tai visai neblogai dar buvo, dabar visai nesinori ant saules darbuotis. Lapes parazitkos kad pridirbe, vakar begoniju gumbus susodinau, tai visi iskasti ant virsaus guli, alyvuoges krumelio saknys atkastos, ore beveik kabo, o duobiu nedidukiu kur tik imanoma prakasiota, dar is kazkur atvilkta slanga lyg nuo skalbimo masinos, vidury kiemo guli, kaip situos piktybinius padarus isbaidyt kad neitu
Limcamca, o tu savo vaiko to cekio niekur nepadejus ar kas, kad klausi ar paauga?
Man katinas iskapste geles,bet sukisau antra karta ir nebelenda daugiau..
Pasvienus zmonez maciau kazkoks aparatas kieme ijungtas,su laidu. Jokio garso as bent negirdejau,bet jis mirksi lemputem.. Pas tuos zmones daug sunu,tai pagalvojau,kad baido visokias kates,kad neerzintu ju..
Dar kazkur maciu,kad plastmasinem sakutem apkaiso,gal nelystu...
Na jei koks mazas gelynas tik apsaugot reiktu, gal ir tos sakutes nieko, bet kaip man visa kiema sakutem nusmeitg, sakuciu laukas gautusi, oj negaliu juokas ima kai savo kiema pilna sakuciu isivaizduoju, " atsargiai, sakuciu laukas" einu einu pamiegot, siandien tik ryte pirma kieme pasiknisau, tada nuejau poguliuko, bet sunkiai man miegasi diena.
Mane istiko ta pati beda kaip ir kasmet, per ziema spintoj sudilo vasariniai rubai, visai neturiu kuo apsirengt
Giega,tos valandos greitai prabėga,tik va kad pašaliniai faktoriai daug jėgų atima,nervu daug..sakau,nuo rudens 8/10 val dirbsiu,o ir tada mažiau galvos skausmo,nors aš niekada nemokėjau darbo palikti darbe,neišmesti namo.
Jau namie.Issinesiau kompa i kiemeli,pavalgiau saltibarsciu,ijungiau laistytuva ir relaksuosiu Siuntini gavau,niekas nesuduzo Bet su lupdaziais ir vel prasoviau Nebepirksiu intiku daugiau..Vienas per sviesus,kitas per ryskus,o ant paveiksliuko abu idealus atrode gerai,kad papigiai,negaila ir ismest..
KAi sava bizni turejau,tai aisku,kad galva visa laika tuom uzimta buvo..Bet dabar-atidirbau,apsisukau,isejau..Nebent kazkas liecia konkreciai mane,tai tada galvoji,pergyveni,bet kitu atveju nematau reikalo be reikalo nervintis
As i vasarinius dar labai nelindau..Cia tik basankiu nusikeliau,tai atradau pernykstes jau pamirstas
Giega, ar prigijo mano piktzoles
Nesuos ir as darba namo ir vezuos atostogu nu neiseina kitaip. Tai taip iseina kad gyvenu del darbo
Prigijo prigijo Katinas viena irgi iskapstes buvo,bet ikisau atgal,auga
Tik va kazkas rozems nutiko toks jausmas kaip nudegintos chemija butu..Siaip purskiau nuo amaru,nu bet pastovaii su tokiu purskiu..KAs cia sureagavo visi lapai tokie apvyte...
Labas damos...koks rytas ...pasaka...aš gryžus šnd po darbo irgi bandysiu relaxuoti gardene...atidarau aš šnd suknelių sezoną,gana su kelnėm lakstyti...
Labas gražų rytą
Žvengiu iš Heidos šakučių.
Pas mane tfu tfu kaimynų katinas kenkėjas. Nėra ko norėti, kokie šeimininkai toks ir katinas. Kažkurią dieną maniau iš proto kraustausi. Padžioviau rūbus, stoviu prie kriauklės, jėtau žiūriu katę lauke palikau. Nu, galvoju kaip čia nemačiau, kaip ji išlindo. ATsisuku eiti prie durų, - mano katė sėdi viduje. Kaimynų katinas lygiai toks pat juodas, kaip mano juodukė. Jis nesirūpina mano gėlėmis. Labiausiai rūpinasi, man durų kilimėlius apšikti. Matyt mano katinų kvapą bando užmušti
Heida, gėda sakyti, bet mes padėjom pinigus, o adreso nepakeitėm. Tai, nežinau kiek pinigų vaikams priaugę. Reikia paimti, susirasti dokumentus ir sutvarkyti vaikams.