Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Dar prisiminiau  :D  Morrisons maciau zemuogiu krumeliu, tokie nemazi, jau su ziedais ir uzmegztom uogytem, kaina kazkur apie 2 svarus vieno krumelio.

Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2018 04 17, 09:47)
Labas rytas

Giega, kokias geles sodinai? Jau atvaziavo  melyna grazuole  bigsmile.gif

Heida, kaip tu laikais  bigsmile.gif

Teip teip,ta melyna ir iskapste biggrin.gif

Jau orelis wub.gif Bet ryt dirbt bus per karsta.. Prie 27 tik prie juros gulet..
Atsakyti
Kaip gaila, kai reikia tokiu oru ofise sedet. Isejom su bendradarbe per pietus i kiema ant suoliuku pasedet. Nu smagumas neispasakytas wub.gif

Pas mus darbe vel atleidimu banga. Viena is sale siandien po pietu atleido. Gryzo zmogelis po pietu, pasisauke direktorius i ofisa - ir vsio. Isejes susirinko daiktus ir namo. Is gamybos dar zmoniu atleido. Nu nekas.
Atsakyti
MAno darbas beveik laukinis,tai kaifavau siandien biggrin.gif Ryt jau blogiau bus-per karsta...Dirbt per kartsa,prie juros butu pats tas biggrin.gif

Patranka 4u.gif 4u.gif KAd ir kaip myliu pinigus,bet tiek dirbt nenoriu ax.gif

Nova,o ko cia tiek atleidineja pas jus?

KAifuoju kiemely wub.gif Ijungiau laistyt geles,kad ryt nenukeptu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 18 balandžio 2018 - 19:25
Mazeja apimtys. Nera uzsakymu. Tai vat ir atleidineja zmones. Dar nupirko iranga, kuri kazka pokuos gamybos linijoj. Nu zodziu.
Atsakyti
NA bet jusu neliecia?
Atsakyti
Kolkas neliecia, bet jei taip toliau eis gamyba - palies ir musu departmenta.

O kaip pas tave darbai juda? Daug darbo turbut. Daugeja zmoniu perkanciu is online mirksiukas.gif
Atsakyti

Nova, nesmagu labai, kai darbe taip drebina zeme. Nesaugumas atsiranda.  :unsure: Tikekimes taves tai nepalies. 

Taaaip. Oras puikus, fantastinis! Kad tik ilgiau toks.  :wub:​ 

Atsakyti

Labas vakaras...

Heida,ir mano mažiukas turi ta čekį,ateina irgi per metus karta ataskaita kas kaip...o dėl darbo val man neišeina jų sumažinti nes nėra kam manęs keisti,coverinti nes nėra žmonių kurie sugeba,o ir nori dirbti po 12 val kas mano shiftui priklauso,nu net gal rudeniop bus lengviau,grūs kolege iš materniti...Giega,ne apie meile pinigams kalba eina,o ir jų niekada negana :D 

Atsakyti
Labukas

Dar viena grazi dienele wub.gif wub.gif Tokiu oru tik pliaze gulet reikia biggrin.gif Na kaip nors atitidrbsiu biggrin.gif Vandens prisikroviau biggrin.gif

PAtranka,bet negali gi sitaip zmogus varyt...Juk normaliai nepailsejus,prasideda visokios klaidos...O ir sveikatai ne kazkas..Suprantu ten kazkoks laikinas biziakas,bet jei pastoviai...

Nova,tikrai darbu nemazeja biggrin.gif Tikrai zmones daug ka perka online..VA ir man siandien 2 siuntiniai ateina biggrin.gif Reik rasteli parasyt,kad per tvora permestu...Gal nesudus,ten kvepalai,sampunas..Tikiuosi ipakuoti kaip nors padoriau ax.gif
Atsakyti
Labas rytas

Vaziuoju ir as i darba skaudancia sirdim. Tooooks oras wub.gif sestadieni prie juros mausim, o sekmadieni - kalakuto saslai mirksiukas.gif MB tiek jie patiko biggrin.gif nuo kitos savaites atvesta oras ir lietus ateina unsure.gif

Atsakyti

Labas rytas, o as is darbo gryzau, toks siltas ir gaivus rytas.

Nova, as visad galvojau kad tu dirbi buhalterines paslaugas teikiancioje imoneje, o pasirodo kad kazka gaminat.

Giega, vel Yves rocher susigundei?  :D 

Kam aktualu, Lidle rytu europos dienos, yra net lietuvisku sureliu  :)​ 

Atsakyti