Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

As dar vis planuoju eit pasikapstyt biggrin.gif Anuke pries pora h issiveze,mes kritom pietu pasnaust biggrin.gif Dabar ziurim holostiak per rusu TNT kanala,patinka mums biggrin.gif TAi va,gal po to ir eisiu sukisiu i zeme.O gal ir ne biggrin.gif biggrin.gif

Nepatinka man tas boksas...Ne,nieko negauna..Ten kad kazka gautu,turi pats sponsoriu susirast ir tt..Be to,jei i profesionalus eini,jau ir raundu daugiau,ir ilgesni jie..Be to labai didele korupcija,ten praktiskai,kol tu bevardis,ateina ir pasako,kada turi pralos,kelintam raunde ir panasiai..Tai nelabai ir verzias i ta profesionala...
Dabar boksas i minusa-paliko pirstines prie ringo,taip ir neberado ju..Nu dar vaziuos pas kazka,kas tvarke,gal paeme,neismete ju...

O anukyte viena valanda kad pradejo rekt ir nezinai,kas daros..Nei gulet,nei stovet,nei nesiot,nei valgyt...Kol pampi prikrove ir vel laiminga biggrin.gif
Atsakyti

Labas grazuoles,

zada kad vasara sia savaite apturesim, jau ir pasidegint bus galima.

Atsakyti
Labukas

Vakar pasodinau geles,katinas iskapste blink.gif Gyvenime nelindo prie geliu,matyt ispure ta zeme patiko biggrin.gif
Oras tai wub.gif
Atsakyti
Labas rytas

Giega, kokias geles sodinai? Jau atvaziavo melyna grazuole bigsmile.gif

Heida, kaip tu laikais bigsmile.gif
Atsakyti

Laba,

Kremą nuo saulės pasidėjau po ranka ir laukiam karščių  :vacation1: jeigu neapgaus, tai labai norėčiau savaitgalį ir aš gėles sukišti į žemę. 

Heida, tavo mažoji pati vaikšto į mokyklą ar reikia lydėti? 

Atsakyti

Heida, kaip tu laikais bigsmile.gif

Kazkaip laikausi, aciu. Dirbu, miegu, valgyt darau, tvarkausi ir vel dirbu, kazkokia rutina nuobodi gaunasi, gal vel pradet mokytis  :hmm:  Darbe pokstauja bandradarbes, dabar paskelbta kad galima teikt prasymus senior care vietoms, tai ta proga dvi pretendentes apsistumde ir apsirekavo, po to viena ant kitos raportus parase, priedo apkaltino viena kita rasizmu, nors abi juodes, tik is skirtingu genciu matyt, gaila nedirbau ta nakti, butu buve idomu paziuret. 

Atsakyti

Heida, tavo mažoji pati vaikšto į mokyklą ar reikia lydėti? 

Va kaip tik vakar pareiske, kad daugiau neiciau jos i mokykla pasiimt, nes visi vaiksto vieni, ir jai jau nelygis gaunasi, tai eisiu siandien tik kur kelia reik pereit gatves judresnes, pereja yra, nu bet nestoja rupkes, arba viena eile sustoja, tu jau vos ne kelio vidury, o is kitos puses net nestabde pro nosi pralekia, ziauriai suprastejo vairuotoju elgesys. MB vakar ir sako, tai ka, uzaugo jau ir sitas vaikelis, uzaugo, o galetu ne taip greit....

Atsakyti

Tikrai greitai užaugo. Maniškis irgi purkštauja, kad vis važiuoju pasiimt. Tai nors iki centriuko vienas su draugas nueina. 

Nuo šiandien jis futbolo treniruotė šalia mūsų esančiame parke. Vakar vakare ir svarstau, kaži gal aš galėčiau pabėgiot, kol jis treniruojasi. Anas akis tik išpūtė, tik negalvok, man gėda bus  :D  :D 

Mrs Patranka pradingusi kažkur  :unsure:​ 

Atsakyti

Ku Ku....laba diena,damos.

Limcamca aš nedingęs,nors gal ir dingus...va skaitau kas gėles sodina,kas valgyt gamina,kas degintis ruošiasi ,o aš per darbą neturiu kada viso šito daryti,dirbu miegu,miegu dirbu ...jau kaip dakniso negyvai...

Atsakyti

Labas,

nesmagu Mrs Patranka, kad tiek daug dirbt tenka, neiseina truputi valandu pasimazint? 

Giega, jei tau dar truksta hortensiju, tai yra Morrisons po 2.50£, sviesiai rozines, tamsiai tamsiai ruzavos, baltos ir zalsvos. As irgi nusipirkau  :B 

Sukaitau su megztuku isejusi, bet kazkaip cia man greit viskas vyksta, is pukines striukes i sortukus, nepersiorentuoju taip staigiai  :D  va rytoj jau gaminsiu saltibarscius, o dabar einu i kiema geliu susodint ka nusipirkau, vakare i darba... :cry2:​ 

Atsakyti

Kad ir kiek yra darbo, vistiek labai reikia nepersistengti. Nes, paskui prasideda visokios sveikatos bėdos. 

Panos, žinot kai pasidarai Child Benefit, jie duoda ar duodavo pinigų vaikams. Berods, 250 svarų. Jeigu neatidarai sąskaitos, tai būdavo, jie atidaro. Kieno vaikai dideli, ar buvo kokios naudos iš tų pinigų? Ar vaikams kas priaugo? 

Atsakyti

As savo mazei gavau ta ceki is Child Benefit, jis buvo su galiojima data, priedo buvo sarasas kur galiu ji pasidet,  padejau ji i HSBC banko child trust fund, man atrodo buvo tik dar vienas pervedimas is child benefit i ta fonda, veliau jie sustabde ta projekta, bet dabar tie pinigai niekur nedinge, kasmet gaunu ataskaita kiek jie paaugo ten budami, tas fondas juos investuoja ir "augina", dabar apie 650£ kazkur yra, tai iki 18 metu gal daaugs iki kokio 1000£, manau visai neblogai.

Atsakyti