Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Patinka man geles irgi. Gal ir man nusipirkti. Kazi jos pavesi megsta? 

Siandien kaip tik fermoje apziurejau, kad siuo metu labai grazios geles, naslaites ir kt. Matyt niekas nepuola pirkti, graziai isaugintos. Kai uzeina siluma, saule, sezonas - isperka graziausias. 

Nusikaltimai tai gasdina. Paskutiniu metu net labai. Siandien laikrasciai apie Hainault rase. Isivaizduokit, bet taip ir yra. Nagli tie elgetos, kaip nezinau kas. http://www.ilfordrec...store-1-5470646

Atsakyti
KAi taip salta,niekas nieko sodint nenori biggrin.gif
Tos hortensijos raso,kad gali pilnam sesely augt.PAs mane jame ir tures augt,tai jos ir isrinktos biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

O as hortensija ikisau i sauleta vieta. Kazin ar nereiks persodint i pavesi unsure.gif Gavau dovanu melynaja, bet jauciu padazyta bus biggrin.gif

Giega, pabandykit pavaziuot braskiu i augalu centra kur kalbejom. Ten pasirinkimas didziulis mirksiukas.gif

Del nusikaltimu, tai sakyciau valdzia apkarpe benefitus, tai vat paaugliai ir isejo i gatves. O dar kiek migrantai dasideda.

Ir vel apsiniauke blink.gif
Atsakyti
LAbukas

Hortensijos visiskai nelepios.Jos ir sauletoj vietoj auga,ir pusiau sesely,ir visiskam sesely.bent jau taip parasyta buvo biggrin.gif Ir zydet turi nuo geguzes iki spalio mirksiukas.gif Uz tai ir pasirinkau jas i ta tamsu kampa,ten net zole sunkiai auga..
uzsisakiau tas melynas garbanotas is Groupono,laukiu kada atves ir visas sodinsiu mirksiukas.gif
Braskiu as nesodinsiu,nereikia man jokiu darzu biggrin.gif Geliu rigi va uzsakiau internetu,bus gerai mirksiukas.gif

Mano savaitgalio planai dar labai neaiskus..MB gali vel dirbt,o gali vel atsaukt,kaip praeita sav..bet jei bus geras oras,tai vistiek kur link juros varysiu-rasiu as kompanija biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jei tik oras leis - varysim ir mes prie juros rolleyes.gif
Atsakyti
LAbukas

JAu su tuo oru...Kai i darba ar mokslus,va bus +23,bet kaip savaitgali,tai lyja...

Vakar nuvarem drauges sveikint su gimtadieniu, labai skania lasisa valgem bigsmile.gif Kepsiu ir as kada nors taip.Vnz istirpino keptuvej kokia 50gr sviesto,ten subere smulkinto cesnako geros puse galvutes,medaus ir balto vyno puse stiklines.Viska truputi pavire.TAda ta padaza uzpyle ant cielos lasisos file,druskos,pipiru ir viska i orkaite 30min..Apsirijimas buvo,kaip skaniai gavos bigsmile.gif

Atsakyti
Sveikos

Nu skamba skaniai wub.gif kazink o kuo galeciau pakeist vyna? Turiu raudono, neturiu balto.

Tik nesakyk kad lis savaitgali unsure.gif
Atsakyti

Laba,

Nesuprantu. Žada atšilimą, o lauke vis labiau šalta. Vakar važiavom į ambasadą, nebuvo taip šalta, kaip šiandien. Aš jau iš principo nešioju pavasarinį paltuką, bet iš to principo ir sušalau šiandien. 

Nova, yra maistinių vynų, baltų, nebrangių. Negenda produktas, kitam kartui panaudoti galėsi. Lašišos nelabai įsivaizduoju su raudonu vynu. O, receptas ir man patiko. Reikės išbandyti. 

Atsakyti

Laba,

nu rupke kur ta siluma  :B 

Nova, nepilk raudono vyno ant lasisos, sugadins spalva labai, is bedos gali naturalu sidra naudot, bet kaip Limcamca sako, geriau vyno pigiausio, tik ne saldaus, paimk, o paskui bet kur mesai pamarinuot sunaudosi.

Spauda raso kad stovim ant karo slenkscio, geriau jau klystu  :unsure:​ 

Atsakyti

Mano vyras irgi seka tas žinias. Nejauku. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 04 13, 09:51)
<p>Mano vyras irgi seka tas žinias. Nejauku. </p>

Kokias zinias ? Kas vyksta ?
Atsakyti

Rusai ir JAV ruosiasi karui Sirijoje, visas pasaulis stebi kas smogs pirmas, atsaukti/pakeisti visi lektuvu skrydziai virs Sirijos, oro erdve tuscia.

Atsakyti