Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

LAbukas

Su Atvelykiu !!!

vartotojo įkelta nuotrauka

Kiausu nedaziau,taip pasikepiau biggrin.gif Reikia uosvius pasveikint-siandiien ju Velykos.MB tai su manim svencia biggrin.gif

Oi,kokie skanus Novos saslykai buvo bigsmile.gif MB tiek patiko kalakutienos,kad sake dabar ir mes visada tokius darysim biggrin.gif Aciu dar karta 4u.gif Ir uz geles aciu..Einu sukisiu i zeme mirksiukas.gif
MB siandien ilgai dirbs...Kol kas vaidina dirbancius,nes kiti nepadaro savo darbo,tai ir jie nieko negali daryt,bet va valandas jau atbus saziningai...

Limcamca,pameni,kazkaip snekejom apie siuksliu isvezima su vanu.TAi MB veze su mano vanu plytu nuolauzas,kaip ir statybines atliekos..TAi pirma karta atvezant nereikia moket mirksiukas.gif VA jei jau antra karta veztum,jau kazkiek susimoket reikia,o jei per(lygtai) menesi vel atvezi,jau daug moket reikia..Tai va,galit viena karta isvezt daug siuksliu mirksiukas.gif
Atsakyti
VA koks MB darbas biggrin.gif PAstovejo pastovejo ir paleido visus namo biggrin.gif O sumokes,kaip uz pilna diena biggrin.gif Aisku tik laiko uzims,kol parvaziuos is centro...
Atsakyti

Laba,

MB nenori šiukšlinti savo vano. Sakė, geriausia nuomos (mes dažnai nuomojam, žinom gerą tašką) ir išveš viską vienu metu. O, kažkaip yra yra tų daiktų prisikaupę. Sena vonia, senas stalas, sudužęs veidrodis. Dabar mažiaus kambaryje baldus keisim, vėl bus sena komoda ir t.t. ir pan. Nekalbu jau apie sodo šiukšles. 

Mano vaiko komanda išėjo į ketvirtfinalį, o mano vaikis daugiausiai įvarčių įmušęs žaidėjas šį sezoną. Kepsim bananinius keksiukus ir baliavosim. 

Atsakyti
Sveikos

Giega, kalakutienos saslykus tikrai MB pataike pamirinuot mirksiukas.gif nors ir pirma karta juos darem nu bet tikrai neblogi gavos. Dabar mes ir tik kalakuta kepsim mirksiukas.gif ar pasieke namus jau TB bigsmile.gif

Nusipirkom siandien ir mes medzio drozliu. Darze zemes issipylem ir vsio daugiau nieko daryt negalim - lyja. Nu bet vakar oras pasitaike wub.gif leido ir kiema apsitvarkyt ir saslus issikept, ir lauke vakare dar pasedet mirksiukas.gif tiesa, radom viena mazyte zuvyte nustipusia unsure.gif netlaike vargsiuke ziemos unsure.gif

Atsakyti

Nova, kaip marinavot saslykus? 

Beje, ar gavot balsavimo lapelius, ar cia tik pas mane?

Atsakyti

Laba, 

as vakar kieme sugebejau tik zole nusipjaut, zoliu visur priauge, braskes reik butinai sutvarkyt, na bet taip tingejau. Saslus irgi kepem vakar, bet pirktinius, visai skanus buvo.

Limcamca, saunuolis vaikis, ziurek gal busima zvaigzde auginat.

Gavom ir mes balsavimo lapelius.

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 04 08, 12:19)
<p>Nova, kaip marinavot saslykus? </p><p></p><p>Beje, ar gavot balsavimo lapelius, ar cia tik pas mane?</p>

Svogunu sultyse marinavo mirksiukas.gif sveikinimai sportininkui 4u.gif

Heida, noriu siais metais ir as braskiu pasisodint. Kur pirkai daigus ir ar saldzios uogos? Gal pakabinamas augini bigsmile.gif
Atsakyti

Pas mane pacios paprasciausios is Lidlo, turiu ir pakabinamu, bet kazkodel jos visai taip neauga kaip turetu, reiktu gal is rimtesnes pardes nusipirkt. Siaip yra kur ir du derlius per metus uzaugina, bet neturiu. 

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2018 04 08, 17:27)
<p>Pas mane pacios paprasciausios is Lidlo, turiu ir pakabinamu, bet kazkodel jos visai taip neauga kaip turetu, reiktu gal is rimtesnes pardes nusipirkt. Siaip yra kur ir du derlius per metus uzaugina, bet neturiu. </p>

O kaip skonis? Saldzios ar ne? Reiks gal is B&Q pirkt. O zemuogiu ar turi? Va Giega patare kad geriau augint zemuoges nei braskes ax.gif
Atsakyti

Paprastos standartines braskes, nera labai saldzios, as gal net nevalgius saldziu, man jos atrodo visos vienodos. Zemuoges pirkau b&q baltas, o raudonas atsiveziau is LT, po to jos pacios uzsiseja ir auga. Dabar galvoju ar man tik neisnyko zemuoges, kazkaip nemaciau as ju vakar, ar tik demesio neatkreipiau. Turiu dar braskes kurios zydi roziniais ziedais, ir turetu but kabancios, bet jos tik zydi graziai, jei ir uzmezga kokia uoga, tai vistiek nudziuna ji.

Atsakyti
Nu bandysiu ir braskiu ir zemuogiu po krumeliu pasisodint siais metais mirksiukas.gif

Vaikejam abu su SB biggrin.gif i darzininkyste pasidavem siais metais biggrin.gif agurkai ant palanges daigus leidzia mirksiukas.gif siandien pasisejau ridikus, morkas, krapus, salotu ivairiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Is sito puslapio esu pirkus braskes,bet as kabancias pirkau..O manau sitos turetu buti saldzios..As cia pagal forma sprendziu,nes pamenu LT tokios formos turejom tai dayg saldesnes,nei tos pailgos..O ir kiek perku cia UK,tai tos apvalesnes yra skanesnes biggrin.gif VA kaip isvarciau biggrin.gif
https://www.bakker.c...s-sonata-M50869

Bet siaip as uz zemuoges biggrin.gif Visu pirma jos veda istisa vasara.PAs mane net spalio men budavo zemuogiu.O braske atvede viena derliu ir viskas..
Tik va kur pirkau zemuoges,nebepamenu g.gif Turejau baltu ir raudonu-baltos saldesnes ir maziau pauksciai nulesa-nemato biggrin.gif

Balsavimo lapelius gavom ir mes mirksiukas.gif
Atsakyti