Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Sveikos

Saslu sezono ir mes neuzdarinejam biggrin.gif kepam kada norim mirksiukas.gif bet paskutini karta pirkom raugtus lt pardej. Ir teko mest abu kibirus. Praruge buvo. Si kart MB raugs pats mirksiukas.gif

Kaip silta siandien bigsmile.gif kaip smagu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 27 kovo 2018 - 18:48

Oi,jau kas kas,bet šašlykų virusu niekada nesirgau ir tikiuosi ne sirgsiu ,su didele pagarba jūsų skoniui,aš sakau NE!!!....

Už pusv keliaujam į apdovanojimus,kaip ir pernai,išrinktas vienas iš geriausių savo amžiaus grupėje,studentu...mum is very proud  :angel2: 

Atsakyti

Mrs Patranka, kaip smagu  :4u:​ Čia jaunėlis tavo?

Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2018 03 27, 17:05)
<p>Oi,jau kas kas,bet šašlykų virusu niekada nesirgau ir tikiuosi ne sirgsiu ,su didele pagarba jūsų skoniui,aš sakau NE!!!....</p><p>Už pusv keliaujam į apdovanojimus,kaip ir pernai,išrinktas vienas iš geriausių savo amžiaus grupėje,studentu...mum is very proud  angel.gif </p>

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
LAbukas

Uzsidirbau...Is pat ryto kai sedau i trafika,tai visur ir velavau...NA bet jau namie,jau ilsiuosi biggrin.gif MB dar siule jam kompanija palaikyt,su reikalais suvazinet,bet nekyla nei rankos,nei kojos ax.gif

QUOTE(Limcamca @ 2018 03 27, 17:19)
šaltibarščių sezono. Kada norim, tada gaminamės. </p><p></p><p>Lotuliuk, aūūū, kur tortus Velykoms užsakiau? Gavau progą organizuot gimtadienį pas save, reikia torto  biggrin.gif </p>

Saltibarsciai tik kai +23 ir daugiau biggrin.gif SAltesniu metu man jie nesivalgo biggrin.gif UZ tai kai karsta,tai galiu vien tik saltibarsciais maitintis biggrin.gif

As siulau Trivino BAkery bigsmile.gif Visi skanus,visi grazus bigsmile.gif Gyvena East hame,i namus neveza..Tik nezinau ar dar Velykoms vietu tures..

https://www.facebook.../trivinobakery/

As keksiukus pas ja uzsisakiau,pasiimsiu 30 d..Tikiuosi nesuvalgysim iki sestadienio,nes cia kaip ir sunaus gimkei biggrin.gif

QUOTE(*nova* @ 2018 03 27, 17:47)
Sveikos

Saslu sezono ir mes neuzdarinejam  biggrin.gif  kepam kada norim  mirksiukas.gif  bet paskutini karta pirkom raugtus lt pardej. Ir teko mest abu kibirus. Praruge buvo. Si kart MB raugs pats  mirksiukas.gif 

Kaip silta siandien  bigsmile.gif  kaip smagu  mirksiukas.gif

Gal Vidoj?KAzkaip ten daznai saslai paruge buna..Ir siaip neskanus Vidos saslykai..JAu pasimoke,jei jau staigiai uzsimanem kokio grilio,o neturim savu saslyku,tai geriau tada desreles kept,vista ar siaip kepsnius-jie greit pasimarinuoja mirksiukas.gif

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2018 03 27, 18:05)
<p>Oi,jau kas kas,bet šašlykų virusu niekada nesirgau ir tikiuosi ne sirgsiu ,su didele pagarba jūsų skoniui,aš sakau NE!!!....</p><p>Už pusv keliaujam į apdovanojimus,kaip ir pernai,išrinktas vienas iš geriausių savo amžiaus grupėje,studentu...mum is very proud  angel.gif </p>

Jei nera kazkokio didesnio pasirinkimo,tai tinka ir saslai biggrin.gif Bet siaip paskutiniu metu dazniau zuvi ant griliaus kepam,ar kaip sakiau-kokius kepsnius...Bet buna atvarai i svecius,o ten tik saslykai-as neisranki biggrin.gif

Sveikinimai sunui 4u.gif Ka jis dabar mokinas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 27 kovo 2018 - 20:32

Labas rytas....

Dėkoju už sveikinimus....Limcamca,taip mažylis.

Giega,ir aš neišrank,kaip sakoma alkanam ir by...,dešra.. :mirksiukas: būna tie šašlai ir valgau,bet kad specialiai daryti,tai jau ne...

Jau trečiadienis :oh: ...šnd tikiuosi bus easy diena darbe :victory2: tfu,tfu,tfu

Geros dienos ir jums :vacation1: 

Atsakyti

Laba,

Ne, ne Velykoms man. Gimtadienio jubiliejui. Paziurejau, tai nebent tie su vaisiais neblogai atrodo. Man tu visu papuosimu cukriniu, kaip ir nereikia. Geriau daugiau skanaus torto  :D​ 

Atsakyti

Mrs Patranka, ar jis pas tave dar pradineje ar jau vidurineje mokykloje?

Atsakyti
LAbukas

QUOTE(Limcamca @ 2018 03 28, 07:10)
<p>Laba,</p><p></p><p>Ne, ne Velykoms man. Gimtadienio jubiliejui. Paziurejau, tai nebent tie su vaisiais neblogai atrodo. Man tu visu papuosimu cukriniu, kaip ir nereikia. Geriau daugiau skanaus torto  biggrin.gif </p>

As ir nemegstu tos saldzios mases..TAi mano beveik visi tortai paprasti biggrin.gif Va MB tortas.Pinigas-valgomas vafliukas,sonai-kremas paspalvotas,vidus-sokoladinis mirksiukas.gif
https://scontent-lht...amp;oe=5B27E7CD

Cia mano pernykstis tortukas.Vidus gal maskarpone,nebepamenu,bet labai skanus buvo,neliko ne lasiuko biggrin.gif Virsus aplietas kaip spalvotu sokoladu(tikrai ne ta mase) ir gyvos rozes mirksiukas.gif
https://scontent-lht...amp;oe=5B386D3A

O dar sitas man labai patinka bigsmile.gif JAuciu kitam gimtadieniui toki uzsisakysiu bigsmile.gif
https://scontent-lht...amp;oe=5B30EFA0

O siaip visi,kiek valgius jos tortu(kokius 6-7 skirtingu skoniu) tikrai labai skanus.O apipavidalinima gali pati susigalvot,intike susirast-viska padaro..TA piniga as irgi is intiko susiradau ir nusiunciau jai..O savo torta leidau puost kaip ji pati nori,gal pvz norejo kokia naujove isbandyt..
Atsakyti
Labas rytas

Giega, saslus prarugusius pirkom makse. Lyg taip jie vadinasi. Vsio, buvo paskutinis pirkimas gatavu saslu mirksiukas.gif

Ir vel lyja, ir vel salta ... nu kur tas pavasaris uzstrigo unsure.gif taip norisi silumos ir saules mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2018 03 28, 07:55)
Labas rytas

Giega, saslus prarugusius pirkom makse. Lyg taip jie vadinasi. Vsio, buvo paskutinis pirkimas gatavu saslu  mirksiukas.gif

Ir vel lyja, ir vel salta ... nu kur tas pavasaris uzstrigo  unsure.gif  taip norisi silumos ir saules  mirksiukas.gif

Mixas?Kur netoli Romfordo shopingo?Siaip ta parde irgi daug kas keikia(nors ji mano draugu biggrin.gif ) Butent sitoj labai daug maisto pasibaigusiom datom..Va Mixas Barkinge tai labai geras.Viskas labai nuo vietos priklauso-Romforde toks truputi uzkampis,ner patogiai privaziuot..

Lietus jau tikrai uzkniso..As vis sakydavau,kad nelyja toj Anglijoj,kaip raso knygose,bet va per sitiek metu si ziema/pavasaris jau baigia perverst mano nuomone biggrin.gif
LAbai bjauru per lietu dirbt...
Atsakyti

Jo, šiemet lietaus daugoka. Kai pradėjo  lyti rudenį, taip be pabaigos. Vieną dieną pabūna graži ir vėl lietus. 

Atsakyti