Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Cheddar Grove buvom,tikrai ten labai grazu mirksiukas.gif
Kaip jus gundot vaziuot kur per Velykas bigsmile.gif Tik va kaip is anksto zinot ar reiks MB i darba..Be to sunaus gimke,jau pazadejus,kad namie kazka paruosiu ...

Ir kaip tei sausainiukai,Heida?As turbut nebekepsiu ju biggrin.gif Skanu,bet tikrai-grynas cukrus ten...

Mano katinas susirades plunksna,voliojas po visa kiema,nemo nebeina biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai kad Limcamca gundo kur islekt ant svenciu biggrin.gif nu fainai butu, tiesiog sest ir isvaziuot kelioms dienom rolleyes.gif snektelsiu su SB.

Giega, nevaziavai dar siandien i darba? Kaip koja?
Atsakyti

Giega, neblogi tie sausainukai, o ir greit pasigamina, bet va man norisi  juos daryt didesnius ir i vidu pripurkst kremo  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2018 03 21, 14:23)

Giega, nevaziavai dar siandien i darba? Kaip koja?

Nejau dar siandien..JAu nebeskauda,bet pagalvojau,kad 3 d darbo gal dar bus per daug..Ryt jau eisiu biggrin.gif

QUOTE(Heida @ 2018 03 21, 14:34)
<p>Giega, neblogi tie sausainukai, o ir greit pasigamina, bet va man norisi  juos daryt didesnius ir i vidu pripurkst kremo  biggrin.gif </p>

NA siaip tesla ten plikyta,tai drasiai didesnius darai ir pripurski kremo-dar didesnis kaloriju kiekis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Va koks straipsnis,kiek daug skaniu patiekalu bigsmile.gif Darysiu kokius 3 biggrin.gif
https://www.lamaista...ent=buffer077a3
TAs sventiskas lasisos terinas skaniai atrodo bigsmile.gif daug nedarysiu,nes ko gero tik as viena valgysiu biggrin.gif PAskui tie idaryti pomidoriukai skaniai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos

Limcamca nevaryk ant anglų virtuvės biggrin.gif dėl roast dinner nebuvimo tai nenumirčiau, bet be visų pie jau neišgyvenčiau biggrin.gif dar steiko. Net nežinau viską jie gamina ir valgo, kad ir tie quiche, sausige roll, jacket potatoes skanūs ir greiti užkandžiai, vyrui quiche kepu tai vos ne kas savaitę į darbą neštis, jacket bulvę mažiausia kartą per savaitę pietų valgau su tunu, ar beans, coleslow. Dabar greit neatsimenu kas dar ai troškinių ir jie daug daro. Lazanija, makaronų kiek receptų, sriubos. Mano aplinkoje labai mažai kurie maitinasi ready mealais, picomis ir bulvytėmis.

Va kaip tik velykom varysim pas brolienę, tai jos vyras sakė kažkokį naują pie receptą išbandė ir labai skanu tai jau nesulaukiu aš tų velykų.

Heida ar pagerėjo sąlygos darbe? Eik į nhs biggrin.gif kaip tik alga neblogai kils nuo balandžio smile.gif gyventum čia aš tau šian ligoninėj darbą rasčiau jaučiu dar ir man primokėtų kad darbuotoją radau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūga_: 21 kovo 2018 - 18:20

Labas,

Puga, reik man kraustytis pas tave gyvent  :rolleyes:  puse bedos darbe, jau ipratau, bendra tvarka zinau, tai tiesiog dirbu ir tiek.  Su keliom visai neblogai sutariu, su kitom, tik labas, maniau kad gal as kazkam labai jau rakstis subinej, bet ziuriu jos ir tarpusavy nelabai sutaria, yra kad viena kitai per visas 12 val nei zodzio nepasako. 

Kur visos siandien prasapot?

Atsakyti

Sveikutes ponios :4u:

Tai kaip cia greit tas laikas lekia :huh2: jau tuoj balandis... siaubas kazkoks.  :blink:

Skvernelis kviecia lietuvius I Lietuva, o Puga I Hastingsa :D 

Mes nors is ne visom Velykom, bet planuojam bent jau I Sky Gardens per Velykas, dabar beliko melstis kad niekas musu planu nesuardytu, nes labai kesinasi :B 

Velykom uzsisakiau du tortus... nes niekaip negalejau issirinkti kurio noriu :D :P Man prancuziski kuriniai ...  :wub:

Heida butinai vaziuokite atostogauti kur silta :wub: nors man ir LT be galo gera, bet kai norisi silumos tai nerizikuociau... o kaip tau darbe su atostogom? Kada nori kiek nori ?  O shiftu neina legaliai susikeisti ?

Atsakyti
Labukas

Dirbau siandien.. Namie jau bieko neskaudejo,jau irvaistu dvi dienas nebegeriau,tai isejau i darba.. Ir biski pasigailejau ax.gif Sunku dar tiek daug vaiksciot.. Ryt mb gal nedirbs,tai vaziuos su manim..
Atsakyti

Labas rytas..

Giega,o tu su spec kojine?..nepervark :4u: 

Nova,kaip tu jautiesi?

Na ką,ir vėl nėra savaitės,ryt išeiginė,sekm dirbu..

Atsakyti
LAbukas

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2018 03 23, 04:35)
<p>Labas rytas..</p><p>Giega,o tu su spec kojine?..nepervark 4u.gif </p>

Nesioju,nesioju...As ir pries operacija kojine nesiojau,o po operacijos net reikia minimum 2 sav nesiot...I darba dar ilgai nesiosiu,kas dienai-po kelnem mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

O as su koja antra naktis be miego. Net uzsnaudus jauciu kuola ikalta biggrin.gif

Patranka, kaip tu laikais? Mergaite negryzo dar?

Giega, tai tariames ant savaitgali po svenciu bigsmile.gif atvaziuosit geliu pasiimt mirksiukas.gif
Atsakyti