Aš esu su drauge susitarus pietauti, rytoj mokslai, tai papildomai išeiti nebegaliu.
Heida, kopijuoju:
Kiaulienos faršo, 1 kiaušinio, 1 šaukšto krakmolo, 2 riekelių batono, 1 nemažos morkos, 1 svogūno, majonezo, krienų, konservuotų žirnelių, kečiupo, truputį aliejaus, džiuvesėlių, sojos padažo ir visokių prieskonių, folijos.
Faršą paruošiame kaip kotletams, tik įdedame krakmolo, kad išlaikytų formą. Ant keturkampio folijos lapo užpilam truputį aliejaus ir su pirštais ištepame beveik visą lapą, patį viduriuką pabarstom džiuvėsėliais. Iš faršo padarom nestorą norimo dydžio kotletą, padedame ant džiuvesėlių. Nuvalytą morką supjaustom nestorais griežinėliais, jais apdedam kotletą ir apšlakstom sojos padažu. Ant viršaus dedam žiedais supjaustyto svogūno, ant svogūno užpilame majonezo sumaišyto su krienais, o ant viršaus konservuotų žinernių ir šiek tiek kečupo. Žodžiu, padarom tokią kaip ir piramidę. Tada folijos kraštus užlankstom ir dedam į skardą pateptą aliejumi.
Kepiau 200 orkaitėje apie 35-40 min. O valgėme su virtom pakepintom bulvėm, šviežiu pomidoru ir marinuotais agurčikais. Niam niam