Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Aš esu su drauge susitarus pietauti, rytoj mokslai, tai papildomai išeiti nebegaliu. 

Heida, kopijuoju:

Kiaulienos faršo, 1 kiaušinio, 1 šaukšto krakmolo, 2 riekelių batono, 1 nemažos morkos, 1 svogūno, majonezo, krienų, konservuotų žirnelių, kečiupo, truputį aliejaus, džiuvesėlių, sojos padažo ir visokių prieskonių, folijos. 

Faršą paruošiame kaip kotletams, tik įdedame krakmolo, kad išlaikytų formą. Ant keturkampio folijos lapo užpilam truputį aliejaus ir su pirštais ištepame beveik visą lapą, patį viduriuką pabarstom džiuvėsėliais. Iš faršo padarom nestorą norimo dydžio kotletą, padedame ant džiuvesėlių. Nuvalytą morką supjaustom nestorais griežinėliais, jais apdedam kotletą ir apšlakstom sojos padažu. Ant viršaus dedam žiedais supjaustyto svogūno, ant svogūno užpilame majonezo sumaišyto su krienais, o ant viršaus konservuotų žinernių ir šiek tiek kečupo. Žodžiu, padarom tokią kaip ir piramidę. Tada folijos kraštus užlankstom ir dedam į skardą pateptą aliejumi. 

Kepiau 200 orkaitėje apie 35-40 min. O valgėme su virtom pakepintom bulvėm, šviežiu pomidoru ir marinuotais agurčikais. Niam niam  :D​ 

Atsakyti
LAbukas

Nu neblogai skamba tie orkaitej kepti kotletai mirksiukas.gif As lasisa istraukiau,jau pasudziau,bus kepsniukai biggrin.gif

Pamirsau vakar merliuko nupirkt..uzmarinavus mesa vytinimui,ryt jau reiktu pakabint...Viena dar lygtai turiu,reiks kaip nors sukarpyt,kad dviem mesgaliams uztektu biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

tikrai neblogai skamba tie kotletukai, reiks kada isbandyt.

Pas MB darbe menedzeris skotas, tai jis kiekviena diena ateina paziuret ka valgo lietuviai, sake jam labai patinka kad mes valgom labai teisinga maista, dazniausiai namie gaminta, daug darzoviu, o anglai ka, dazniausiai sumustinius arba makaronus is parduotuves. Tai jis vis kazka nusiziuri, klausia kur nusipirkt, kaip gamint, o uz du dalykus sake bus visa jo seima amzinai dekinga, tai juoda duona ir grikiai.

Atsakyti
Man irgi kazkaip keista,kad beveik visam pasauly nezino kas tie grikiai,isskyrus rusus ...
Atsakyti

As net paziurejau ar isvis prekiauja  cia grikiais, tai radau kad Holland&Barett ir Waitrose ju turi. Siaip keista kad taip nepopuliaru.

Atsakyti
KAip jums kelnaites biggrin.gif biggrin.gif
https://www.rosegal....ar-1821445.html
Yra ir su kitokiais zvereliais biggrin.gif
Atsakyti

Net su ausytem  :laugh: 

Giega, kaip kanalizacija, sutvarke?

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2018 03 19, 10:59)
<p>Net su ausytem  laugh.gif </p><p></p><p>Giega, kaip kanalizacija, sutvarke?</p>

Aha,sutvarke.Siaip atvaziavo dar ta pacia diena apie kokia 8 vakare..Sako,kaip ir ne jiems priklauso tas darbas,na ta prasme jis mokamas,80£,bet jei duosi neoficialiai i kisene,tai patvarkys ir jie...MB dave 20(as sakiau nors per puse duok,40..) Tai po spaudimu prapute,dabar viskas graziai nubega mirksiukas.gif
VAkar MB indaplove issiarde,ten pompa lygtai sugedus..Nu siaip ji veikia,sukas,bet vandens vistiek neispompuoja...Tai dabar virtuve pilna detaliu,laukia naujos pompos biggrin.gif Ziuresim ar veiks,kai surinks,ar pirksim nauja indaplove biggrin.gif Be jos jau nebeisgyvenciau..Jau sav rankom indus plaunu,atsibodo biggrin.gif
Atsakyti

Rankom plaut tikrai ne kazka, as neturiu indaploves, labai noriu, dar kol nedirbau tai puse bedos, bet dabar tai visai nesinori man tu indu plaut rankom.

Man reik patarimu del atostogu. Norim rugpjuti nuskrist kur atostogu visi, kaip ir issirinkom Turkija, dabar kiek ziuriu, tai pats viesbutis kaina normali, bet skrydis labai brangus, mums visiems kaip beziureciau, gaunasi apie 2000£, per daug, ar galima kazkur kitus paatostogaut uz maziau? Dideliu reikalavimu neturim, svarbu kad butu silta ir jura.

Atsakyti
Rugpjuti atostogos visiems...Tai ir kainos pasakiskos...Siaip Turkijos rugpjuti net nesiulyciau-karsta ten siaubingai bus...Sese mano buvo liepos pabaigoj,40*...Net i pliaza nenorejo eit,geriausia buvo sedet kur seseliuose biggrin.gif
GAl i kokia Portugalija pigiau butu tokiu laiku g.gif KAnaruose niekad nebuna nei per salta,nei per karsta mirksiukas.gif VA kokia Lanzerote pvz,kuri irgi nera labai perpildyta,nei kokia Tenerife ar Gran Canarija..
Sitas puslapis man patinka,per ji dabar i Portugalija vaziuosim mirksiukas.gif
https://www.loveholidays.com
Papildyta:
Ohohoho...Isimeciau rugpjuti,zaktelejau blink.gif Nu tikrai pigiau susimoket bauda ir isvaziuot atostogu mokslo metu,nei uz toooookia kaina blink.gif Pigiausia varianta ismete 2700£ 4 asmenu seimai blink.gif TAi jei radai uz 2000,pasirodo labai pigiai radai 4u.gif
Atsakyti

Va tas ir yra, kad tos vaiku atostogos viska daro, matyt reiks vel Lietuvoj atostogaut.

Atsakyti

Paziurejau nuoroda, tai Malta, Graikija, Ispanija, mums dar tinkama biudzetui.

Atsakyti