Aaaa.... as tolimesnes zinutes net nebemaciau...
Sveikinimai Puga, linkiu sveikatos!
Puga cia tai naujiena superine. Sveikinu. Lengvo tau nesiojimo.
Del to Ferretab, tai man ji patare nesciai gert, plius dar foline, bet tu geriau paklausk pas gp ar vaistinej, viskas gi keiciasi, o as nescia pries 10 metu buvau. Tokioj padety tikrai geriau su spec. pasitart. Is naturaliu dar spinatai daug turi gelezies.
Raudonuose maisto produktuose, sako daug gelezies, burokeliai, jautiena, grikiai.
Dar kepenelese, bet jos nelabai gerai nescioms.
As pamenu nescia kai buvau, tai bent kelioms tai buvo. Zodziu, gavom proga nemokamai nestuke pamokyt
Va, geras straipsnis http://www.delfi.lt/...s.d?id=65475880
Sveikutes
Su Naujais Metais Jus
Puuuuuuuugaaaaaaa bet tai kokios super naujienos !! Sveikinimai Jums didziausi! Lengvo ir smagaus nesiojimo Pasakok kiek laiko, kaip jautiesi
Su tuo hemotogenu atsargiai - gerio manau jame maziau nei blogio, nes cukringais tai belenkaip reikalas, o nestukem yra didesne rizika diabetu susirgti, nes kasa kartais pradeda kvailioti. GP tikrai turi israsyti - tuo labiau kad tau dabar viskas nemokamai juk.
Planuojam I Tenerife balandzio menesi - cuia daug vaziavusiu - kurios yra geriausios vietos ? Mes ziurim tik pietine - siuo metu turiu sarasa viesbuciu Playa de las Americas ir Costa Adeje - ar dar kur verta ziureti?