Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Nu tikrai gerybes buvo biggrin.gif dar buvo vienas stebuklas - kvepiantys flamasteriai biggrin.gif klasiokes tevas is kazkur parveze jai tuos flamasterius, tai atsinesus i mokykla leisdavo tik pauostyt biggrin.gif papiest jokiais budais biggrin.gif po kiek laiko aukletoja neleido jai ju nest, kad kitu vaiku neerzint biggrin.gif
Atsakyti

LAbukas

Kur pazvelgsi visur balta
Gal ir saulei kartais salta biggrin.gif

0,jutimine kaip -6 blink.gif Kovo 18d blink.gif Joooooo..Suba jau i palepe nunesus biggrin.gif Vakar iki pardes biski palekt reikejo,galvoju greit striukyte uzsimetu ir nuvarau...Visa kelia pradrebejau,masina mano ilgai isyla..TAi ir grizau,ji net nepardejo silt biggrin.gif

VAkar cepu priviriau,tai siandien nieko gamint nereikia..I kina galvojam nueit,bet kad nieko gero nerodo...I shopinga noretus,bet bijau,kad nepaeisiu...I darba dar pirmad antrad neisiu,paskui ziuresiu..

As turejau batus-termosus,jei tokius pamenat biggrin.gif Kokiu 17m nupirko man SAlamander batelius bigsmile.gif Ejau i vestuves,suknele buvo raudona su juodu dirzu,turejau ir juodus batelius,bet dejaus tuos baltus,nors ir visiskai ne i tema,bet uz tai,kad Salamander biggrin.gif biggrin.gif
Kvepianciu flomasteriu neturejau,bet as turejau,kur is abieju galu atsidaro mirksiukas.gif Viena puse storai rase,kita plonai mirksiukas.gif Irgi visi svaigo ju biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

Mes vakar ėjom out į restoraną steikų valgyti. Oras buvo toks, kad tik greičiau į kokį kabakėlį įlysti. Net airiai ir tie, kažkaip pasyviai savo Patriko dieną šventė, irgi matyt per šalta. 

Šiandien vaikų aukles išleidau, ir drybsosiu ant sofkės. Parvežiau vakarienei koldūnų, sau Manija šokoladukų.  :D​ 

Atsakyti

Seku tokią anglų grupę. Ir, ten kartais užeina kalba apie maisto gamybą namuose. Na, kokie jie neišradingi, koks skurdus pasirinkimas pas juos, tai baisu. Reiktų, kad Pūga patvirtintų ar tikrai tiesa. Vien tik stew, lazanija, koks nors piemenėlių pyragas, dešrelės su bulvių koše ir viskas. O, jau roast dinner tai topų topas. Chm.. įdomu net. Negi rimtai, taip?  :hmm:​ 

Atsakyti
NA musu lietuviski patiekalai irgi gana neidomus-balandeliai,cepelinai,guliasas,kepsnys biggrin.gif

Nuvarem i Lakesida,pavargau...Ryt poryt dar nedirbsiu,bet juk kazkada reiks pradet...Sunku dar vaiksciot...As,kaip Heidos didzioji,ieskau kazkokiu bateliu,kokiu pati nezinau biggrin.gif Puma matavaus,patogus,bet ant kojos negraziai atrodo..Dune matavaus,ant kojos graziau atrodo,bet 6 per mazas,7 per didelis,o pusinio dydzio nera...Kurt Geiger vieni visai i aki krito,nu bet 100£ uz kazkokius kedukus blink.gif JAu geriau Ted Baker,kuriu irgi nepirkau,nes virs 100 kainuoja...
Reik vaziuot i outletus..Bet varysiu kazkur balandzio pabaigoj,geguzes pradzioj-reiks atnaujint garderoba pries atostogas biggrin.gif
Atsakyti

Kaip tik siandien per pietus pakalbejom, kad musu meniu skurdus, na tikrai vis ta pati gaminu ir gaminu, viskas atsibodo, o nieko naujo nesugalvoju. Kad ir rytdienai turiu farsa, na ka is jo daryt, kotletai atsibode  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2018 03 18, 19:00)
<p>Kaip tik siandien per pietus pakalbejom, kad musu meniu skurdus, na tikrai vis ta pati gaminu ir gaminu, viskas atsibodo, o nieko naujo nesugalvoju. Kad ir rytdienai turiu farsa, na ka is jo daryt, kotletai atsibode  hmm.gif </p>

Kepk orkaitej mirksiukas.gif Tie patys kotletai,bet skonis kitas biggrin.gif As kazkada tokius zuikiukus dariau biggrin.gif
https://scontent-lht...amp;oe=5B2EDBDF
Atsakyti

Aha, kartais kepu orkaitej tokius zverelius. Reik eit paieskot grupiu kokiu, ka zmones pietums gamina nusiziuret.

Atsakyti

Man tai atrodo mūsų maistas įvairesnis. Gal, mes namie negaminam tiek daug visko, bet tikrai visko įvairiau pas mus yra. Vien iš troškinių srities kiek pasirinkimų, nori plovas, nori guliašas, nori čenachai ir pan. Kepsnių kiek. Visokios žuvys ir t.t. ir pan. Nu, tikrai mes daugiau visko valgom. 

Kai jau aš nebežinau ką gaminti, tai perverčiu savo receptų knygas. Arba, FB yra nebloga grupė Gaminam, skanaujam - va, ten pasiskaitau, ir atsiranda iš karto kokia mintis. 

Heida, spagetti bolognese gali daryti, čili troškinį. Aš kepu kotletus orkaitėje į foliją įvyniotus. Dar mėsą apdedu morkomis, žirneliais, krienų šaukštą. Jeigu domina, tikslų receptą galiu parašyti. Gali gaminti kokius maltinukus. Kibinus gali gaminti. Arba naminius burgerius. 

Atsakyti

Va, gerai labai priminei, jauciu cili troskini gaminsiu, o i savaites gala, naminius burgerius arba kebabus ant iesmeliu.

Limcamca, parasyk kaip ten darai orkaitej tuos kotletukus, kiekviena atskirai vynioji?

Atsakyti
NA siaip paemus,tai anglu virtuve tikrai skurdi...Bet musu lietuviska-riebi biggrin.gif MAn turbut italiski patiekalai labiausiai prie sirdies wub.gif DAr paskutiniu metu vis i tailandietiskus(ne kinieciu) nueinam,ten irgi labai skanu mirksiukas.gif

As vakar viriau cepu,liko truputis farso,tai sriuba su galkutem dar isejo ir dar 5 geri kotletai.Bet juos tik apkepinau ir i kamera,istrauksiu,kai tingesiu ka valgyt daryt biggrin.gif

Ryt poryt dar nedirbsiu,gal kuri kavos kur Romforde noretumet isgert?Tiek as pavaziuoju,ilgai vaziuot bijau...
Atsakyti

Giega, negaliu, vel man mokymai darbe, nakti dirbsiu, diena mokysiuos, suds, kada miegot  :mad2: 

Atsakyti