O tai GP neisraso tau ?AIsku ten irgi reikia moket uz ta recepta,bet visada po ranka..
Man irgi reiktu gert nuo spaudimo,bet as negeriu...
Nu zinok, laukiu nesulaukiu kol vyresnioji nulips nuo musu galvos su smutkiu pirkimu. Jau dabar esu jai isemus banko kortele ir ten imetu pinigu, kad ji pati kazka patikusio nusipirktu, bet dabar va reik striukes pavasarines ir bateliu, nude spalvos ant kulno kvadratinio ir kad butu "60-uju" stiliaus ir tamsiu ant lygaus pado. Tai blyn kaip is kosmoso nusileidusi, nieks jai netinka ir nepatinka 😨😠 MB irgi i ta pacia gaida dainuot pradejo, tai gi cia nieko nera, ka cia pirkt, taip blyn, va kazkaip as issirenku, maze issirenka, kaip tik didziajai ka pirkt, viskas, nieko nera. Dar blyn pradejo siulyt rytoj i Oxford circus rytoj vaziuot ponia apipirkt, taip po galais, as ir noreciau pirktis ten sau smutkes, bet dar gyvenime ten nieko nesipirkau, oj kaip sh.. uzvire. Va, prirekavau
Heida, o ji pati savarankiškai nesiprekina? Kad ir iš jūsų pinigų?
Mano dičkis kai vaikštom kartu po parduotuves, tai viskas negražu ką aš pasiūlau. Kai nuperku jo neatsiklausus, pvz internetu, ir paduodu namie, tai ojojoi kaip gražu. Kartą irgi taip supykus buvau. Sakau, gi tą patį siūlau, ką pirkčiau internetu. Bet, nea... kai gatavą namie paduodi daug gražiau, nei, kad kartu parduotuvėje vaikštant ir renkantis.
Heida, o ji pati savarankiškai nesiprekina? Kad ir iš jūsų pinigų?
Mano dičkis kai vaikštom kartu po parduotuves, tai viskas negražu ką aš pasiūlau. Kai nuperku jo neatsiklausus, pvz internetu, ir paduodu namie, tai ojojoi kaip gražu. Kartą irgi taip supykus buvau. Sakau, gi tą patį siūlau, ką pirkčiau internetu. Bet, nea... kai gatavą namie paduodi daug gražiau, nei, kad kartu parduotuvėje vaikštant ir renkantis.
Labai retai koki megztuka ar marskinukus uzsisako internetu, daugiausia perka kosmetika, net nesupratu kam kas skirta, tamsus miskas man ten, o ji labai ant makiazu pasinesusi.
Zinok panasiai ir man, nuperku viena budama kokius marskinukus, dzinsus, pizama ar panasiai, visada tinka ir nesioja, jei pasiulyciau bunant kartu parduotuvej, tai tik akis uzverstu.
Oj Nova, prajuokinai su tais raudonais batais, nepamenu as tokiu, man vaizduote kitokius piesia As tik pamenu dar i mokykla ejau, o sese jau buvo studente, tai mama vaziavo i ekskursija is darbo i Armenija, oj priveze gerio, pvz tinkliniu kojiniu, bateliu su bantukais, triusiku savaitele, kas buvo labai grazu ir tik uzsienietiskuose kataloguose matyta.