Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

QUOTE(Heida @ 2018 03 17, 10:43)
<p>Laba, vejas svilpia, sniegas sninga, tikra ziema po galais.</p><p>Supratau del tu receptu, as kartais perku vaistus nuo spaudimo is internetines vaistines, ten atsakai i kelis klausimus ir leidzia pirkt, bet kaina padaryta lyg pirkciau su receptu, 3 menesiams man vaistai 20£. Stengiuosi Lietuvoj uzsipirkt, ar anyta atsiuncia, bet kartais pritrukstu.</p>

O tai GP neisraso tau ?AIsku ten irgi reikia moket uz ta recepta,bet visada po ranka..
Man irgi reiktu gert nuo spaudimo,bet as negeriu...
Atsakyti

O GP ne menesiui tik israso? Tai man kas menesi ten reiktu vaiksciot ir po 8£ moket  :hmm:  Kaip bebutu, as to GP vistiek neturiu, reiktu uzsirasyt kazkur, bet man spaudimas sukyla vien nuo minties kad reik eit i gydymo istaiga. 

Atsakyti

Giega, gal tau neuzkyla labai aukstas, man tai gali ir 180 virsutinis pakilt tiesiog gulint lovoj, tai bijau koki insulta gaut, geriu saziningai vaistus kasdien.

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2018 03 17, 11:11)
<p>O GP ne menesiui tik israso? Tai man kas menesi ten reiktu vaiksciot ir po 8£ moket  hmm.gif  Kaip bebutu, as to GP vistiek neturiu, reiktu uzsirasyt kazkur, bet man spaudimas sukyla vien nuo minties kad reik eit i gydymo istaiga. </p>

MB issimuses 3menesiams..MAn 1 menesiui israso,uztai ir tingiu eit issirasinet recepta,nors dabar uztenka internetu uzsisakyt..Taip,moket reikia uz recepta.
Nu GP vistiek reikalingas..Butinai uzsiregistruok.Siulau sita-cia mano GP,babajai,bet labai geri gydytojai.Bent jau mes kol kas viska gavom,ko norejom mirksiukas.gif

https://www.nhs.uk/S...w.aspx?id=38276

QUOTE(Heida @ 2018 03 17, 11:13)
<p>Giega, gal tau neuzkyla labai aukstas, man tai gali ir 180 virsutinis pakilt tiesiog gulint lovoj, tai bijau koki insulta gaut, geriu saziningai vaistus kasdien.</p>
4u.gif 4u.gif Neeee,mano tik siaip aukstas 140/95...bet yra atveju,kai sukiles spaudimas buvo...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

MB ir ant vaistu nuo spaudimo sedi. Geria kiekviena diena. Is pat pradziu negere kiekviena diena, isgerdavo tik kai spaudimas pakildavo. GP grieztai uzdraude tokius shposus - reikia gert kiekviena diena mirksiukas.gif

Atsakyti

Na ka, buvom shopinge visgi, planuotu pirkiniu 0%, sugadintu nervu 200%.

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2018 03 17, 15:22)
<p>Na ka, buvom shopinge visgi, planuotu pirkiniu 0%, sugadintu nervu 200%.</p>

Kas nutiko? Kur buvot shopintis?
Atsakyti

Nu zinok, laukiu nesulaukiu kol vyresnioji nulips nuo musu galvos su smutkiu pirkimu. Jau dabar esu jai isemus banko kortele ir ten imetu pinigu, kad ji pati kazka patikusio nusipirktu, bet dabar va reik striukes pavasarines ir bateliu, nude spalvos ant kulno kvadratinio ir kad butu "60-uju" stiliaus ir tamsiu ant lygaus pado. Tai blyn kaip is kosmoso nusileidusi, nieks jai netinka ir nepatinka 😨😠 MB irgi i ta pacia gaida dainuot pradejo, tai gi cia nieko nera, ka cia pirkt, taip blyn, va kazkaip as issirenku, maze issirenka, kaip tik didziajai ka pirkt, viskas, nieko nera. Dar blyn pradejo siulyt rytoj i Oxford circus rytoj vaziuot ponia apipirkt, taip po galais, as ir noreciau pirktis ten sau smutkes, bet dar gyvenime ten nieko nesipirkau, oj kaip sh.. uzvire. Va, prirekavau  :D​ 

Atsakyti

Heida, o ji pati savarankiškai nesiprekina? Kad ir iš jūsų pinigų? 

Mano dičkis kai vaikštom kartu po parduotuves, tai viskas negražu ką aš pasiūlau. Kai nuperku jo neatsiklausus, pvz internetu, ir paduodu namie, tai ojojoi kaip gražu. Kartą irgi taip supykus buvau. Sakau, gi tą patį siūlau, ką pirkčiau internetu. Bet, nea... kai gatavą namie paduodi daug gražiau, nei, kad kartu parduotuvėje vaikštant ir renkantis. 

Atsakyti
biggrin.gif nu reikia butent tokiu batu, ir vsio biggrin.gif bandykit i westfilda ar lakeside pavaziuot. Gal ren ka rasit tinkamo mirksiukas.gif

Prisimenu pacanke kai buvau, labai madoj buvo armeniski ilgi, raudoni ant auksto kulno odiniai batai. Nu grozis buvo neispasakytas. Kainavo turguj apie 150 rubliu. Kaip as norejau tu raudonu batu. Nu nepirko man ju niekas nors tu ka ax.gif o kaip as ju norejau biggrin.gif
Atsakyti

Heida, o ji pati savarankiškai nesiprekina? Kad ir iš jūsų pinigų? 

Mano dičkis kai vaikštom kartu po parduotuves, tai viskas negražu ką aš pasiūlau. Kai nuperku jo neatsiklausus, pvz internetu, ir paduodu namie, tai ojojoi kaip gražu. Kartą irgi taip supykus buvau. Sakau, gi tą patį siūlau, ką pirkčiau internetu. Bet, nea... kai gatavą namie paduodi daug gražiau, nei, kad kartu parduotuvėje vaikštant ir renkantis. 

Labai retai koki megztuka ar marskinukus uzsisako internetu, daugiausia perka kosmetika, net nesupratu kam kas skirta, tamsus miskas man ten, o ji labai ant makiazu pasinesusi.

Zinok panasiai ir man, nuperku viena budama kokius marskinukus, dzinsus, pizama ar panasiai, visada tinka ir nesioja, jei pasiulyciau bunant kartu parduotuvej, tai tik akis uzverstu.

Atsakyti

Oj Nova, prajuokinai su tais raudonais batais, nepamenu as tokiu, man vaizduote kitokius piesia  :D  As tik pamenu dar i mokykla ejau, o sese jau buvo studente, tai mama vaziavo i ekskursija is darbo i Armenija, oj priveze gerio, pvz tinkliniu kojiniu, bateliu su bantukais, triusiku savaitele, kas buvo labai grazu ir tik uzsienietiskuose kataloguose matyta.

Atsakyti