Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Laba ryta.

Kondiske ir monitorius mano akims mirtinas derinys, kai eidavau i koledza, tomis dienomis galedavau akis issidraskyt kiek blogai budavo.  Nova, gal gelbetu akis vis padrekint lasiukais ar purskalu, dar kokie akiniai su apsauga nuo kompo  :hmm:​ 

Atsakyti
LAbukas

Nova 4u.gif 4u.gif Tikrai lasink tas vadinamas dirbtines asaras,padeda visai jos..Ir taip,buna kazkoks filtras ant akiniu ar ant kompo,kur ta spinduliuote sulaiko...

MAn nuo vakar siaubingai koja skauda...Labiausiai per visas dienas..Ir nezinau,ar per daug cia prisivaiksciojau ar per mazai...
Atsakyti

Giega, kaip skausmas? Geriau gal, o kokius tu vaistus geri nuo skausmo?  Siaip tai nera keista kad skauda, kas kad is isores tik menkos skylutes, vidui tai padraskyta gerai, reik laiko gyjimui.

Atsakyti
Skauda...Ir tempa 37 trecia diena laikos...Tikiuosi ne kokia infekcija..
VAistus nuos skausmo geriu,paprastus co-kazkokius biggrin.gif Ligoninej dave..Melyne per visa blauzda..Jau geltona tokia biggrin.gif
Siandien niekur neinu,po namus tik is reikalo vaikstau...Kojos ant staliuko,ant pagalveles pakeltos..

Iskvietem is Thames water,sake per 24h atvaziuos..TAi siandien abejoju ar sulauksim,gal ryt biggrin.gif
Atsakyti

Gali buti tokia temp ir nuo operacijos, organizmas gi patyre trauma ir soka, dabar mete visas pastangas "zalai" kompensuot. Bet ziurek ar koja nerausta, nekaista, nera pulsuojancio skausmo. Siaip galima internete paskaityt koks normalus gyjimas po tokios operacijos, bet jei neskyre antibu profilaktikai, tai matyt infekcijos tikimybe labai maza, na stebek kas darysis toliau.

Atsakyti

Tikekimes ne infekcija. Bet, zinai, daznai buna, kad po operaciju keletui dienu praejus reakcija tik pasirodo. 

Atsakyti
Ne,antibu neskyre...Siaip kaip sedziu,tai maziau skauda,bet nuleidziu koja,taip taip ir nueina per visa...Gal ir gijimas toks..Nerausta,netinsta...PAgeltovanus biggrin.gif
Atsakyti
Giega, laikykis 4u.gif gal per anksti po operacijos laktyt pradejai. Dabar tik ir sedek koja issikelus 4u.gif

Sedziu traukiny ir verkiu biggrin.gif . Langai atidaryti, vejas pucia tai ir raudu sau biggrin.gif reiks lasiuku paziuret kokiu.

Atsakyti

Labas rytas...giega :4u: negaliu komentuoti apie koją,bet linkiu kad kuo greičiau skausmas dingtų.

Pas mus prie namų station žmogų peiliu nudūrė,nieko konkrečiai nežinau,bet manau paaugliai,nes ten prie bulgarų parduotuvės pacukai būriuodavosi,merginos lietuvaitės ir visokie kitokie,vis pagalvodavau,kur jų tėvai žiūri,kad vaikai gatvėmis šlaistosi.

Penktadienis :yahoo: ,daug darbo šnd,bet laukia dvi poilsio dienos :B 

Atsakyti

Laba ryteli, man ir PENKTADIENIS!!!! ir as jau laisva visam savaitgaliui, eisiu pamiegot ir savaitgaliausiu. Planavom sestadieni iki shopingu vaziuot, bet kad sniega zada, teks atidet kitam kartui, nera butino reikalo tokiu oru su vasarinem padangom sekmes bandyt.

Tas paaugliu trainiojimasis man ir baisus, pries savaite  skaiciau 14 metu pasove viena, jau tokiu metu gaujoms priklauso

Giega, kaip tavo koja siandien?

Atsakyti
LAbukas

Nu skauda ax.gif Ant vaistu sedziu...Bet netinsta ta koja...
Siandien pas drauge planavau,bet bijau ir masina vairuot ir viesu transportu vaziuot ax.gif Reik rasyt,kad ji pas mane atvarytu..

PAtranka,o tu nesidarius venu operacijos g.gif KAzkas is SM tikrai daresi g.gif

Kita drauge vakar atvarius buvo,tai sake,kad Romfordas pilnas policijos,ypac prie stoties,tai matyt atgarsiai to nudurimo...BAisu...
Atsakyti

Laba,

Man baisiausi tie nusikaltimai su peiliais. Tarp jaunų žmonių. Kai, aš berniukus auginu, tai baisiau penkiagubai. Siaubas, atrodo vos ne kas antras su peiliu laksto  :unsure: Mano mažius tai labai veržiasi iš globos, jam dar tik 11, bet labai rūpi su draugais po miestelį vaikščioti. Eina saldainių, gėrimų, čipsų pirkti. Kol maži, dar niekas nesikabinėja, bet kaip bus toliau.  :hmm:  Ir, va kartais įdomu tai, kad tie vaikai laisvai KASDIEN perka tą šlamštmaistį, coca colas visokias  :unsure: Žodžiu, JAV su šautuvais laksto, pas mus su peiliais. Ir, kaip sakė tėvai, dabar pasirodo gryna tiesa: auga vaikai, auga vargai  :B​ 

Atsakyti