Labas rytas
Lelijos mano megstamiausios geles. Labai daznai perku jas. Ne karto Bartas nera nosies prikises nei prie geliu, nei prie vandens. Vandens is viso nepasiektu. Nepilu pilnos vazos kai prasiskleidzia lelijos tik is ju vidurius iskerpu. Tie miltukai labai jau dazo, kai pradeda byret
Patranka, o tau nereikia stovet ant platformos? Darbas ofise?
Matet, vel ziema gryzta
LAbukas
Maciau kazkoki straipsni,bet kazkaip nelabai patikejau...Telefas savaite posilte rodo...Nebereikia jau tu salciu...
NA ka,kol namie sedziu,grozio procedurom uzsiimineju VAkar antakius permamenta persipiesiau Siandien planuose apsikirpt
QUOTE(*nova* @ 2018 03 13, 07:53)
Maciau kazkoki straipsni,bet kazkaip nelabai patikejau...Telefas savaite posilte rodo...Nebereikia jau tu salciu...
NA ka,kol namie sedziu,grozio procedurom uzsiimineju VAkar antakius permamenta persipiesiau Siandien planuose apsikirpt
PAs mus uzsikisus kanalizacija.Ne tulikas,o virtuvej vanduo sunkiai nubega..Ir ne vamzdziai kur,bet matau,kaip pakiles vanduo is kanalizacijos sulinio,isbega per virsu.KAzi kur kreiptis MB i kazkokia firma paskambino,tai 150£ uzsiprase..Cia normalu ,mazai daug?O gal kokiems konsulams skambint Nebuvot susidure su tuom?
Mums nesenai taip buvo, tai Thames Water kviete, zinok.
QUOTE(Limcamca @ 2018 03 13, 18:37)
<p>Mums nesenai taip buvo, tai Thames Water kviete, zinok. </p>
O kiek mokejot?
Nusipirkom dabar to vadinamo kurmio,tai ipils,ziuresim ar geriau kas bus..Dar nusipirko gyvatuka toki pramonini..Bandys pats pamakaluot..
Nieko.
Atejo, paziurejo, kad ju vamzdziuose ar kur ten po zeme uzsikise ir viskas.
QUOTE(Limcamca @ 2018 03 13, 18:59)
<p>Nieko. </p><p>Atejo, paziurejo, kad ju vamzdziuose ar kur ten po zeme uzsikise ir viskas. </p>
Bet tai atkimso ar tik paziurejo ir viskas?
Ne ne sutvarke viska normaliai.
Atsidare MB ta sulini,tai sako kad ten pavirsiam ir uzsikimse kazkur..Supyle ta kurmi,ziuresim,kas cia gausis...
Nu ar gavosi kas? Nu nea nebuvom susidure su tokiu dalyku, kolkas
DAr tik supylem,ten reikia valanda palaikyt..PAskui nupilt karstu vandeniu..
Labas rytas...
Pas mus užsikimšęs tas šulinį kas ar kaip ji pavadinti,tai MB su kažkokia spec rūgštimi sutvarkė.
Nova,ne,aš nestoviu ant platformos,aš dirbu pačiam depe,pas mus tik taiso overground traukinius vienam pastate,kitam pastate valdymo punktas,vairuotoju ofisas,poilsio zonos,kitam pastate TFL ofisai...