KAda tu skrendi?Viena ar su TB?
Mes i Portugalija su Ryanairu skrisim,irgi neemem mokamo bagazo..Susitalpinsim ir rankinius,nekazka daug veztis reiks,vasara,silta bus
Kaip koja ?
Labas rytas....
Nesitiki kad namie pirmadienį sėdžiu ...vakar dar pasidariau nagus,ramu trim savaitėm,labai gražią spalvą išsirinkau ....šnd sutvarkau vieną reikalą iki pietų ir į lovą,tinginiauti . Giega,nu jo,gal reikia prprast,visada nauji akiniai rodo “ne taip”
Gražios dienos visoms
PAtranka,kokia proga nedirbi?
Gerai ta koja Nusiemiau vakar bintus,tai tik 3 mazytes skylutes..PAmaudzia truputi,bet praktiskai tiek,kiek anksciau siaip skaudedavo..Be kojines kazkaip labiau skauda,nei su kojine.Ji suspaudzia viska JA reikia 2 sav nesiot,bet kai i darba pradesiu eit,tai panesiosiu ilgiau as ja...Ipratus ir pries tai kojine pastoviai nesiojau
MB dirba,ner ka veikt..O dar lyja...Reiktu iki GP nuvezt laiska is ligonines,dar i maistine...Eisiu pabandysiu savo vano sankaba paspaudinet,ji tokia kietesne.Jei neskaudes kojos,tai vaziuosiu,kai baigsis trafikai
Giega,reikia snd sutvarkyti reikalą svarbu,tai paėmiau išeiginę,nes per drabą matau nieko negaliu padoriai atlikti su Tom 12 val darbo...
Bjauru tiek daug dirbt...
Giega rimtai,teisingai pasakiai,jau bloga nuo jo,net padoriai nėra kur išleisti pinigus kuriuos uždirbi,laiko tam nėra...
Nezinau,as biski prie tinginio...Aisku reikia ir eini dirbi po 12h,bet jei reiktu 5d po tiek dirbt...Nu nezinau,kiek ilgai tempciau...MAn tik antrad ilgas buna,kitos dienos padorios
Pinigai labai gerai internetu leidzias
Lab,
Mano bengalas šiandien man infarktą įvarė. Kovo 8os dienos proga vyras padovanojo gėlių puokštę. Šalia rožių ir kažkokių kitų buvo lelijos. O, jos gi siaubingai nuodingos. Aš jam išėmiau, išmečiau. Bet, žinau, kad jos yra tokios pavojingos, kad net jei vandens palaks kur jos buvo pamerktos - finalas gali būti mirtis. Grįžtu namo, o ans visas pasišiaušęs, miauksi, matosi, kad kažkas blogai. Ir pradėjo vemti: rožių žiedais. Siaubas, kaip išsigandau .Galvojau, rožės lietėsi prie lelijų, pakramtė ir viskas... nuodai. Eik tu sau, kaip išsigandau. Bet, vieną kartą išsivėmė ir tuom baigėsi. O, kas įdomiausia, šiaip jis niekada prie gėlių nelenda. Visada juodukė geria vandenį iš vazų arba jas kramto. Kaip tyčia šį kartą pabandė pagraužti.
Labas rytas.Giega,taip onlinu irgi leidžiasi neblogai,bet ne IT ten landžioti nėra laiko
Pas mane kontraktas 40 val.,bet kadangi neturi pakankamai stalo,reikia coverinti..va taip ir gaunasi.