Nu man salta o jau taip norisi ir geliu darze pasikapstinet, nu bet neimanoma i kiema iseit. Zeme pilna vandens.
Giega, o kiek laiko nedirbsi dabar?
PAsiemiau savaite laisva,paskui ziuresiu...Va valgyt dariau,kazkaip pavargo koja,atsiguliau pagulet,dar labiau skauda...Ar cia galutinai vaistai iseidineja,ar tikrai pavargau...
Tai gal pavargai. Nu, kur tai matyta po operacijos strikinet kaip stirna. Manyciau visa savaitgali tau pragulet reikejo. Take it easy, motin kaip sako. Kokios zoles pirkai, is kur?
Nova, kaip jus gyvenat?
KAs svarbiausia nezinau nuo ko skauda..Kiek intike prisikaiciau,tai raso,kad reikia vaiksciot..Ligoninej irgi sake-vaiksciot..Bet gal per daug jau prisivaiksciojau..O gal kaip tik uzsigulejau...
Zoles paprastos,neseselines Vienoj vietoj pernai palu iskart nesugrebiau,pagulejo koki menesi ir nurudo zole toj vietoj..Ir palei tvora katinas iskapstes,tai atsviezint reikia...
Man jau reikia balandžiams karą skelbti. Jau vėl matau ratus suka, lizdus į mūsų medžius kraus.
Užlipdyčiau ant tvoros tuos spyglius, bet tos pusės tvora ne mūsų. O, kaimynai biški į pušį atsitrenkę su savo ekologija.
Kokios zoles pirkai, is kur?
Oj negaliu, iskart apie kitokia zole pagalvojau
Paziurejau Trys stendai pie Ebingo Misuryje, ka as zinau, nesuzavejo, ziurimas, bet kazko man pritruko, o ir be pabaigos.
Ne nu Heida, žilė galvon, velnias uodegon
Blyn del ziles tai tu teisi, paskutiniu metu kiek prilindo zilu plauku, nespeju dazyt, po savaites palei saknis vel ziba
Labas rytas ...
Giega,smagu skaityti,,kad viskas gerai!
Oi kaip pavydžiu kad mezgat,aš tai prišiktrankė ant tokio reikalo..
Vakar atsiėmiau savo naujus akinius,bet kotais lyg per silpni,nesuprantu .
Su mamu diena ir su atkurta nepriklausomybes diena Dviguba svente
NA siandien maudena koja..Bet gal kad rytas,vaistu dar negeriau..
VAkar isvarem pas draugus,tai parvairavau masina Vaiksciot tai galiu,o MB masinos sankaba tokia minksta,be to nakti grizom,tai nei trafiku nieko...
PAtranka,gal priprast reikia prie akiniu
MAno akiniai tai per silpni man..Reiktu naujus pasidaryt,bet vis laiko neistaikau..Nes siaip linzes nesioju..
Giega, su kokiom linijom skridot i LT? Rynairu gal kiek jie dabar leidzia bagazo nemokamo i vidu nestis?
Giega, su kokiom linijom skridot i LT? Rynairu gal kiek jie dabar leidzia bagazo nemokamo i vidu nestis?
Aga,Ryanairu.Jei issiperki Priority,gali nestis kaip ir seniau-1 lagamina ir 1 tasyte.Jei neturi Prioricio,tai tik ta mazesne tasyte isinesi i lektuva.LAgamina paima prie laiptu i lektuva.Bet jis irgi nemokamas.Tik paskui jau atsiimt reikia,kur visas bagazas buna..
https://www.ryanair..../baggage-policy
I prieki mes skridom be prioricio,atgal turejom nusipirke.
Bjauriau su tom vietom,specialiai ismeto po lektuva..I prieki kai skridom,tai vienas but prieky sedejes,kitas gale,tai irgi dasipirkom vieta,kad salia sedetume..Atgal kai skridom,tai irgi per kokias 5 eiles atskirai sedet turejom,bet jau su zmonem susikeitem..