Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Sveikos

Nu man salta unsure.gif o jau taip norisi ir geliu darze pasikapstinet, nu bet neimanoma i kiema iseit. Zeme pilna vandens.

Giega, o kiek laiko nedirbsi dabar?
Atsakyti
As ir zoles seklu papirkau,reikia kai kur pabarstyt,ir nuo anaru purskalo-rozes lapus leidzia,o tie jau tupi,neissalo...Bet ir per ta dregme neieinu i kiema..

PAsiemiau savaite laisva,paskui ziuresiu...Va valgyt dariau,kazkaip pavargo koja,atsiguliau pagulet,dar labiau skauda...Ar cia galutinai vaistai iseidineja,ar tikrai pavargau...
Atsakyti

Tai gal pavargai. Nu, kur tai matyta po operacijos strikinet kaip stirna. Manyciau visa savaitgali tau pragulet reikejo. Take it easy, motin kaip sako. Kokios zoles pirkai, is kur? 

Nova, kaip jus gyvenat? 

Atsakyti
Nemoku ramiai gulet...VA ir dabar sukam minti kur i svecius vaziuot biggrin.gif Tik tiek,kad nei vyno isgert negaliu,o ir MB negali gert,nes vairuot turi..Butu automatine masina,tai parvaryciau as,bet sankabos dar bijau mynt...
KAs svarbiausia nezinau nuo ko skauda..Kiek intike prisikaiciau,tai raso,kad reikia vaiksciot..Ligoninej irgi sake-vaiksciot..Bet gal per daug jau prisivaiksciojau..O gal kaip tik uzsigulejau...

Zoles paprastos,neseselines biggrin.gif Vienoj vietoj pernai palu iskart nesugrebiau,pagulejo koki menesi ir nurudo zole toj vietoj..Ir palei tvora katinas iskapstes,tai atsviezint reikia...
Atsakyti

Man jau reikia balandžiams karą skelbti. Jau vėl matau ratus suka, lizdus į mūsų medžius kraus. 

Užlipdyčiau ant tvoros tuos spyglius, bet tos pusės tvora ne mūsų. O, kaimynai biški į pušį atsitrenkę su savo ekologija. 

Atsakyti

Kokios zoles pirkai, is kur? 

Oj negaliu, iskart apie kitokia zole pagalvojau  :laugh: 

Paziurejau Trys stendai pie Ebingo Misuryje, ka as zinau, nesuzavejo, ziurimas, bet kazko man pritruko, o ir be pabaigos.

Atsakyti

Ne nu Heida, žilė galvon, velnias uodegon :) :) 

Atsakyti

Blyn del ziles tai tu teisi, paskutiniu metu kiek prilindo zilu plauku, nespeju dazyt, po savaites palei saknis vel ziba  :sad:​ 

Atsakyti

Labas rytas ...

Giega,smagu skaityti,,kad viskas gerai!

Oi kaip pavydžiu kad mezgat,aš tai prišiktrankė ant tokio reikalo..

Vakar atsiėmiau savo naujus akinius,bet kotais lyg per silpni,nesuprantu .

Atsakyti
LAbukas

Su mamu diena ir su atkurta nepriklausomybes diena 4u.gif Dviguba svente biggrin.gif

NA siandien maudena koja..Bet gal kad rytas,vaistu dar negeriau..
VAkar isvarem pas draugus,tai parvairavau masina biggrin.gif Vaiksciot tai galiu,o MB masinos sankaba tokia minksta,be to nakti grizom,tai nei trafiku nieko...

PAtranka,gal priprast reikia prie akiniu g.gif
MAno akiniai tai per silpni man..Reiktu naujus pasidaryt,bet vis laiko neistaikau..Nes siaip linzes nesioju..

Atsakyti
Sveikos

Giega, su kokiom linijom skridot i LT? Rynairu gal bigsmile.gif kiek jie dabar leidzia bagazo nemokamo i vidu nestis?
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2018 03 11, 15:21)
Sveikos

Giega, su kokiom linijom skridot i LT? Rynairu gal  bigsmile.gif  kiek jie dabar leidzia bagazo nemokamo i vidu nestis?

Aga,Ryanairu.Jei issiperki Priority,gali nestis kaip ir seniau-1 lagamina ir 1 tasyte.Jei neturi Prioricio,tai tik ta mazesne tasyte isinesi i lektuva.LAgamina paima prie laiptu i lektuva.Bet jis irgi nemokamas.Tik paskui jau atsiimt reikia,kur visas bagazas buna..
https://www.ryanair..../baggage-policy
I prieki mes skridom be prioricio,atgal turejom nusipirke.
Bjauriau su tom vietom,specialiai ismeto po lektuva..I prieki kai skridom,tai vienas but prieky sedejes,kitas gale,tai irgi dasipirkom vieta,kad salia sedetume..Atgal kai skridom,tai irgi per kokias 5 eiles atskirai sedet turejom,bet jau su zmonem susikeitem..
Atsakyti