Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

QUOTE(*nova* @ 2018 03 09, 15:51)
Sveikos

Giega, kaip tu  bigsmile.gif
Dirbai tik 1 diena per savaite? Darbai apmazejo?

Nu ir oras. Tikiuosi nelis visa savaitgali.

oi darbu daug,bet praeita sav sesuo buvo,tai pirmad nejau i darba,penktad i lt mes isvarem,si pirmad ligoninej buvau,o siandien operacija..

Na ka-gyva biggrin.gif labiausiai tas laukimas nervina.. Atvarem 11,Kikua 14h isveze i operacibe,o 15:45 jau pazadino.. Dar palatoj pagulejau ir jau namo vaIuojam,tiksliau i restorana-valgyt noriu biggrin.gif Ten dave sumustinuka ir arbatos..
Kol kas nieko neskauda,bet jauciuis tokia apsvaigus biggrin.gif
Atsakyti

Giega, sveikatos  :4u: Raportuok  :4u:

Heida, kokie planai savaitgaliui? 

Nelipsiu is lovos kol sonai skaudet neprades 😀 pas mane dabar vis mintys apie miega. O siaip tai namie busim, rytoj tik nuvaziuosim iki zuvies parduotuves, reik svieziu kreveciu, geldeliu, dar kazko pasiimt, virsim juru bjaurybiu sriuba. Filma paziuresim, na ir viskas.

Giega, oho kaip cia viskas greitai, cia operacija, cia ji jau i restorana vaziuoja  :bigsmile:​ 

Atsakyti
Valgyt baisiausiai norejau,juk nevalgiau nuo vakar 20h.. O namie nelabai ko buvo,o dar draugai pasiule.. Buvom Memely,kur Grayse,kur anksciau Baltik kazkas buvo..Skonio skanu,bet dviese 36£ palikom.. Nu man tada italiaki geriau biggrin.gif

Jau po truputi skaudet pradeda.. Isgeriau vaistu,koja ant pagalves ir eisiu miegot.
Atsakyti

LAbukas

PAbudau siandien pries 5..MAtyt per narkoze issimiegojau biggrin.gif Bet paskui dar pavyko uzmigt uz valandos ir tik dabar atsikeliau...
Skaudet neskauda,bet taip tempia...Kojos dar rodyklem apipaisytos biggrin.gif Reikia nesiot tokias specialias kojines,dabar ilgos,kaip prisegamos,su guma virsuj biggrin.gif
MB dirba,o man ner ka veikt...Apsitvarkysiu,patalus pakeisiu ir kojas ant stalo susikelus,eisiu megzt biggrin.gif GAlvoju ar uzsiimt suknele nusimegzt g.gif bijau,kad gali kantrybes neuztekt ax.gif

KAzi,kaip rast originalius rubus..VA pvz noreciau tokios bliuskos,bet nenoriu pirt is tokiu lievu puslapiu,nes nors ir gauni ruba,bet tik parodija..
https://www.linkshe....paign=170623037
Atsakyti

Laba, 

Giega kokia suknele galvoji megzt? Man tai butu baisu, kad nepataikysiu akiu uzdet, o jau po to ardyt kaip gaila butu, atmustu visa nora toliau megzt. Nors as ir vis siulus paziurineju, lyg ir noretusi kazka panarpliot, tik nesugalvoju ka.

Tie dzinsiniai marskinukai gal kokio Guess, kas cia dar galetu toki stiliu siut  :hmm:  

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2018 03 10, 11:11)
<p>Laba, </p><p>Giega kokia suknele galvoji megzt? Man tai butu baisu, kad nepataikysiu akiu uzdet, o jau po to ardyt kaip gaila butu, atmustu visa nora toliau megzt. Nors as ir vis siulus paziurineju, lyg ir noretusi kazka panarpliot, tik nesugalvoju ka.</p><p>Tie dzinsiniai marskinukai gal kokio Guess, kas cia dar galetu toki stiliu siut  hmm.gif  </p>

Ai,megztini megsiu biggrin.gif Issirinkau tokia nebloga,bet tik suknele yra,o schemu nera..Dar bandziau kazka panasaus rast,bet nera..TAi megsiu ka moku biggrin.gif Megsiu toki,nes sita jau isaugau biggrin.gif
https://scontent-lht...amp;oe=5B3EBB64

Ai,as perku svarinej,100% akrilo...Man ir daugiau laika uzmust biggrin.gif Dar va toki kostiumuka kada nors megsiu biggrin.gif Bet cia jau ant rudens/ziemos,tai nezinau kokio dydzio reiks..TAi kol kas neuzsiimu biggrin.gif

https://scontent-lht...amp;oe=5B01F954

Ne,Guessa as visa mintinai zinau biggrin.gif Nera tokio...
Atsakyti

Tokiems maziems zmogeliukams gera megzt, greit nusimezga.

Grazus tas baltas rastas, o ir nesunkus, as ir turiu toki megztuka, tik is melynu siulu, irgi is svarines.

Tai gal kinieciai patys sugalvojo ta modeli, nesugalvoju nuo ko galejo nukopijuot, nors is tikro net nemaciau kas ka siulo naujam sezonui.

Atsakyti
Nebytinai tokia bliuska..Pvz tokia suknele...
https://milkandchoco...ace-party-dress

As tiek graziu rubu randu visokiuose Chic my,dress lily ir panasiuose,bet kai atsiisunti,tai issigasti biggrin.gif Turiu suknele,gaila nerasiu dabar greit,kai buna ko lauki ir ka gauni,tai yra ta suknele mano biggrin.gif Tokia ir as gavau biggrin.gif DAr maudimke viena uzsisakiau,kai gavau,tai net nesimatavau-toki as pati su eiline siuvimo masina galiu pasisiut biggrin.gif Dukra toki kombinzona su sortais uzsisake,tai irgi zvengem kai gavom biggrin.gif biggrin.gif O nuotraukoj,tai nerealiai atrodo..NA gali nurasyt,netinkanciai figurai,bet kad kokybe baisi,siulai kabo nenukarpyti...
Atsakyti

Laba,

Šiandien gražus šiltas oras. Iš futbolo važiavom buvo 14 šilumos. Būtų ne lietus, saulė tai pats tas kieme, sode kapstytis. Galėtų ta saulė jau ir išlysti, kažkaip užsibuvo tie lietūs šiemet. 

Gaminsiu želė tortą. Ryt mamos diena, tai ta proga ir tortas. Ne man, o vyrams  :laugh: 

Šaunuolės jūs, kad mezgat. Aš jau šimtą metų virbalo rankose nelaikiau. Giega, pažiūrėk gal tokį rūbą rasi kokiam everything5pounds.  :ax:​ 

Atsakyti
O sakai,neissigasiu kokybes ir tos everything5pounds g.gif Nors 5sv kaip ir negaila...

Heida,vis pamirstu paklaust,ar kepei tas kaneles bigsmile.gif As siandien kepu,vel kazko spurgos gaunas,o ne kaneles biggrin.gif Turbut del to,kad idejau 3 kiausus,o ne 2 kiausinius ir 2 trynius ax.gif
Atsakyti

Nu visokios kokybės yra. Būna ir pusė velnio rūbų. Batai tai sakyčiau tragiški. 

Dar žinai kur, bohoo gali pasižiūrėti. Irgi toks jų stilius. 

Atsakyti

Ta balta suknele originale gali but Dolce&Gabbana  :hmm:  o rubai is tu 5 svaru, tai tokie kaip paklius, buna visiskas skuduras, buna visai neblogas, esu pirkus dzinsus is ju, tai vieni buvo Zaros, kiti H&M, bet buvo kad suknele ismeciau, dar esu pirkus suknele 16 dydzio, bet net rankos i rankove neikusu, realiai gal koks 6 dydis.

Kaneliu nekepiau, nes formos taip ir negavau, net pamirsau kad negavau.

Atsakyti