Negeriu..Nes siaip spaudimas 140/90-kaip ir normalus..Sakau-bijau gydytoju ir nieko padaryt negaliu..Bus lygiai tas pats,kai penktad atvaziuosiu..Na tik tiek,kad kavos negersiu..Nepagalvojau vakar,kad ji irgi sukels spaudima..
Heida,mes vakar buvom tam Shape of water...Nu jooooooo,oskaras uz geriausia filma Jei butu statytas 1970m,tai jo-sutinku,bet 2017m filmas Nei ten dokaraciju graziu maciau,nei ta turinio...Jei namie buciau ziurejus,buciau nedabaigus..Einant is kino visi zmones,o salej buvo kokia 12,peciais kraipo ir prunkscia
Labas rytas.
Giega, tai sakiau kad tas filmas nuo rusisko ichtiandro nuziuretas nepatiko man visai, kaip pagal koki komiksa statytas, is vis paskutiniu metu koki filma ziuriu, tas nuvilia.
Bandyk kokio valerijono isgert ar kazko kito raminancio, bet gal nelabai ir turi namie tokiu dalyku, gal nesukeltu to spaudimo tada tiek. As dabar kasdien geriu nuo spaudimo, bet ir tai buna kad virsutinis sukyla. Nezinau kaip man ismokt ta jautruma sau nusiimt kad to spaudimo nekeltu, reik gal kokiom meditacijom uzsiimt, joga, dar kuom
Labas,
Mano vaikis siandien isvaziavo i koncerta i Wembley. Nors, anam koncertas mazai rupi. Jam svarbiau, kad ten futbolo zvaigzdes Messi, Neymar yra zaide
Koncertas liepos 7 diena neimanomas. Vestuves ta pati savaitgali.
Heida, ko tu uzsijautrinusi? Tavo mazoji nesirinko vidurines mokyklos dabar? Gavote ta ka norejot?
Labas rytas.
Gavome mokykla kurios norejome, jau patvirtinau kad jamam, tai dabar ramu.
O jautrumas man nuo vaikystes padidintas, sokineju nuo garsu, ar kazkas judesi staigu padaro greta manes, as jau sokstu. Silpna vegetacine nervu sistema, sunku suvaldyt nerima, toks bjaurus jausmas viduj, kad kazkas blogo atsitiks, esu tarsi pastoviam strese, tai kur tas spaudimas nekils.
Su svente, moteros
Labas rytas,damos...penktadienis pagaliau,tokia ilga savaitė man ši
Giega,linkiu tau šnd visokeriopos sėkmės
Labas rytas.
Negaliu atsidziaugt, visas savaitgalis laisvas, jega.
Giega, sekmes tau, parasyk kai galesi kaip tu.
DAbar galiu MAn tik 11h i ligonine..Numirsiu is bado JAu dabar valgyt noriu,o apie 12 man kaip ir pietus buna...O galima tik vandeni gert...
MAn sios dvi sav labai trumpos Praeita sav dirbau tik 3d,sia irgi
Giega, kaip tu
Dirbai tik 1 diena per savaite? Darbai apmazejo?
Nu ir oras. Tikiuosi nelis visa savaitgali.
Giega, sveikatos Raportuok
Heida, kokie planai savaitgaliui?