Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

QUOTE(Pūga_ @ 2017 01 16, 11:50)
Sveikos, 

Giega o jie ten tik šventėm nuomos ar bus kaip kokia kavinuke? Ir patys gyvena ten kaip supratau?

Gal kuri pamenat labai senai bent mane tėvai maitindavo hemoglobino (?)  batoneliais? Ten daug geležies juose ane? Kaži begamina kažką panašaus dabar?

Ne,planuoja tik sventem/baliams nuomuot..PAtys turi isirenge kambari,bet atvaziuoja tik savaitgaliais,nebuna ten pastoviai...Kol kas skelbimu nuomai irgi jokiu neduoda,patys neapsisprendzia biggrin.gif Bet tik sau laikyt toki a la sodo nameli,nu ir per toli ir per didelis...

Na lietuvinese yra ir dabar to hematogeno mirksiukas.gif Kiek ten to gelezies,nezinau..Bet man jis net vaikystej nevalgomas buvo ax.gif
Atsakyti

Sveikos.

Yra Hematogeno pirkt su visokiais priedais prigaminta. Man tai visai nieko, uzsimanau kartais, vaikams nepatinka, nesuptanta mano vaikystes skonio  :D  kai pagalvoji ot gyvenimas, hematogenas, c su gliukoze, metines tabletes, vit c mazi zirniukai, MB sake dar eidami i filma pertusino pirkdavo, man tai jis labiau vaistas budavo nei saldumynas, bet va ersketroziu sirupas buvo geris  :D 

Atsakyti

Jei reikia galim atsiusti hematogeno, Puga. Jei pas jus nera LT parduotuves. Ju dabar visokiu buna. 

Atsakyti

Reiks pažiūrėt pas mus pardej, tik norėjau sužinoti ar jis dar gaminamas, geležis pas mane pakritus žemiau normos, reik kelt...

Giega aš maniau ji čia gyvena, fb Hastings temoj rašė kad lyg mokyklos čia zvalgysis smile.gif
Atsakyti
Na labai abejoju ar sutiks ji ten gyvent visa laika ax.gif Vasara ten labai faina,bet ziema,kai lyja...Nors...Negaliu ri uz kitus zmones garantuot biggrin.gif Paims ir sugalvos ten gyvent biggrin.gif

Pertusinas man ir skanus buvo,bet vaistas,siaip sau nesugalvodavau gert biggrin.gif Ersketroziu sirupas tikrai geris buvo bigsmile.gif Ir dar kondensofke biggrin.gif Nu tada saukstukais iakabint galedavau mirksiukas.gif
O jei dar prsimint,kaip is cukraus saldainius virdavom bigsmile.gif Dabartiniai vaikai tikrai nebesupranta sito...
Atsakyti

Puga, tas Hematogenas tik kaip maisto papildas, nelabai tu su juo pakelsi jei jau zemiau ribos, jis labiau tinka kol dar nenukrito, na ir kaip gretutine priemone. Nenori normaliu gelezies preparatu kursa pagert? Sirupai tai gali erzint, net pykint, pvz man netiko net Feroglobin tabletes, uzsiziaugciodavau, bet labai tiko Ferretab comp, tik pastaruju gal cia neparduoda  :hmm: 

Atsakyti

O jei dar prsimint,kaip is cukraus saldainius virdavom bigsmile.gifDabartiniai vaikai tikrai nebesupranta sito...

Oj kiek puodu prisvilinta su tuo saldainiu virimu  :D  mes virdavom dvieju rusiu, pienas, cukrus, kakava, arba cukrus plius obuoliu koncentratas, toks rugstus, tirstas sirupas budavo. Bandydavom ir ant pagaliuku pasigamint, bet sunkiai sekdavosi  :D 

Atsakyti
MAn GP gelezi israse buvo,kai plauku slinkimo priezasties ieskojau..KApsules buvo,nu nieko,man jos tiko...Bet plaukai vistiek slenka...GAl per mazai isgeriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2017 01 16, 15:45)
<p>Puga, tas Hematogenas tik kaip maisto papildas, nelabai tu su juo pakelsi jei jau zemiau ribos, jis labiau tinka kol dar nenukrito, na ir kaip gretutine priemone. Nenori normaliu gelezies preparatu kursa pagert? Sirupai tai gali erzint, net pykint, pvz man netiko net Feroglobin tabletes, uzsiziaugciodavau, bet labai tiko Ferretab comp, tik pastaruju gal cia neparduoda  hmm.gif </p>

O šitas ferretab nėščioms tinka? Aš kaip pažiūrėjau sistemoje savo 3u metų kraujo rezultatus tai man visad žemiau normos buvo, niekam neįdomu, nieks man nieko nesakė net ne minėjo kad kas žemiau normos, tai manau ir gp nieko neisrasys
Atsakyti
QUOTE(Pūga_ @ 2017 01 16, 15:05)
O šitas ferretab nėščioms tinka?

O tai gal sveikint reikia bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 01 16, 16:07)
O tai gal sveikint reikia bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Nu galima blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūga_ @ 2017 01 16, 15:24)
Nu galima  blush2.gif  smile.gif

WOW bigsmile.gif Ir kiek laiko jau?
O tai GP neisraso jokios gelezies?O siaip kokiu vitaminu?Juk ner gerai,kai kraujas nusedes...
Atsakyti