Pasivaiksciojau, visai idomu, sniegas po kojom girgzda, senai negirdetas garsas
Aš dar nebuvau į lauką išėjusi. MB vaikus išvežiojo, pas mus abi mokyklos dirba. Kai namie sėdi, tai visai jaukus vaizdas už lango.
Užsisakėm atostogas į Tenerifę, vistik. Skrisim dar kartą.
Vakar kaip tik MB pasakojo, kad bendrabis su seima Turkijoj buvo, 4 zmonems kelione 1600 kainavo, bet visumoj su visom pramogom 4000 isejo, na tai as labai nustebau, kad isleist Turkijoj tokia suma, uz tiek galima idomesnej saly paatostogaut mano galva.
Oho. Tikrai, kur jie ten tiek išleido?
Tai as ir labai nustebau, bet sako kad pramogoms ivairioms, kiekviena diena vis kazka veike, plius pirko smutkiu ten ju, striukiu, rankiniu, rubu.... bet man vistiek atrodo kad truputi perdeda.
A, jeigu daug ka pirko, tai jo, tikiu. Mes Floridoje tiek neisleidom su viskuom. Tai Turkijoje tiek isleisti - kosmosas. Nebent gyveno 5iose zvaigzdutese ir pan.
Tokia puga uzejo, nieko nesimato. Maziaus mokykla uzdare, liepe vaikus susirinkt. Dickio uzdaro uz valandos.
Nu tai nebent uz 3000£ skuduru ir prisipirko.. Nes man Turkija tikrai nebrangi pasiride.. Mes irgi nei vienos doenos tik viesbuty neprasedejom.. Ir laivu plaukem,ir su maskem nerem,ir i Graikiha plaukem.. Va tik nieko nepirkom,tik sucenyru ir isleidom apie 350£..
Mes is to Clc Turkija uzsisakem..Ta kalnuise.. Atseit veza ju autikas iki juros.. As tai bepatenkinta..Bet mb be manes uzsake.. Geriau butume irgi i Tenerife..Nu ka darysi Gal si karta iki Pamukales davaziuosiu
Maziaus mokykla uzdare iki pirmadienio
Giega, kada varot?
Siandien daug mokyklu dirbo pilna diena,bet daug ir nedirbo visiskai.. As cia pagal vaiku kieki gstvese sakau
Varysim rugsejo 25d
Tai musu buvo atidarytos abi. Kai puga uzejo, viena po kitos uzdare.
Kaip jusu rajone? Pas mus tai ziauri puga siuo metu. Grazu ziuret per langa.
NA tai su tuo snieguotu pavasariu
VAkar veziau extra siuntini-apranga knygu dienai..TA moteriske ir juokias-uzsisakiau,mokejau extra pinigus,kad gaut garantuotai,o mokykla siandien nedirba