Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Brrr, na ir šaltukas paspaudė. 

Lotuliuk, gerai, kad viskas gerai baigėsi. Tau apie Afrikos ralį nepasakojo? Dar nesiruošia vyras ten? 

Man visada patiko konservatoriai, bet po jų politikos su ES, ne ne ne, pykstu ir nebepalaikau jų. 

Atsakyti

Sveikos :4u: nespejau geliu paslepti :unsure: ziuresim kas bus. Man reikia Velykom grazaus sodo :D Mano MB visada pradeda pergyventi kai pas mus sveciu kokiu atvaziuoja, nes zino kad visada prasau perdazyti namus ir susitvarkyti visokius kampus pries atvaziuojant kam nors :D

Brrr, na ir šaltukas paspaudė. 

Lotuliuk, gerai, kad viskas gerai baigėsi. Tau apie Afrikos ralį nepasakojo? Dar nesiruošia vyras ten? 

Man visada patiko konservatoriai, bet po jų politikos su ES, ne ne ne, pykstu ir nebepalaikau jų. 

Pasakojo... sie metai bus skirti karjerai, bizniui ir seimai.

Geguze vaziuojam I Dysneylanda, vasara noreciau vis del to honeymoon nuvaziuoti... nes 10 metu metines, o mes medaus dar nebuve kopinet :blink:  o rudeni planuojam su seima visa kur nors, hreiciausiai I Tenerife, nes arciausia silciausia vieta :B

Einu I parduotuve produktu nusipirkti ... kepsiu draugei pyraga ikurtuviu proga :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotuliuke: 23 vasario 2018 - 16:14

Lotuliuk, prisipirksi pries Velykas jau zydinciu geliu ir pasodinsi, zydes tavo sodas kokiom tik nori spalvom.

As siandien kaip Mrs Patrankos mama, su 3 skirtingais patiekalais  :D  silke, zirniu sriuba, kalakutiena troskinta su darzovem ir didziuju kuskusu, kugelis, beigi keksas su razinom. Blyn kuo toliau, tuo dazniau gaminu atskirus pietus vaikams ir sau su MB, nu ispindejimas, bet ka daryt kai vaikai dievina makaronus, bet nemegsta bulviu, o mums su MB makaronai tik is bado, o bulves prie visko tinka. Va ir siandien, MB nemegsta nei kalakutienos, nei kuskuso, o vakai nevalgo kugelio... Dziaugiuosi kad man patinka tas valgio gaminimas, nes kitaip tai sunku butu.

Atsakyti

Dukterecia susizadejo ❤❤❤ kas idomiausia uzvakar sapnavau, kad MB man pasipirso ir ziedas labai panasus i jos. 😀 Lotuliuk, dabar jau TA susizadejo 🤗

Atsakyti

Laba diena....savaitgalis 💃🏻

Ateinu su klausimu,gal kuri ką žinot ir galit rekomenduoti ,kas gali karta per sav sutvarkyti man namą?

Atsakyti

Ieškojau per fb,bet visos kažkokios nukvakę...

Atsakyti
Labukas

Vakarykstis koncertas nerealus buvo bigsmile.gif Gyvai atidainavo 2h be jokiu pertrauku-saunuolis bigsmile.gif Turbut labiau patiko,nei Depeche mode mirksiukas.gif

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2018 02 24, 10:05)
<p>Laba diena....savaitgalis 💃🏻</p><p>Ateinu su klausimu,gal kuri ką žinot ir galit rekomenduoti ,kas gali karta per sav sutvarkyti man namą?</p>

I parduotuve ateidavo tokia mazdaug musu metu moteris.Ji tvarko ofisus ir kelis namus turi..Siaip ja labai gyre kiti zmones,pas ka ji tvarko mirksiukas.gif Dar tvarko Izraelio ambasada ir porai ju darbuotoju namus mirksiukas.gif Nori,galiu atsiust telefa,gal dar apsiims viena nama.
Atsakyti

Nežinau tvarkytojų. 

Giega, primink kokiam koncerte buvot? 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 02 24, 13:04)
<p>Nežinau tvarkytojų. </p><p>Giega, primink kokiam koncerte buvot? </p>

Erasure mirksiukas.gif
Atsakyti

Eik tu sau, nezinau net tokios grupes. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 02 24, 16:25)
<p>Eik tu sau, nezinau net tokios grupes. </p>

paziurek youtubej,tikrai zinai ta grupe,tik nezinai kad butent ju tos dainos mirksiukas.gif
Atsakyti

Giega,prašau,dekui

Atsakyti