Brrr, na ir šaltukas paspaudė.
Lotuliuk, gerai, kad viskas gerai baigėsi. Tau apie Afrikos ralį nepasakojo? Dar nesiruošia vyras ten?
Man visada patiko konservatoriai, bet po jų politikos su ES, ne ne ne, pykstu ir nebepalaikau jų.
Sveikos nespejau geliu paslepti
ziuresim kas bus. Man reikia Velykom grazaus sodo
Mano MB visada pradeda pergyventi kai pas mus sveciu kokiu atvaziuoja, nes zino kad visada prasau perdazyti namus ir susitvarkyti visokius kampus pries atvaziuojant kam nors
Brrr, na ir šaltukas paspaudė.
Lotuliuk, gerai, kad viskas gerai baigėsi. Tau apie Afrikos ralį nepasakojo? Dar nesiruošia vyras ten?
Man visada patiko konservatoriai, bet po jų politikos su ES, ne ne ne, pykstu ir nebepalaikau jų.
Pasakojo... sie metai bus skirti karjerai, bizniui ir seimai.
Geguze vaziuojam I Dysneylanda, vasara noreciau vis del to honeymoon nuvaziuoti... nes 10 metu metines, o mes medaus dar nebuve kopinet o rudeni planuojam su seima visa kur nors, hreiciausiai I Tenerife, nes arciausia silciausia vieta
Einu I parduotuve produktu nusipirkti ... kepsiu draugei pyraga ikurtuviu proga
Lotuliuk, prisipirksi pries Velykas jau zydinciu geliu ir pasodinsi, zydes tavo sodas kokiom tik nori spalvom.
As siandien kaip Mrs Patrankos mama, su 3 skirtingais patiekalais silke, zirniu sriuba, kalakutiena troskinta su darzovem ir didziuju kuskusu, kugelis, beigi keksas su razinom. Blyn kuo toliau, tuo dazniau gaminu atskirus pietus vaikams ir sau su MB, nu ispindejimas, bet ka daryt kai vaikai dievina makaronus, bet nemegsta bulviu, o mums su MB makaronai tik is bado, o bulves prie visko tinka. Va ir siandien, MB nemegsta nei kalakutienos, nei kuskuso, o vakai nevalgo kugelio... Dziaugiuosi kad man patinka tas valgio gaminimas, nes kitaip tai sunku butu.