o del Florifos neklausei?
O Malagoj buve? Siaip viena karta nuvaziuot tikrai verta,graziu vietu yra.. Va antra karta tai nebenoreciau ten..O is Costa del sol iki Gibraltaro nuvaryt galima,Mijas miestelus labai patiko..
Labas rytas...
Heida ,norėjau paklausti ar nemiga kankina,bet greičiausiai darbe esi
Taip,taip,kita sav tikrai orais nelepins
Mano mama skrenda atgal į lt kovo 3,siaubas ji su savo tvarka,nieko nerandu namie kaip reikia,kas per madą turi žmogus padaryti savaip ,o dar tas maisto kultas,varo į neviltį
Jus jai galit sakyt,gražiai,o ir piktai buvo,ji vistiek savo daro,žodžiu pratyvna ,o kas dėl maisto,tai ji daro kasdiena ir po kelis patiekalus,kur paskui reikia mest,o valgytojai pas mus tik pusryčiauja a,nes visi darbuose valgo,o maziukui kiek ten reikia..nu žodžiu,išsiliejau einu toliau dirbti
Labas rytas,
Mano anyta kai atvažiuoja, tai gamina, gamina, gamina. Aš irgi gudri pasidariau, siūlau gaminti patiekalus, kuriuos galiu užšaldyti. Tai, dar ilgai po jos išvykimo būna pilna šaldymo kamera.
Lotuliuk, nu tikrai nežinojau, kad šeštadienį himnas buvo giedamas. Man kažkaip susirodė, kad viskas penktadienį. Gaila, kad pražiopsojau. Papasakok daugiau, kas ten vyriškiui tavo nutiko kalnuose? Nuo grožio kvapą užėmė?
Mes Tenerifėje buvom ir mums patiko. Bet, norisi naują kažką išbandyti. Floridos neklausiau, nes reikia skristi šiemet, perkrova biudžetui Florida būtų.
Sveikos, ka cia snekat kokios pugos, paziurekit kaip saulyte spigina
Oj jus sodu tvarkytojos, ar matet kad vel atsals, temp naktim iki minuso nukris, o vietom ir pasnigt gali.
Zinok labai idomiai... drauge siule ateinanti savaitgali I LT skristi I Jazzu koncerta. Tai sakiau nea... geriau kovo vidury, nes kaip visada cia vasario gale bus kokios pugos, o va kai geles sodinau tai apie pugas net nepagalvojau As vazonose sukisau, tai eisiu siandien gal sunesiu vazonus I shed'a
Labas rytas
Lotuliuke, ne negavome jokiu laisku lietuviu kalba. O apie ka tie laiskai turetu buti
As tiulpanus rudeni pasisodinau. Iskise jau pirmus lapiukus kad tik nenusaltu
Lietuviu seima, gyvenati netoli musu nama pardavineja ir gryzta i LT. Kazkaip paskutiniu metu daznokai pasigirsta kad tai vieni tai kiti gryzta. Tusteja Anglija
Agitaciniai konservatoriu laiskai... rinkimai vietos arteja taip idomiai zmones gauna, tai net pasideda I stalciuka, saugoja, MB nueina ju aplankyti, tai pasikviecia I vidu, arbata vaisina, fiana visai kai tiap savus sutinka
Labas rytas ponickos.
Eina sau Lotuliuk, tai dar laimingai baigesi taviskiui, kad oras leido sraigtasparniui pakilt,ar dar kas nenutiko, skaiciau kaip liudnai baigesi dviems profams alpinistams pries savaite O kas cia jam uzejo su tuo kopimu, isbandyt save norejo ar kaip?
Na jisai jau kaip ir leidosi apacion, bet saje jeigu jo gidas butu turejes ta kur ant pirsto uzdeda ir pulsa matuosa, tai greiciausiai nebutu leides net i virsune uzkopeti, nes i virsune jau beveik uzsliauze. Pradejo lipti atgal, bet kojos nebenese.
Na matai Kilimandzaras juk ganetinai plokscias kalnas, tai ten ir su masinom gana ilga kelia galima uzvaziuoti..
Praeitus metus as nurasiau ant viduramzio krizes nors gal dar ir ankstokai... bet vare i Antigua buriuoti ( i varzybas!!) nors gyvenime near buriaves, paskui vaziavo i Sibira transiberia traukiniu, o metu gale i Kilimandzara. Cia mano terminais tai beveik skyrybos
Limcamca
Pas ji ir siaip spaudimas aukstas buna... o ten 5km aukstyje, juk oras labai retas, slegis didziulis, va ir pasekmes, na bet labai dziaugiuosi kad vis del to virsune pasieke. Isivaizduoji trys dienos lipimo, kankyne karstyje miegas palapineje be duso ir tualeto, galvos skausmas ir paskui nepasiekti virsunes... man tai labai apmaudu butu
Labas rytas. Kaip greit savaite praejo, nebesuprantu kur tos dienos dingsta.
Mes ir visad uz konservatorius balsuojam, nors musu nieks ir neateina paagituot, bet ju polititika visgi labiausiai priimtina.
Nova, kaip taviskio ranka, jau gal zinot kas ten yra jam?
Spaudoj pilna venckienes, rasines vel kas tik netingi, galetu ir neskirt tiek demesio tai bjauriai istorijai, kam vel zmones kirsint.