Lakeside VISA DIENA su dukterecia shopinomes. Paskui pietavom. Sunki
diena.
Mano cepai gavosi nelabai kokie, bulves garantuotai pasale, tai saldumo turejo, o ir labai tamsus buvo, na kaip sau tai valgomi, bet va taip uzsikvietus kazka i svecius ant cepu, jau nelabai smagu butu.
Shopintis visa diena as neatlaikyciau, maximum trys, keturios parduotuves, veliau man agresija pradeda kilt. Ka papirkai Limcamca?
Is anglisku bulviu sykart darem, dar raudonas brangesnes paemiau, tipo bus geresnes. O darbo tai man ten nera kazkaip daug, mes dviese labai greit viska pasidarom. Suvalgem ir pasaldintus, kas liko MB i darba issinese. Va vedaru labai noreciau,tik ten terliones gaunasi man, nes turiu su saukstu sukrest tarkius, neturiu to daikto desrelem gamint, o ir priruksta nuo ju labai, bet skanu skanu, verta kartais ir pazaist. Mano vyresnioji tik ju nevalgo, nors ji daug ko nevalgo, nei triusio, nei anties, nei kotletu, saltienos, slapenkos.
Sveikos grazuoles Taip greit tas savaitgalis praleke. A tai kodel nei viena neatejote himno giedoti I Barkinga a ?
Mes cepu jauciu niekada nesame gamine net nezinociau nuo ko pradeti, o be to man kugelis skaniau, jeigu nori dar ir vistytes isidedi, o ne to farso kaip cepuose
Pasigirsiu - kokios pas mane fainos bus velykos Atvaziuoja visa seima ir mama su teciu ir sesuo su seima Dar tiek daug laiko liko, o as jau ir tortus uzsakiau ir galvoju kaip mango putesius padaryti, spirgu visa
Lakeside VISA DIENA su dukterecia shopinomes. Paskui pietavom. Sunki
diena.
Ne nu asiku kas VISA DIENA sopinasi o kas VISA DIENA sode nugara lenkia Taip suviliojo tas oras ... pirma kart gyvenime ne pirkau geliu, o radau savo shed'e svoguneliu is pernai, tai sukisau I zeme, kazin ne per anksti? Net nezinau kur ten narcizai kur tulpes jauciu kad busiu primakaliavusi
Laba,
Tai vėl lyja? Kažkas užkeikė Angliją šiemet. Savaitgalį tikrai buvo fainas oras, bet šeštadienį šiaip visokiom smulkmenom užsiėmiau. Apie sodą jau galvojau, galvojau, bet palikau kitam savaitgaliui. O, dabar prašom - lyja Tikiuosi bent Lotuliuko gėlės sudygs. Ir, ačiū už patarimą, Nova
Lotuliuk, koks himnas darbo dieną? Tu gal buvai? Ir, labai džiaugiuosi dėl Velykų. Smagesnių švenčių nebegali būti
Giega, Turkijoje akurat, mums pasiūlė tą toli nuo jūros, ir tai tik rugpjūtį turi vietos. O, liepa/rugpjūtis pas mus ir taip, iš orouosto į orouostą keliavimas bus. Ėch, lieka Malaga kuri visai nevilioja ir Tenerifė.
Labuka, kazkaip vos issiridenu is lovos paskutiniu metu. Pradejau vel savo sportus pagaliau, tai kol vaikus suguldau, kol pasportuoju, dusas, indai skalbiniai, ziurek jau ir po 12 - os.. paskui kol dar uzmiegi sitiek issijudinus tai ziurek jau ir keltis reikia Reik atostogu
Ar einat kas nors I filma apie nepriklausomybes akta siaip tai giega tokiuose renginiuose tai visada sutinku
LAbukas
Lotuliuk,net graziau buna,kai pamaisytos geles buna
Beje,vis pamirstu paklaust,ar vaziavo TB i kalnus,i Aliaska,kur dar jis ten planavo?
PAs mane sese su seima si ketv atvaro,o kita penktad-mes i LT isvarom
Na man grazu pamaisytos, bet kai mazdzaug vienodo ugio buna ( vazonuose) nu ziuresim kas gausis
Gal kas turite pasisodine svarainiu? ieskau on line uzsakyti, bet jie man visi didesni atrodo negu LT buna
Oi mano vyras keliauninkas... buvo buvo Tu turbut apie Kilimandzara kalbi. Ilipo siaip ne taip, sake gyvenime daugiau tokiu nesamoniu nedarys I virsu siaip ne taip, o i apacia tai jau su malunsparniu pargabeno, nes spaudimas iki 260 uzkilo Dabar pamises del savo armijos ir politikos Nova, jus laisku lietuviu kalba dar negavote?
Laba,
Tai vėl lyja? Kažkas užkeikė Angliją šiemet. Savaitgalį tikrai buvo fainas oras, bet šeštadienį šiaip visokiom smulkmenom užsiėmiau. Apie sodą jau galvojau, galvojau, bet palikau kitam savaitgaliui. O, dabar prašom - lyja Tikiuosi bent Lotuliuko gėlės sudygs. Ir, ačiū už patarimą, Nova
Lotuliuk, koks himnas darbo dieną? Tu gal buvai? Ir, labai džiaugiuosi dėl Velykų. Smagesnių švenčių nebegali būti
Giega, Turkijoje akurat, mums pasiūlė tą toli nuo jūros, ir tai tik rugpjūtį turi vietos. O, liepa/rugpjūtis pas mus ir taip, iš orouosto į orouostą keliavimas bus. Ėch, lieka Malaga kuri visai nevilioja ir Tenerifė.
Himna sestadieni reikejo giedoti kai saulute sviete ir visi su sypsenom ir su veliavom. .. blyyyyn toks skystalas darausi, sneka zmones dainuoja kokia daina jautresne o man asaros tik papsi per ta rengini, tikrai ne karta ir ne du susigraudinau. Siaubas kazkoks. Kuo toliau turbut tuo ta trauka bus stipresne namo...
O del Velyku tai negaliu atsidziaugti, vis deliojom deliojom, kaip cia mes skrisim, kada, kiek atostogu pasiimti ir viena diena uzeinu I Wizz, o ten biliteai jiems sesiems pigiau I cia negu mums keturiems tenai, na tai ir pagriebiau ilgai nemascius penktadieni vakare skrydis po darbo, o pirmadieni namo, tai kadangi ne darbo dienom tai labia net leidimo ju neklausiau
O I Tenerife nenorit ? Smagu juk, o ypac su vaikais manau tai viena is geriausiu kelioniu... jus pernai per spalio half term vaziavote ? Kaip oras buvo ? As siemet planuoju tuo metu, nes vaikinas mano jau klausineja kur vaziuosime...