Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Zinok visai nenoriu mazu vaiku..Va man irgi uztenka va taip pasizaist ir viskas.. Saves mociute irgi neisivaizduoju biggrin.gif Kazkaip atrodo ir yra tas vaikas,kaip ir realiai supranti,bet neisivaizduoji biggrin.gif
Visai dziaugiuosi kad jie kartu negyvena biggrin.gif
Atsakyti

Mano galva, kartu gyvent yra blogis, kaip ten bemyletum, vistiek ta bendra buitis nieko gero neduoda,  atsiranda trintis, kazka kazkas pasake, blogo nenorejo, kitas isgirdo kitaip, isiskaudino. Jauna seima turi gyvent atskirai, pageidautina kad seneliai butu netoli, kad paimtu anukus kai reikia  :D​ 

Atsakyti
Gyvena kaip ir Londone,bet tolikai.. Jie Angel gyvena,nuo musu gera 1h vaziavino.. siaip anuke pirma karta pas mus,visada mes caziuodavom..

Inesiu foto i fb grupe
Atsakyti

Sveikos

Giega ot faini seneliai, net nakčiai pasiemėt wub.gif aš net vyrui vienai nakčiai palikti negaliu nes jis negirdi kai ji atsikelia biggrin.gif aišku užsiverktų tai gal ir pabustų smile.gif

Vis skaitau jus bet niekaip įsiterpti nepavyksta ax.gif
Mažoji auga valandom, nespėju spintoj drabužius keist biggrin.gif tik oras galėtų biški pagerėt ir daugiau man nieko nereikia smile.gif
Atsakyti
LAbukas

NA ryte,kai as atsikeliau ir issinesiau vezimo lopsi i apacia,MB irgi ne nepajuto biggrin.gif Bet nakti pasokdavo nuo kiekvieno suniurnejimo..Sakau,miegojom budejime abu biggrin.gif O karta keliaus paziuret ar kvepuoja biggrin.gif

Rubeliu jau irgi isaugusiu yra,o dar tik 1,5men biggrin.gif

Limcamca,kada vaziuosit tos paskaitos klausyt del to viesbucio?Zinok 3h uzima..Siandien buvom,specialiai nuemem laika..Ir atrodo jokiu pasaliniu klausimu neuzduodi,bet uzsitempia...Si karta gana nebloga pasiulyma dave mirksiukas.gif Jei neplanuotu MB keist masinos,tai gal ir butume pasirase..Vnz ten gaunas 4400£ 3 metams,6 sav atostogu..KAip tas atostogas issideliosi,tavo reikalas.+ neribotas skaicius mini breiku,kurie papildomai kainuoja 59-140£(ten nuo laiko ir zmoniu kiekio priklauso).
Viesbuciai tik 5*,gali gyvent iki 6 zmoniu..Nu kai padalini ant zmoniu kiekio,tai viesbutis papigiai gaunas...
Vnz butinai nuvaziuokit isklausyt..Net jei ir nepirksi to pasiulymo,vis 50£ dovanu kuponas ir nemokamas viesbutis sav garantuotas mirksiukas.gif
Kupona jau irgi isleidau biggrin.gif Pirkau rankinuka,toki tik juoda.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 11 vasario 2018 - 22:12

Laba,

Pūga, oi aš irgi atsimenu, kad mažiukams labai greitai rūbai mažėdavo. Paskui buvo kažkoks tarpas, normaliai. Nuperki metams-dviems užtenka. DAbar su mano paaugliu tai praktiškai kas pusę metų reikia pirkti kelnes. Net, pusės metų neištempia. Kas porą mėnesių. Čia nupirkai, čia žiūrėk vėl kaip su bridžais vaikšto. Batai irgi. Pirkau ką tik 6 dydį, vsio, sako koją spaudžia. 9  :blink: net sunešioti batų nespėja. 

Giega, mes eisim ketvirtadienį. Mums žada 75 svarų čekį. Suplanavom imti vaučerį teatrams visokiems. Jau labai senai norim į Liūtą karalių arba į Tina Turner. Tai mums sueis jis. 

Išvežėm skautą į stovyklą, į mišką. O šalta kaip  :unsure:  :unsure: Gerai, kad ne palapinėse miegos, bet tie nameliai irgi nešildomi. Br...  :unsure:​ 

Atsakyti
Giega, grazi tasike mirksiukas.gif kiek mokejai is viso bigsmile.gif

Limcamca, kada skauta pasiimsit? Kiek naktu nakvos namukuose?
Marciu didysis i namus dar neveda bigsmile.gif

Vaziuoju namo. Pas gp siandien 3 val.
Atsakyti
Labukas

QUOTE(*nova* @ 2018 02 12, 14:11)
Giega, grazi tasike  mirksiukas.gif kiek mokejai is viso  bigsmile.gif

Vaziuoju namo. Pas gp siandien 3 val.

KA si karta GP sake?Gal jau gavai siuntima i logonine?

VA mano
https://scontent-lht...amp;oe=5B178800
Forma kaip anos sviesios,cia kazkaip taip nusifotkino biggrin.gif
Pirkau House of frasery,viso kainavo 155£.Tai skaityk tik 105£ sumokejau mirksiukas.gif

Limcamca,gal kad seima,4 zmones,todel daugiau duoda g.gif Mes 50 gavom biggrin.gif

Ar kepsit ryt blynus?
As tai ne biggrin.gif Siandien prikepiau kaneliu,plikytu,bus man uz blynus biggrin.gif Atejo jau ir antra forma kaneliu mirksiukas.gif VA tik kur mano nagu lakas g.gif
Atsakyti
Zodziu gp apziurejo koja ir pasake, kad net negalvociau apie jokias operacijas. Cia nieko daryt nereikia. Ispasakojo apie venu pooperacines pasekmes. Sake kad kiek galima ilgiau reikia tempti operacijas. O del skausmo, tai yra sedimo darbo pasekmes, stresas, kuris atakuoja silpnas organizmo vietas, ir dregnas -saltas oras.
Daryti lengvas koju manksteles, is ryto neskubant eiti i stoti. Darbe dazniau pastovet, pavaiksciot. O jei negaliu miegot - sugert nuo skausmo vaistu. Vat ir viskas. Tai taip ir paliksiu, kolkas niekur daugiau nesikreipsiu rolleyes.gif

Nu labai liuks tasike wub.gif dydis geras, puse gyvenimo tilps biggrin.gif
Atsakyti
LAbukas

Ziema ziema bek is kiemo biggrin.gif Su blynu diena 4u.gif

TAi va ir as kazkodel nelabai verziuosi tos operacijos darytis..Tiek,kad pas mane ne tas voratinklis,o iskile guziukai...Bet jie is nugaros puses,as ju pati nematau ir vaizdo jie man paciai negadina biggrin.gif biggrin.gif

Cia vienu metu prie mazo rankinuko perejus buvau,bet irgi kas karta dilema-kas svarbiau biggrin.gif TAi akiniai nuo saules netelpa,tai lietsargis,jei lyja,tai knygos prireikia-netelpa biggrin.gif DAbar viskas telpa ir dar vietos lieka biggrin.gif

Heida,na ar bandei kept tas kaneles?
Atsakyti

Su blynų diena  :essen: 

Kadangi namie ne pilnas komplektas, tai blynus kepsim rytoj, širdutės formos. 

Nova, skautas rytoj vakare grįš, dvi naktis nakvoja. Šalia Brentwoodo esančioje stovykloje. Labai patinka tas rajonas, labai gražus  :4u:​ 

Atsakyti

Galvoju, pakeisiu vaikui pasa is anksto. Isivaizduokit, artimiausia data balandzio 11, ir tai neimanoma uzregistruoti, puslapis luzta. 

Atsakyti