Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Na tai tegu ir lyja ryt biggrin.gif Man dar dirbt siandien reikia biggrin.gif Norejau sakyt-penktadieni maziau darbo,bet praeita sav tikrai nemazai jo buvo...
Atsakyti

As siandien kepsiu ne spurgas, o keksa su razinom. Senai noriu isbandyt kept kaneles, bet formeles nusipirkt niekur ant akiu neuzkliuna, o intike paziurejau, 18£, gaila man tiek moket.

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2018 02 09, 08:08)
<p>As siandien kepsiu ne spurgas, o keksa su razinom. Senai noriu isbandyt kept kaneles, bet formeles nusipirkt niekur ant akiu neuzkliuna, o intike paziurejau, 18£, gaila man tiek moket.</p>

ebejuj po 5£ mirksiukas.gif
Atsakyti

Jau tas lietus šiemet tikrai nenormalus. Man atrodo per paskutinius kelis metus nesam tiek lietaus turėję, kiek šiemet. 

Heida, ebay pigesnės formos, žiūrėk 18 vnt už 6 svarus: http://bit.ly/2nVyMN5

Atsakyti

Nova, tu jaučiu žiūrėjai apie James Bulger. Kur dvimetį berniuką nužudė. Kraupi istorija. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 02 09, 09:56)
<p><strong>Nova,</strong> tu jaučiu žiūrėjai apie James Bulger. Kur dvimetį berniuką nužudė. Kraupi istorija. </p>

Aha, apie sita berniuka. Negaliu, dar dabar akyse jo linksmas veidelis stovi.
Ot parazitai.... 10 metu vaikai!!!
Atsakyti

Heida, ebay pigesnės formos, žiūrėk 18 vnt už 6 svarus: http://bit.ly/2nVyMN5

O, aciu, papirkau, isbandysim per vaiku atostogos  :essen:  blogai kad mano orkaite nelabai reguliuojasi, idomu kaip iseis ta temperatura tai sukelt, tai sumazint.

Atsakyti
Labukas

Oi,tokiu baisiu laidu ne neziuriu...

Heida,gal iskeps viskas ir vienoj tempoj g.gif Pakepsi truputi ilgiau ir tiek..Man rodos ta tempa sukelt reikia,kad jie apskrustu,o paskui jau kad iskeptu vidurys..

Nova,tai ar kepsi spurgas bigsmile.gif
As planuoju vedarus pietums kept mirksiukas.gif MB i pasta nuvare,nervina.Perku is amazones,o veza pastas blink.gif O pastas gi niekam nepalieka,jei namie nieko nera..Sakau reikia rasteli ant duru parasyt,kad per tvora visada mestu...

JAuciuos pachmielinga bigsmile.gif Atrodo ir miegojo nakti anuke,bet vistiek mes daugiau budejimo rezine miegojom biggrin.gif MB sako-daugiau nepasiliks tokios mazos biggrin.gif Nors nakti miegojo palygint normaliai.Uzmigo pries 12,keles 4 ryto,reikejo zaist 1,5h,paskui dar uzmigo ir jau kelesi 8:30 biggrin.gif
KAzkaip keista,ji man visiskai neatsirugsta g.gif ar cia oro nepritraukia,ar mes nebemokam g.gif
Atsakyti
Giega, aha kepsiu mirksiukas.gif atvaziuokit ryt ant spurgu mirksiukas.gif

Atsakyti

Va Giega, kaip smagu, nakti pazaidet  :D gal ji nepritraukia oro, jei buteliukas geras, tai neturi ko atrugt, koks gi cia mokejimas. Noreciau paniurkyt toki kukuliuka, bet neilgai, nakti nenoreciau, jauciu kelciausi ziuret ar dar kvepuoja  :D​ 

Atsakyti
Tai ir sakau,kad jauciuos pachmielinga,nedamiegojus biggrin.gif Tikrai miegojau budejime ir keliaus karta ziuret ar kviepuoja.
Zinok subtokia mazyte dar nelabai idomu..Guli,ziuri,guguoja ir verkia nezinia ko biggrin.gif Va kokio pusmecio jau daug idomiau bigsmile.gif
Beje,parodziau vaikams atradima-pampis pakeicia tokios juosteles spakva,kai primyztas buna biggrin.gif Nemate jie biggrin.gif

Dabar jau pasieme,mes pasnaudem posmeli,galima ir vyno isgert biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 10 vasario 2018 - 20:51

Sakai seneliukai  nusipelne vyno  :laugh:  pasikartosiu, na bet man niekaip nesitiki kad jus seneliai, galetumet dar but pabuvusiais naujais teveliais.

Atsakyti