As siandien kepsiu ne spurgas, o keksa su razinom. Senai noriu isbandyt kept kaneles, bet formeles nusipirkt niekur ant akiu neuzkliuna, o intike paziurejau, 18£, gaila man tiek moket.
ebejuj po 5£
Jau tas lietus šiemet tikrai nenormalus. Man atrodo per paskutinius kelis metus nesam tiek lietaus turėję, kiek šiemet.
Heida, ebay pigesnės formos, žiūrėk 18 vnt už 6 svarus: http://bit.ly/2nVyMN5
Nova, tu jaučiu žiūrėjai apie James Bulger. Kur dvimetį berniuką nužudė. Kraupi istorija.
Aha, apie sita berniuka. Negaliu, dar dabar akyse jo linksmas veidelis stovi.
Ot parazitai.... 10 metu vaikai!!!
Heida, ebay pigesnės formos, žiūrėk 18 vnt už 6 svarus: http://bit.ly/2nVyMN5
O, aciu, papirkau, isbandysim per vaiku atostogos blogai kad mano orkaite nelabai reguliuojasi, idomu kaip iseis ta temperatura tai sukelt, tai sumazint.
Oi,tokiu baisiu laidu ne neziuriu...
Heida,gal iskeps viskas ir vienoj tempoj Pakepsi truputi ilgiau ir tiek..Man rodos ta tempa sukelt reikia,kad jie apskrustu,o paskui jau kad iskeptu vidurys..
Nova,tai ar kepsi spurgas
As planuoju vedarus pietums kept MB i pasta nuvare,nervina.Perku is amazones,o veza pastas O pastas gi niekam nepalieka,jei namie nieko nera..Sakau reikia rasteli ant duru parasyt,kad per tvora visada mestu...
JAuciuos pachmielinga Atrodo ir miegojo nakti anuke,bet vistiek mes daugiau budejimo rezine miegojom MB sako-daugiau nepasiliks tokios mazos Nors nakti miegojo palygint normaliai.Uzmigo pries 12,keles 4 ryto,reikejo zaist 1,5h,paskui dar uzmigo ir jau kelesi 8:30
KAzkaip keista,ji man visiskai neatsirugsta ar cia oro nepritraukia,ar mes nebemokam
Va Giega, kaip smagu, nakti pazaidet gal ji nepritraukia oro, jei buteliukas geras, tai neturi ko atrugt, koks gi cia mokejimas. Noreciau paniurkyt toki kukuliuka, bet neilgai, nakti nenoreciau, jauciu kelciausi ziuret ar dar kvepuoja
Zinok subtokia mazyte dar nelabai idomu..Guli,ziuri,guguoja ir verkia nezinia ko Va kokio pusmecio jau daug idomiau
Beje,parodziau vaikams atradima-pampis pakeicia tokios juosteles spakva,kai primyztas buna Nemate jie
Dabar jau pasieme,mes pasnaudem posmeli,galima ir vyno isgert
Sakai seneliukai nusipelne vyno pasikartosiu, na bet man niekaip nesitiki kad jus seneliai, galetumet dar but pabuvusiais naujais teveliais.