QUOTE(Limcamca @ 2018 02 07, 12:39)
<p>GIEGA, ar jus buvot laimeje kazkokias atostogas? Accomodation ar kazka panasaus, ir jums reikejo eiti i centra, kazka isklausyti ir pan. Ar cia rimtas bajeris? Man paskambino, mes Tenerifes orouoste pildem anketa. Ir, dabar tipo laimejom. Paprotink mane. </p>
Man rodos visi,kas uzpildo anksciau veliau laimi
Mes jau 3x taip vaziavom
Kokioj kompanijoj isloset?
Vnz,dabar reiks nueit cia Londone centre isklausyt paskaitos.Pirma karta gana idomu,tik zinokit,kad viskas daroma,kalbama,rodoma,kad jus sudomintu,kad pasirasytumet su jais kontrakta.Ai,turi buti Home owner-galit sakyt,kad taip,nes niekaip nepatikrina
UZ tai,kad isklauset ta paskaita,dar gauni dovanu ceki
Vnz,per metus laiko turi nusprest,kur vaziuosi-Turkija,Tenerife,Costa Del sol arba Florida.Skrydi perki pati,bet 4-5* viesbuti gausi
Self catering,bet lygtai galima dasimoket ir gauni AI.Ten nuvykus dar viena diena irgi turi isklausyt analogiska paskaita-privaloma salyga.jei neateisi i ta paskaita,turesi susimoket uz viesbuti.
Na kas dar neaisku,klausk
Mes isgi dar karta
islosem Susitarem siam sekmadieniui...Tik nezinau ar eisim..Nes Costa del sol buvom,antra karta nenoriu ten..tenerifej 3x buvom..Turkija reikia ziuret,kurioj vietoj,nes vienas yra ant juros kranto,o kitas kazkur 80km nuo juros..Tai papuoli i toki ri kukuoji...Nu dar Florida,jei bilietai uz padoria kaina...