Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labas rytas taip gražiaisnaigės krenta :wub: 

Nova,dirbu kažkaip,nėra taip jau labaiii sunkus fizinis darbas,už nugaros su botagu nestovi,tik vat tos valandos ilgos,taip ir dirbu,eikit dirbt :B 

Aš patalynę mėgstu pastelinių spalvų,naudoju jau senai saviškę,pirkus paskutinį kart prieš kokius 4/5 metus matalane su kupranugario vilna,geresnės neišsivaizduoju,o ir neiškojau...

Vakar pakeitė man kilimus ant laiptų,tai namai atsišvežino,dabar reikia tvorą sutvarkyti iš gatvės pusės,nes pašto Busikas išvertęs..

Nu ką,šnd dirbam,ryt ilsimės,penkt keturiom val nulekia ir savaitgalis :) 

Geros dienos visoms :4u: 

Atsakyti

Labas rytas.

Va Matalan kad yra tokia parduotuve vis pamirstu, niekur nera man jos ant kelio, is viso esu buvusi gal viena karta, kiek gyvenu cia.Reik nepamirst ir nuvaziuoti vien del patalynes pasiziuret. Patalyne isvis dabar kiek ziuriu tik 50% medvilnes tebuna dazniausiai, Tkmaxx dar geresnes sudeties pasitaiko, bet man reik king size, vel beda, nes dauguma mazesni ismatavimai.

Mrs Patranka, kaip tas pastas pas jus su visom tvorom ivaziavo? 

Geros darbo dienos kas prades dirbt, o as ziuriu i laikrodi, kada jau baigsiu ir namo leksiu.

Atsakyti

Labas rytas, 

Pašalę šiandien, Giega, atsargiai vairuok  :4u: 

Aš 100 proc cotton patalynės randu daug kur. Matalan pvz, TU Sainsburys, tame pačiame Primarke. Dabar nesenai pirkau iš Dunelm, liuks labai patenkinta, patiko.  :4u:​ 

Atsakyti
Labas rytas

Heida, vakar su SB klinikoj buvom. Nu nieko. Elektriniais impulsais plastakas tikrino. Tos rankos ties riesu lyg nervas uzspaustas. Laukiam rezultatu. Per pora savaiciu turi pareit.

Atsakyti
Labukas

MB jau irgi sake,kad pasale ir pasnige biggrin.gif Pagrindines gatves tai greit nuvazineja,bet i visokius kiemelius kai isuki...Na bet siandien treciadienis,turetu but maziau darbo,tai ir skubet nereiks biggrin.gif

QUOTE(Heida @ 2018 02 06, 23:24)
<p>Laba,  o lelka su nakvyne, bus jums seneliai ka veikt  biggrin.gif ar gerai miega?</p><p>Patalynes ir man reikia naujos, atsibodus visa, kai kurios apsiburbulave, ypac pagalviu uzvalkalai nuo MB barzdos. Kur perki Giega patalynes?  Man kur grazi, tai ir kaina buna "grazi", praeina noras pirkt.</p><p>Nova, ka gyd del TB rankos sake? Ar ne siandien ejot.</p>

MArcios gimtadienis,uzsisake restoraneli.Kviete ir mus,kad pabutume su vaiku,bet paskui nusprendem duot laisve vaikams ir pasiimt nakciai anuke.Ji pati nemaitina,nusitraukia piena,kiek truksta misinuko duoda.Siaip rami.Ji net verkia kazkaip neikyriai,tyliai biggrin.gif Bet rankinukas tai grynas pasidarius,nebeimanoma padet kur ant lovos ar i vezimeli visiskai.Net toj supuoklej nelabai ilgai isbuna.

TA patalyne pirkau Amazonej..
https://www.amazon.c...N...=UTF8&psc=1

Cia irgi 50x50% medvilnes..Bet turiu kazkokia 100% medvilnes,tai va man ji labai greit susiburbuliavo..O kie tu pusiau sintetiniu turiu,nieko jom pasidaro..Dabar gi ir ta sintetika jau nebetokia celofanine kaip anksciau...
Is Primarko turiu paklodziu nemazai,tikrai galiu pagirt-labai gera kokybe mirksiukas.gif O Matalanas yra Lakeside netoli TKMAxxo arba prie Lituanikos pardes Bectone,bet as irgi jame esu buvus pries koki 10m biggrin.gif Esu taures is ten pirkus,vaikams biski rubu pirkus,kol dzinsai nenudaze koju melynai biggrin.gif KAzkaip po to karto ir nebeinu i Matalana.
Atsakyti

Matalanas Romforde. 

Atsakyti

GIEGA, ar jus buvot laimeje kazkokias atostogas? Accomodation ar kazka panasaus, ir jums reikejo eiti i centra, kazka isklausyti ir pan. Ar cia rimtas bajeris? Man paskambino, mes Tenerifes orouoste pildem anketa. Ir, dabar tipo laimejom. Paprotink mane. 

Atsakyti

Matalanas man patinka ant namų apyvokos daiktų..

Heida,taip,jis atbulas išvažinėjo kerėplinti ir nematė...

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 02 07, 12:39)
<p>GIEGA, ar jus buvot laimeje kazkokias atostogas? Accomodation ar kazka panasaus, ir jums reikejo eiti i centra, kazka isklausyti ir pan. Ar cia rimtas bajeris? Man paskambino, mes Tenerifes orouoste pildem anketa. Ir, dabar tipo laimejom. Paprotink mane. </p>

Man rodos visi,kas uzpildo anksciau veliau laimi biggrin.gif Mes jau 3x taip vaziavom mirksiukas.gif Kokioj kompanijoj isloset?
Vnz,dabar reiks nueit cia Londone centre isklausyt paskaitos.Pirma karta gana idomu,tik zinokit,kad viskas daroma,kalbama,rodoma,kad jus sudomintu,kad pasirasytumet su jais kontrakta.Ai,turi buti Home owner-galit sakyt,kad taip,nes niekaip nepatikrina mirksiukas.gif
UZ tai,kad isklauset ta paskaita,dar gauni dovanu ceki mirksiukas.gif
Vnz,per metus laiko turi nusprest,kur vaziuosi-Turkija,Tenerife,Costa Del sol arba Florida.Skrydi perki pati,bet 4-5* viesbuti gausi mirksiukas.gif Self catering,bet lygtai galima dasimoket ir gauni AI.Ten nuvykus dar viena diena irgi turi isklausyt analogiska paskaita-privaloma salyga.jei neateisi i ta paskaita,turesi susimoket uz viesbuti.
Na kas dar neaisku,klausk biggrin.gif
Mes isgi dar karta islosem biggrin.gif Susitarem siam sekmadieniui...Tik nezinau ar eisim..Nes Costa del sol buvom,antra karta nenoriu ten..tenerifej 3x buvom..Turkija reikia ziuret,kurioj vietoj,nes vienas yra ant juros kranto,o kitas kazkur 80km nuo juros..Tai papuoli i toki ri kukuoji...Nu dar Florida,jei bilietai uz padoria kaina...
Atsakyti

Tai zinok jauciu tas pats, nes vietoves tos pacios. O, normalu viesbuti gauni? mano vyras jau laimingas, jau varys. As tai atsargi, skanuoju, ziuriu. 

Viska, kaip tu surasei, taip ir kalbejo siandien telefonu. O, jeigu kontrakto nepasirasai, nieko nebuna? Pagyveni uz dyka ir vsio?

Atsakyti

Mes, tipo sitame laimejom: https://clcworldtravelcentre.co.uk/

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 02 07, 18:43)
<p>Tai zinok jauciu tas pats, nes vietoves tos pacios. O, normalu viesbuti gauni? mano vyras jau laimingas, jau varys. As tai atsargi, skanuoju, ziuriu. </p><p>Viska, kaip tu surasei, taip ir kalbejo siandien telefonu. O, jeigu kontrakto nepasirasai, nieko nebuna? Pagyveni uz dyka ir vsio?</p>

Ten labai ikisineja,bukit tam pasirenge biggrin.gif Ir salygas susako toooookias,kad karta jau ir mes vos nepasirasem biggrin.gif Bet ne,net jei nieko nepasirasai,nieko ir nebuna.ATgyveni ir tiek..Tik sakau,ta paskaita butinai turi isklausyt.bet per ja duoda pusrycius,vyno mirksiukas.gif

Mes su 2 kompanijom vaziave-CLC ir su Diamond.Diamondo viesbuciai truputi prastesni arba vietos tokios prastesnes..Pvz Tenerifej mes gyvenom Golf de sur,o ten pakrante akmenuota ir vejai visada..Ir viesbutis nors ir tvarkingas,bet kai aprode kitus kambarius,tai savu mes nusivylem biggrin.gif
Su CLC irgi buvom Tenerifej.Ju viesbutis nors ir ne ant juros kranto,bet wow bigsmile.gif O kai masina nuomavomes,tai nesudare problemu iki juros.
Dar su CLC buvom Costa del sol,tai irgi tooookie apartamentai buvo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2018 02 07, 18:47)
<p>Mes, tipo sitame laimejom: <a data-ipb='nomediaparse' href='https://clcworldtravelcentre.co.uk/'>https://clcworldtravelcentre.co.uk/</a></p>

Situ,kaip jau rasiau-geresni viesbuciai mirksiukas.gif
Atsakyti