Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Laba, 

siandien jau tikra ziema, einant i mokykla dar taip stipriai snigt pradejo, visai buvo smagu. Kita savaite vaikams atostogos, bus tau Giega maziau trafiku vazinejant.

Kaip anukyte jusu auga?

Atsakyti

Laba,

Važiuojant mačiau snieguoles išlindusias. O, šaltai tai jau nesmagiai, šiandien. 

Heida, jei kas nutiktų, skambintum mums. Kuom galėsim tuom padėsim. Tiek metų draugaujam, draugai gi  :D​ 

Atsakyti
Sveikos

Sedziu klinikoj, SB laukiu. Anksciau atvaziavom, app 3 val buvo. Bet jau pakviete. Net keista kad taip anksti mirksiukas.gif

Lincamca, sveik 4u.gif
Atsakyti

Sveikutes,

Mrs Patranka tikrai saunu kad taip greitai karjeros laiptais kilt pavyksta. Sveikinimai :4u:

Kaip jus kelto bilietus perkate ?  Is anksciau ar palaukiat pries koki menesi ? O gal geriau tuo tuneliu ? Apsvieksit manem nes mes visa gyvenima visur ekspromtu .. si kart noriu buto organised :ax:

Labas rytas

Tikrai kad greitai laikas bega. Jau vasaris... kita savaite iki -3 pranesa. O taip norisi jau pavasario rolleyes.gif

Sekmadieni i restorana vaziuosim pavalgyt. Tikriausiai i Hornchurch The village bar and grill. Skanus steikai ten rolleyes.gifPirmadieni offas, vaziuoju su SB i klinika. Dar bandysiu ir pati gaut emergency app pas gp. Vat ir visi planai savaitgaliui mirksiukas.gif

Lotuliuke, kaip tu laikais? Kaip vaikai auga bigsmile.gif

Patranka, sveikinimai 4u.gif

As tai nezinau kaip laikausi :unsure: Labai labai busy, daugiausiai aisku darbe bet net namo grizus pastoviai galva duzgia, kaip viska suspeti, kaip padaryti, kada perskaityti... :hmm: 

Vaikai normaliai, as vis neatsistebiu kokie jie pas mane skirtingi :D Nu taip man keista.. bet be galo vienas kita myli, tai grazu ziureti kai taip kartu auga...

Laba,

Man šį savaitė irgi greitai prabėgo. Gal dėl to, kad pirmadienis tokia šventė buvo. 

Bet, šiaip tai nežinau, visiska meška, miegapelė esu pasidariusi. Iki 22 val praktiškai nedatempiu. Vakar 21,15 salone, ant sofkės nulūžau.  :unsure:  :unsure:

Reikia kokių vitaminų užsipirkti, gal vitamino D.  :hmm:​ 

Kai sugalvosi kokio vitamino reikia  tai papasakok ir man. Man TIKRAI darosi baisu, nes as pastoviai visur uzmiegu, Buna is ryto atsikeliu, traukiniu vaziuoju ir sitoks miegas, kad negaliu atsilaikyti, atluztu. Buna kad ir darbe taip uzeina, tai vos sedziu, arba einu pasivaikscioti jeigu jau neiskenciu...kazkoks visiskas kosmaras... :blink: dare kraujo tyrimus , sake gelezies truksta, bet jau baigiu visa buteliuka sugerti ir vietiek tas pats... :hmm:

Labas, 

sunku va taip vienai moteriai gyvent, o jei dar vis kazkas apvogt kesinasi tai isvis, as ir vaziuociau arciau savu gyvent, vistiek ar pagalbos kokios reiktu, ar siaip ka, ramiau kai artimieji salia. As  ir apie save daznai pagalvoju, va taip gyvenam, lyg ir tarp zmoniu, bet is tikro visiskai vieni, jei istiktu kokia beda rimtesne, nebutu i ka kreiptis pagalbos.

Pas mus pietums avies koja su didzuoju kuskusu, na ir dar vyno taure, jauciuosi nusipelniusi uz atidirbta antra savaitgali is eiles.

Limcamca, tau koks virusas prikibes? Sveik  :4u:​ 

As nuolatos, visada, pastoviai apie tai galvoju, todel turbut vis dar islikes toks didziulis noras kraustytis namo I LIetuva.... Pries savaite su vyru raseme testamenta ir reikejo nurodyti kas bus musu valios vykdytojai... kas nors kas gyvena UK. Abudu sedejom sumise ir nezinojom ka pasakyti nes visiskai NIEKO neturime...net kokios trecios kartos tetos ar puseseres :ax: Visiskai vieni.

Atsakyti

Lotuliuk, gal vitaminus vartoji su kažkuom kas blokuoja geležies įsisavinimą. Kiek žinau berods kalcis blokuoja. Čia Heida, daugiau papasakotų. Bet, teko skaityti, kad reikia labai derinti papildus ir maistą, norint taip vitaminus pasikelti geležį. Granatų sultys labai geros tam reikalui. Išbandyk. 

Mūsų šeimynai vienareikšmiškai tuneliu geriau. Visų pirma daug patogiau, ir daug greičiau. Jeigu nėra labai didelio kainų skirtumo, rinkčiausi tunelį. Jeigu į Prancūziją pažiūrėkit, tunelis siūlo akcijas, jeigu grįžti tą pačią ar kitą dieną. Tuomet išvis labai pigiai 60 svarų tik kainuoja. Brangiau gaunasi, jeigu anoje pusėje lieki ilgiau nei dieną.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 05 vasario 2018 - 16:30
Irgi is patirties biggrin.gif Traukiniu daug patogiau keltis,nei keltu mirksiukas.gif Traukiniu tik 35min,o keltu minimum 1,5h..O jei dar jura bankuota,tai is vis...Bet bilietu niekad nepirkus biggrin.gif Drauge visada pasirupindavo,kai i Prancuzija vaziuodavom..Kiek zinau tai pries kelias dienas pirkdavo,niekad is labai anksti..Nors,jei kokiam savaitgaliui taikai,tai geriau is anksciau nusipirkt,kad ramu butu..Mes visada pirmad vaziuodavom..

Cia Londone gyvena MB brolio dukra,MB pusbrolis,mano puske ir uosviai biggrin.gif Dabar jau ir sunus atskira seima...

QUOTE(Heida @ 2018 02 05, 10:29)
Kita savaite vaikams atostogos, bus tau Giega maziau trafiku vazinejant.</p><p>Kaip anukyte jusu auga?</p>

Oo,gerai biggrin.gif Bet cia prie Morisono ta gatve remontuoja,tai ar mokyklos ar ne,vistiek pravaziuot neimanoma..

Auga anukyte biggrin.gif Si penktad atves su nakvyne mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas..giega,žinai posakį,negirk  dienos be vakaro...tai va ir man vakar taip,pasigyriau ryte,o darbe paprašė,kad penk bent 4 val.,padirbt,sutikau,o paskui dar ir prie ketvirtadienį mykti  pradėjo,tai snd derinsim,taip,tai buvo mano dvi holiday dienos,bet matau,kad tolsta jos :D 

Labai gražiai vakar nusnigo :wub: 

Lotuliukas :4u: 

Kaip aš jums pavydžiu miego :B ...nors galiu pasakyti,kad Heidos rekomenduotas mėlstantį aš,padeda užmigti,nors ir tas miegas neilgas,bet galva šviesesnė...

Atsakyti
Labukas

PAtranka,bet gal tu ir nebemiegi nuo pervargimo g.gif Juk irgi buna,kai siaubingai pavargus buni,o uzmigt niekaip negali..
Siaip as miegu nesiskundziu ax.gif Paskutiniu metu net knygos paskaityt nesugebu,vos viena puslapi iveikiu ax.gif Bet pastebejau-jei anksti uzmiegu,tai ryte vos atsikeliu..Jei velai miegot nueinu,tai pabundu pati pries laikrodi biggrin.gif

I miego tema biggrin.gif Vakar perrengineju patalyne,visa tokia atsibodus,nemazai nusibaigusios..Tai nusipirkau nauja komplekta mirksiukas.gif Man patinka ryskios,geletos mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Giega,su tuo miegu man dar prieš darbą buvo...žodžiu,numirsiu issimiegosiu :angel_not: 

Koks geras oras lauke :wub:  

Atsakyti

Laba,

Kur tėveliai lėks, kad anūkė su nakvyne? Kaip smagu jums. 

Neišmesk tik senos patalynės. Labai visoms gyvūnų prieglaudoms reikia ir senos patalynės, ir rankšluosčių. Va, žiūrėkit, kam reikia rankšluosčių pigiau. Cocosa išparduoda: http://bit.ly/2EjcMWL

Atsakyti
Sveikos

Patranka, bet kaip tu atlaikai tiek darbo valandu su tokiu prastu poilsiu? As tik nedamiegu, ir vsio. Darbe buna labai sunku. Niekas nesidirba....

Salta kaip... vejas toks saltas Stratforde tarp pastatu. Kiaurai varo blink.gif
Atsakyti

Laba,  o lelka su nakvyne, bus jums seneliai ka veikt  :D ar gerai miega?

Patalynes ir man reikia naujos, atsibodus visa, kai kurios apsiburbulave, ypac pagalviu uzvalkalai nuo MB barzdos. Kur perki Giega patalynes?  Man kur grazi, tai ir kaina buna "grazi", praeina noras pirkt.

Nova, ka gyd del TB rankos sake? Ar ne siandien ejot.

Atsakyti