Laba,
siandien jau tikra ziema, einant i mokykla dar taip stipriai snigt pradejo, visai buvo smagu. Kita savaite vaikams atostogos, bus tau Giega maziau trafiku vazinejant.
Kaip anukyte jusu auga?
Sveikutes,
Mrs Patranka tikrai saunu kad taip greitai karjeros laiptais kilt pavyksta. Sveikinimai
Kaip jus kelto bilietus perkate ? Is anksciau ar palaukiat pries koki menesi ? O gal geriau tuo tuneliu ? Apsvieksit manem nes mes visa gyvenima visur ekspromtu .. si kart noriu buto organised
Labas rytas
Tikrai kad greitai laikas bega. Jau vasaris... kita savaite iki -3 pranesa. O taip norisi jau pavasario
Sekmadieni i restorana vaziuosim pavalgyt. Tikriausiai i Hornchurch The village bar and grill. Skanus steikai ten Pirmadieni offas, vaziuoju su SB i klinika. Dar bandysiu ir pati gaut emergency app pas gp. Vat ir visi planai savaitgaliui
Lotuliuke, kaip tu laikais? Kaip vaikai auga
Patranka, sveikinimai
As tai nezinau kaip laikausi Labai labai busy, daugiausiai aisku darbe bet net namo grizus pastoviai galva duzgia, kaip viska suspeti, kaip padaryti, kada perskaityti...
Vaikai normaliai, as vis neatsistebiu kokie jie pas mane skirtingi Nu taip man keista.. bet be galo vienas kita myli, tai grazu ziureti kai taip kartu auga...
Laba,
Man šį savaitė irgi greitai prabėgo. Gal dėl to, kad pirmadienis tokia šventė buvo.
Bet, šiaip tai nežinau, visiska meška, miegapelė esu pasidariusi. Iki 22 val praktiškai nedatempiu. Vakar 21,15 salone, ant sofkės nulūžau.
Reikia kokių vitaminų užsipirkti, gal vitamino D.
Kai sugalvosi kokio vitamino reikia tai papasakok ir man. Man TIKRAI darosi baisu, nes as pastoviai visur uzmiegu, Buna is ryto atsikeliu, traukiniu vaziuoju ir sitoks miegas, kad negaliu atsilaikyti, atluztu. Buna kad ir darbe taip uzeina, tai vos sedziu, arba einu pasivaikscioti jeigu jau neiskenciu...kazkoks visiskas kosmaras... dare kraujo tyrimus , sake gelezies truksta, bet jau baigiu visa buteliuka sugerti ir vietiek tas pats...
Labas,
sunku va taip vienai moteriai gyvent, o jei dar vis kazkas apvogt kesinasi tai isvis, as ir vaziuociau arciau savu gyvent, vistiek ar pagalbos kokios reiktu, ar siaip ka, ramiau kai artimieji salia. As ir apie save daznai pagalvoju, va taip gyvenam, lyg ir tarp zmoniu, bet is tikro visiskai vieni, jei istiktu kokia beda rimtesne, nebutu i ka kreiptis pagalbos.
Pas mus pietums avies koja su didzuoju kuskusu, na ir dar vyno taure, jauciuosi nusipelniusi uz atidirbta antra savaitgali is eiles.
Limcamca, tau koks virusas prikibes? Sveik
As nuolatos, visada, pastoviai apie tai galvoju, todel turbut vis dar islikes toks didziulis noras kraustytis namo I LIetuva.... Pries savaite su vyru raseme testamenta ir reikejo nurodyti kas bus musu valios vykdytojai... kas nors kas gyvena UK. Abudu sedejom sumise ir nezinojom ka pasakyti nes visiskai NIEKO neturime...net kokios trecios kartos tetos ar puseseres Visiskai vieni.
Lotuliuk, gal vitaminus vartoji su kažkuom kas blokuoja geležies įsisavinimą. Kiek žinau berods kalcis blokuoja. Čia Heida, daugiau papasakotų. Bet, teko skaityti, kad reikia labai derinti papildus ir maistą, norint taip vitaminus pasikelti geležį. Granatų sultys labai geros tam reikalui. Išbandyk.
Mūsų šeimynai vienareikšmiškai tuneliu geriau. Visų pirma daug patogiau, ir daug greičiau. Jeigu nėra labai didelio kainų skirtumo, rinkčiausi tunelį. Jeigu į Prancūziją pažiūrėkit, tunelis siūlo akcijas, jeigu grįžti tą pačią ar kitą dieną. Tuomet išvis labai pigiai 60 svarų tik kainuoja. Brangiau gaunasi, jeigu anoje pusėje lieki ilgiau nei dieną.
Labas rytas..giega,žinai posakį,negirk dienos be vakaro...tai va ir man vakar taip,pasigyriau ryte,o darbe paprašė,kad penk bent 4 val.,padirbt,sutikau,o paskui dar ir prie ketvirtadienį mykti pradėjo,tai snd derinsim,taip,tai buvo mano dvi holiday dienos,bet matau,kad tolsta jos
Labai gražiai vakar nusnigo
Lotuliukas
Kaip aš jums pavydžiu miego ...nors galiu pasakyti,kad Heidos rekomenduotas mėlstantį aš,padeda užmigti,nors ir tas miegas neilgas,bet galva šviesesnė...
Laba,
Kur tėveliai lėks, kad anūkė su nakvyne? Kaip smagu jums.
Neišmesk tik senos patalynės. Labai visoms gyvūnų prieglaudoms reikia ir senos patalynės, ir rankšluosčių. Va, žiūrėkit, kam reikia rankšluosčių pigiau. Cocosa išparduoda: http://bit.ly/2EjcMWL
Laba, o lelka su nakvyne, bus jums seneliai ka veikt ar gerai miega?
Patalynes ir man reikia naujos, atsibodus visa, kai kurios apsiburbulave, ypac pagalviu uzvalkalai nuo MB barzdos. Kur perki Giega patalynes? Man kur grazi, tai ir kaina buna "grazi", praeina noras pirkt.
Nova, ka gyd del TB rankos sake? Ar ne siandien ejot.